-
Απάντηση: Τι εχετε να πειτε για την εκρηξη βιας ?
8 Σελίδες τις έχασα ρε...
Ποοοοοοοοοο τι σου κάνουν οι 9 ώρες.
Ρε παιδιά είναι δυνατόν?
Ξυπνάω κάθε μέρα 4 το πρωϊ και βλέπω την Ελλάδα να καίγεται.
Μετα κάθομαι και διαβάζω εδώ και βλέπω πως υπάρχουν και άτομα που το επικροτούν αυτό και αυτό ονομάζεται διαμαρτυρία λένε.
Όλοι εμείς φταίμε οι πολίτες και κανένας άλλος.
Οποιαδήπτε κυβέρνηση να είχαμε αν εμείς δεν αλλάζαμε δε θα άλλαζε ο τόπος.
Πρακτικές του τύπου θα κάψω αυτό το αυτοκίνητο ή θα κάψω αυτό το μαγαζί πηγαίνουν την Ελλάδα πίσω.
Πόσο μυαλό δηλαδή χρειάζεται για να καταλάβεις ότι αυτή τη καταστροφή που θα κάνεις πάλι εσύ θα την πληρώσεις και όλοι μαζί θα τσοντάρουμε?
Όντως παίρνεις 700 και 800 ευρώ αλλά αν νομίζεις ότι έτσι αλλάζεις μία κατάσταση τότε τόσο μυαλό έχεις και καλά να πάθεις.
Όλοι οι άλλοι τι φταίμε όμως?
Κρίμα!!!
Εχουμε κάνει την απεργία, τις διαδηλώσεις και το κλείσιμο των δρόμων χόμπυ μας!
Έτσι για πιο μέλλον συζητάμε?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Μια στιγμη να το ξαναδιαβασω γιατι νομιζω με γελανε τα ματια μου...
Μια στιγμη, μια στιγμη...
Απλα ΕΛΕΟΣ ημαρτον τι αλλο να πω,εχεις ξεφυγει τελειως γινεσαι απλα χειροτερος απο αυτα που κατηγορεις
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Ποιος πεινάει..????Να σου ποιος πραγματικά πεινάει.
και να εξηγηθώ ότι δεν μιλάω κοματικά γιατί το βλέπω να έρχεται.
Ο συνταξιούχος αγρότης που παίρνει 350Ε το μήνα, ο πραγματικός αγρότης και όχι οι βαπτισμένοι που το μόνο που κάνουν είναι να εισπράτουν επιταγές από τον ΕΛΓΑ για να πάρουν αμάξι! Και ποιοί συνταξιούχοι νομίζεις ότι πεινάνε. Ο πεθερός μου δούλευε 35 χρόνια κολούσε τα ένσημα του όμως και τώρα πέρνει 1400Ε σύνταξη. Όσοι διαμαρτύρονται τι νομίζεις. Οταν τα ενσημα τα έκαναν μπουζούκια και διάφορα θυμήθηκαν τώρα να διαμαρτυρηθούν για τις συντάξεις. Θείος μου που πέρνει 650Ε σύνταξη διαμαρτύρεται και αυτός τώρα ότι μετά από 40 χρόνια δουλειάς δεν έχει να φάει. Του απαντάω να διαβάσει την ιστορία με τον μέρμυγκα και τον τζίτζικα.
Σαν έλληνες έχουμε ξεφύγει, έχουμε χάσει κάθε μέτρο. Έχουμε παρασυρθέι από τα λούσα των αμερικανικών προτύπων, έχουμε γίνει σαν τους Θείους Σαμ, και ότι δούμε μας γιαλίζει και το θέλουμε. Μέσα σε αυτούς βάζω και τον εαυτό μου. Απλά εγώ έχω κάποιο κοντρόλ. Πάμε αγοράζουμε πράγματα άχρηστα, πράγματα πέρα από το χέρι μας, φεσωνόμαστε στις τράπεζες και μετά μας φταίνε οι τράπεζες και τα πανωτόκια, και ο μισθός που παίρνουμε. Ο μισθός με τα δεδομένα είναι εξευτελιστικός, αλλά αν κόβαμε τα λούσα μας έφτανε και μας παραέφτανε.
Όπως είπε και cavallino, 38χρονών, την παλεύει ο άνθρωπος και μένει με το stilo. ΓΙΑΤΙ να πάει να πάρει κάτι αφού τα έχει λογαριάσει και δεν του βγαίνουν. Εγώ δεν ήθελα να πάω να πάρω μία BRERA και οριακά μπορώ να την πάρω, αλλά όχι ρε πούστη μου, δεν θα φεσωθώ για να ένα κωλάμαξο.
Αμ έλα που ο ******ς ο Έλληνας τα κάνει όλα, θέλει να παίρνει 10 χιλιάρικα την μέρα χωρίς να κάνει τίποτα και αν δεν του φτάνουν βγαίνει στο δρόμο και διαμαρτύρεται.
Γιατί ρε να σπάσουν τα μαλακισμένα την περιουσία του κόσμου??Πλάκα μας κάνεις. Αν δώ έναν τέτοιο να μου σπάει το αμάξι τον έχω σπάσει στο ξύλο επι τόπου και να πάω και μέσα. Αντίδραση είναι αυτό?. που περνιούνται και ότι είναι απόγονοι του πολυτεχνείου. Οι πιό πολλοί απο αυτούς είναι κουμουνιστές με βίλες. Πλουσιόπαιδα που βολεμένα στην θαλπορή του σπιτιού, κανουν την επανάστασή τους σπάζοντας ότι βρούν μπροστά τους. Έτσι είναι ρε συ?...Αυτό είναι το σωστο??
Έκανε χθες διαδήλωση το ΚΚΕ και κύλησαν όλα καλά. Ήρθαν τα μαλακισμένα και τα έκανα λαμπόγιαλο. τη φάρμα των Ζώων την έχουν διαβάσει να δούν τι έστί βερίκοκο. Και εσύ λές κουβέντες όπως παραπάνω?. Σταματάω εδώ για να μην πώ τίποτε άλλο!
Άκριβώς ότι ήθελα να πω αλλα λόγω ώρας (έτοιμος για βραδινό ύπνο) δε σκέφτομαι.
Τα λες όλα φίλε...
ΜΠΡΑΒΟ!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Ποιος πεινάει..????Να σου ποιος πραγματικά πεινάει.
και να εξηγηθώ ότι δεν μιλάω κοματικά γιατί το βλέπω να έρχεται.
Ο συνταξιούχος αγρότης που παίρνει 350Ε το μήνα, ο πραγματικός αγρότης και όχι οι βαπτισμένοι που το μόνο που κάνουν είναι να εισπράτουν επιταγές από τον ΕΛΓΑ για να πάρουν αμάξι! Και ποιοί συνταξιούχοι νομίζεις ότι πεινάνε. Ο πεθερός μου δούλευε 35 χρόνια κολούσε τα ένσημα του όμως και τώρα πέρνει 1400Ε σύνταξη. Όσοι διαμαρτύρονται τι νομίζεις. Οταν τα ενσημα τα έκαναν μπουζούκια και διάφορα θυμήθηκαν τώρα να διαμαρτυρηθούν για τις συντάξεις. Θείος μου που πέρνει 650Ε σύνταξη διαμαρτύρεται και αυτός τώρα ότι μετά από 40 χρόνια δουλειάς δεν έχει να φάει. Του απαντάω να διαβάσει την ιστορία με τον μέρμυγκα και τον τζίτζικα.
Σαν έλληνες έχουμε ξεφύγει, έχουμε χάσει κάθε μέτρο. Έχουμε παρασυρθέι από τα λούσα των αμερικανικών προτύπων, έχουμε γίνει σαν τους Θείους Σαμ, και ότι δούμε μας γιαλίζει και το θέλουμε. Μέσα σε αυτούς βάζω και τον εαυτό μου. Απλά εγώ έχω κάποιο κοντρόλ. Πάμε αγοράζουμε πράγματα άχρηστα, πράγματα πέρα από το χέρι μας, φεσωνόμαστε στις τράπεζες και μετά μας φταίνε οι τράπεζες και τα πανωτόκια, και ο μισθός που παίρνουμε. Ο μισθός με τα δεδομένα είναι εξευτελιστικός, αλλά αν κόβαμε τα λούσα μας έφτανε και μας παραέφτανε.
Όπως είπε και cavallino, 38χρονών, την παλεύει ο άνθρωπος και μένει με το stilo. ΓΙΑΤΙ να πάει να πάρει κάτι αφού τα έχει λογαριάσει και δεν του βγαίνουν. Εγώ δεν ήθελα να πάω να πάρω μία BRERA και οριακά μπορώ να την πάρω, αλλά όχι ρε πούστη μου, δεν θα φεσωθώ για να ένα κωλάμαξο.
Αμ έλα που ο ******ς ο Έλληνας τα κάνει όλα, θέλει να παίρνει 10 χιλιάρικα την μέρα χωρίς να κάνει τίποτα και αν δεν του φτάνουν βγαίνει στο δρόμο και διαμαρτύρεται.
Γιατί ρε να σπάσουν τα μαλακισμένα την περιουσία του κόσμου??Πλάκα μας κάνεις. Αν δώ έναν τέτοιο να μου σπάει το αμάξι τον έχω σπάσει στο ξύλο επι τόπου και να πάω και μέσα. Αντίδραση είναι αυτό?. που περνιούνται και ότι είναι απόγονοι του πολυτεχνείου. Οι πιό πολλοί απο αυτούς είναι κουμουνιστές με βίλες. Πλουσιόπαιδα που βολεμένα στην θαλπορή του σπιτιού, κανουν την επανάστασή τους σπάζοντας ότι βρούν μπροστά τους. Έτσι είναι ρε συ?...Αυτό είναι το σωστο??
Έκανε χθες διαδήλωση το ΚΚΕ και κύλησαν όλα καλά. Ήρθαν τα μαλακισμένα και τα έκανα λαμπόγιαλο. τη φάρμα των Ζώων την έχουν διαβάσει να δούν τι έστί βερίκοκο. Και εσύ λές κουβέντες όπως παραπάνω?. Σταματάω εδώ για να μην πώ τίποτε άλλο!
Συμφωνω με τα περισσοτερα που λεει, το εχω παρατηρησει οτι πολλοι ανθρωποι τα θελουν ολα και μετα κλαιγονται για τις δοσεις, και αυτοι ειναι συνηθως της νεολαιας.
Συμφωνω για το αμαξι και οτι ειναι μαλακια να ξοδευεις παραπανω απ οσα βγαζεις.
Και σε αυτο το λαθος πευτουν πολλοι.
Αλλα φιλε μου τι ειναι αυτο: "Ο μισθός με τα δεδομένα είναι εξευτελιστικός, αλλά αν κόβαμε τα λούσα μας έφτανε και μας παραέφτανε."
1ον. Πες το σε ανθρωπο που εχει 2 παιδια και δουλευει για βασικο μισθο (700 ευρω δηλαδη). Χρειαστηκε να φεσωθει αμαξι για να του παρουν το σπιτι ?
2ον. Αν σφιξουμε το ζωναρι λες οτι τα καταφερνουμε και πολυ καλα μαλιστα,
οταν ομως ακους οικονομολογους να λενε οτι ολη η ΚΛΟΠΗ που εχει γινει απο το δημοσιο, αν εμπαινε στα φαλιρισμενα ταμεια θα ειχαμε δυνατοτητες βασικου μισθου επι 2 τι αισθανεσαι ?
3ον. Δεν πιστευω με αυτα να θελεις να δωσεις εντυπωση περαν του δεξιου :P
Υγ. Ο μισθός με τα δεδομένα είναι εξευτελιστικός, αλλά αν κόβαμε τα λούσα μας έφτανε και μας παραέφτανε !!! Μου αρεσει σαν δηλωση !
Θα ηθελα να δω τι θα γινοταν αν εκανε τετοια δηλωση ο Αλογοσκουφης ! χα χα χα
-
Ρε sn7per εισαι πραγματικα απιστευτος!!Τωρα μας λες οτι φταιμε και εμεις που χαλαμε λεφτα αλλα φταινε και αυτοι!!!Αρα ειμαστε αξιοι της μοιρας που ξοδευουμε παραπανω απ΄'οσα εισπρατουμε και αξιοι της μοιρας μας που μας κυβερνανε αυτοι που μας τα εχουν φαει ολα τα λεφτα!
-
Αρα ποιος εχει φαει τα περισσοτερα λεφτα?οι πολιτικοι!Αρα ποιοι εχουν και τους περισευουν?οι πολιτικοι!Αρα γιατι μου σπας εμενα το αμαξι που δεν εχω και δεν σπας του παπαρα του πολιτικου που τα εχει και ειναι και κλεμενα!!!
-
Δεν ειπα οτι σου σπαω το αμαξι, ειπα οτι επικροτω την νεα (κατεστραμενη) γενια που ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Δεν ειπα οτι σου σπαω το αμαξι, ειπα οτι επικροτω την νεα (κατεστραμενη) γενια που ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ...
Οπα το βρηκαμε!!
Επικροτεις την Αντιδραση(διαμαρτυρια,συλλαλητηρια αλλα οχι την Πραξη(σπασιμο αυτοκινητων,περιουσιων κτλ)!
Εαν ειναι ετσι οκ!Καταλαβαινωμαστε!
-
Παράθεση:
Συμφωνω με τα περισσοτερα που λεει, το εχω παρατηρησει οτι πολλοι ανθρωποι τα θελουν ολα και μετα κλαιγονται για τις δοσεις, και αυτοι ειναι συνηθως της νεολαιας.
Συμφωνω για το αμαξι και οτι ειναι μαλακια να ξοδευεις παραπανω απ οσα βγαζεις.
Και σε αυτο το λαθος πευτουν πολλοι.
Αλλα φιλε μου τι ειναι αυτο: "Ο μισθός με τα δεδομένα είναι εξευτελιστικός, αλλά αν κόβαμε τα λούσα μας έφτανε και μας παραέφτανε."
1ον. Πες το σε ανθρωπο που εχει 2 παιδια και δουλευει για βασικο μισθο (700 ευρω δηλαδη). Χρειαστηκε να φεσωθει αμαξι για να του παρουν το σπιτι ?
Σωστός, εκεί υπάρχει το πρόβλημα. Και αυτή είναι η κατηγορία των φτωχών σήμερα, όπως γίνονται πάντα και παντού. Εκεί φταίει το κράτος και η υποτιθέμενη πρόνοια που πρέπει να υπάρχει και δεν υπάρχει. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δουλεύει και η γυναίκα και ο άντρας από δυο δουλειές για να ανταπεξέρθουν. Και αυτοί ΔΕΝ πάνε να σπάσουν γιατί είτε θα προσπαθήσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους είτε θα δουλεύουν.
2ον. Αν σφιξουμε το ζωναρι λες οτι τα καταφερνουμε και πολυ καλα μαλιστα,
οταν ομως ακους οικονομολογους να λενε οτι ολη η ΚΛΟΠΗ που εχει γινει απο το δημοσιο, αν εμπαινε στα φαλιρισμενα ταμεια θα ειχαμε δυνατοτητες βασικου μισθου επι 2 τι αισθανεσαι ?
Χάλια για το κράτος που ζούμε
3ον. Δεν πιστευω με αυτα να θελεις να δωσεις εντυπωση περαν του δεξιου :P
χουντικός από ένωση κέντρου, ολίγον λεβεντικός με επιρροές Οικολόγων
Υγ. Ο μισθός με τα δεδομένα είναι εξευτελιστικός, αλλά αν κόβαμε τα λούσα μας έφτανε και μας παραέφτανε !!! Μου αρεσει σαν δηλωση !
Θα ηθελα να δω τι θα γινοταν αν εκανε τετοια δηλωση ο Αλογοσκουφης ! χα χα χα
.................
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Αρα ποιος εχει φαει τα περισσοτερα λεφτα?οι πολιτικοι!Αρα ποιοι εχουν και τους περισευουν?οι πολιτικοι!Αρα γιατι μου σπας εμενα το αμαξι που δεν εχω και δεν σπας του παπαρα του πολιτικου που τα εχει και ειναι και κλεμενα!!!
"""""Γιατί ΑΝΤΙΔΡΑΣ στο κατεστημένο"""""
"""""Γιατί δημιουργώντας πρόβλημα σε τρίτους πάμε μπροστά"""""
"""""Γιατί έτσι μου έδειξαν απο παλιά ότι κάνουν, μου φάνηκε εύκολο, το δοκίμασα είχε και πλάκα και συνεχίζω την παράδοση... μη με πουν και χέστη""""
-
Γιατι εχει αθηναικες πινακιδες !
-
Το λεει ο Νικος ο Μπαλτας
ο Μπαμπης ο Σουγιας
Ο Αντωνης ο Πεταλουδας!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Επιτέλους και κάτι σωστό...
Έτσι ναι... ΣΠΑΣΤΟ!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Το λεει ο Νικος ο Μπαλτας
ο Μπαμπης ο Σουγιας
Ο Αντωνης ο Πεταλουδας!!!
Αρχίζουμε και καταλήγουμε κάπου επιτέλους....
-
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=MBTjrlyFRTE[/ame]
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Οπα το βρηκαμε!!
Επικροτεις την Αντιδραση(διαμαρτυρια,συλλαλητηρια αλλα οχι την Πραξη(σπασιμο αυτοκινητων,περιουσιων κτλ)!
Εαν ειναι ετσι οκ!Καταλαβαινωμαστε!
Σύμφωνα με τα προηγούμενα γραφόμενα, δεν είναι έτσι...
Τεσπα προσωπικά θα ευχόμουν να υπήρχε ΕΝΑΣ σε αυτούς τους 300 που έχουμε & να τα έλεγε όπως ο face.
Προσωπικά σε στηρίζω εαν κατέβεις σε εκλογές :D. Εχει περάσει καιρός να μπορέσει να με εμπνεύσει κάποιος για κάτι σωστό.
-
Βλεπεις Ο Τσιπρας που εμενα μου ειναι συμπαθης και ειναι νεος ανθρωπος και γουσταρει να κανει αλλαγες εαν βγει στην κυβερνηση ειναι ζητημα χρονου να τον παρασυρουν και αυτον τα ευκολα λεφτα και οι κλεψιες του κρατους!!!
-
Α Δηλαδη φτωχος για να θεωριθω πρεπει να εχω 2 παιδια και να παιρνω 700 ευρω, οποτε κανενα προβλημα, δουλευει και η γυναικα και ολα ειναι οκ.
Face το εχεις καταλαβει οι περισσοτεροι νεοι σημερα ακομα και με μεταπτυχιακα δεν μπορουν να βαλουν κεραμιδι πανω απο το κεφαλι τους, και κοιμουνται ακομα αγκαλια με τους γονεις τους ? (και ηλικιες 30 ετων... ναι ναι)
Δεν υπαρχει προβλημα δηλαδη, απλως αγορασαν παππουτσια prada και ρολοι rolex και τωρα κλαιγονται.
Προβλημα υπαρχει σε ολους τους τομεις, απο την φοροδιαφυγη, την μεγαααλη ΚΛΟΠΗ, Συστημα υγειας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ εδω και πολλα χρονια, καταργηση της αξιοκρατιας σε προσληψεις και και και και και...
Αν αρχισω να γραφω δεν θα τελειωσω ουτε αυριο.
Και εσυ μου λες για την τζαμαρια ?
Στα ******@ μου η καθε τζαμαρια, η τζαμαρια της αξιοπρεπειας μας εχει σπασει... (οπως εχει πει καποιος).
Και ερχεσαι απο πανω και μου λες... Ναι ειναι μικρος ο μισθος... αλλα αν κανουμε οικονομια... ενταξει μωρε, θα ζησουμε.
-
Διάβασες κάτι άλλο από αυτό που έγραψε ο face????
Έγραψε:
Σωστός, εκεί υπάρχει το πρόβλημα. Και αυτή είναι η κατηγορία των φτωχών σήμερα, όπως γίνονται πάντα και παντού. Εκεί φταίει το κράτος και η υποτιθέμενη πρόνοια που πρέπει να υπάρχει και δεν υπάρχει. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δουλεύει και η γυναίκα και ο άντρας από δυο δουλειές για να ανταπεξέρθουν. Και αυτοί ΔΕΝ πάνε να σπάσουν γιατί είτε θα προσπαθήσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους είτε θα δουλεύουν.
Που το είδες εσύ;;;
-
Ρε ξερετε παντως τι εχει πλακα!Που ολοι οι Ελληνες γυριζουν και λενε στο πρωτο προβλημα που θα σκασει!
-Ειδες η Κυβερνηση?Εσυ φταις Μητσο που τους ψηφισες!
Και απαντα ο Αλλος!
-Εγω δεν τους ψηφισα!Εσυ τους ψηφισες!
Και η Καταληξη!
-Αφου δεν τους ψηφισα ουτε εγω ουτε εσυ πως στο δυαλο μας κυβερνανε?
-Τι να σου πω δεν ξερω!Γαμησε τους μωρε!Ετσι οπως τα κανανε ας τα γευτουνε.Παντως ο Παναθηναϊκος σημερα θα γαμησει!!
-
Διαβασα και συμφωνισα οτι σε μερικες περιπτωσεις συμβαινει και αυτο.
Αλλα συμφωνα με αυτα που λεει δεν υπαρχει γενια των 700 ευρω, υπαρχει η κακομαθημενη γενια που θελει πολυτελειες.
Ενταξει, ειπαμε...
-
Sn7per δωσε διευθυνση θα παω κατω αθηνα να μαζεψω μερικα παιδια και ερχομαστε στην κατοικια σου να στο καψουνε και το αμαξι επισης και τσιμουδια εεεεεεεεεεεεεεεεεε καπου πρεπει να ξεσπασουνε τα παιδια ειναι δικαιολογημενα πραγματα προτεινω την περιουσια σου αφου συμφωνεις και εσυ οτι καλα κανουνε τα παιδια. ΓΙα να σε δω μετα αν εισαι στα @ρχιδια σου που πιστευεις τετοιο πραγμα, που δεν θα εχεις τιποτα και θα κλαις σαν παιδακι.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Α Δηλαδη φτωχος για να θεωριθω πρεπει να εχω 2 παιδια και να παιρνω 700 ευρω, οποτε κανενα προβλημα, δουλευει και η γυναικα και ολα ειναι οκ.
Face το εχεις καταλαβει οι περισσοτεροι νεοι σημερα ακομα και με μεταπτυχιακα δεν μπορουν να βαλουν κεραμιδι πανω απο το κεφαλι τους, και κοιμουνται ακομα αγκαλια με τους γονεις τους ? (και ηλικιες 30 ετων... ναι ναι)
Να πας να πείς σε αυτούς τους νέους με τα μεταπτυχιακά να κόψουν τους καφέδες, τις βραδινές σουλάτσες και να πάνε να κάνουν χαμαλίκι σε δουλειά στο αντικείμενο τους (γιατί υπάρχουν τέτοιες) και να μη περιμένουν να τους πάρουν κάπου με μισθό πάνω από 1400€ και προισταμένους. Σου μιλάει ένας νέος 30 ετών με μεταπτυχιακό που έχει περάσει από τα 23 του από 4 εταιρίες κάνπντας χαμαλίκι 6:30 μέχρι το απόγευμα και τελικά άνοιξε δικό του γραφείο, και ευτυχώς δεν κλαίει για τη τσαμαρία που κάποιοι θα του έσπαζαν επειδή τσαντίζονται που κάποιοι πεινάνε!
Δεν υπαρχει προβλημα δηλαδη, απλως αγορασαν παππουτσια prada και ρολοι rolex και τωρα κλαιγονται.
Προβλημα υπαρχει σε ολους τους τομεις, απο την φοροδιαφυγη, την μεγαααλη ΚΛΟΠΗ, Συστημα υγειας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ εδω και πολλα χρονια, καταργηση της αξιοκρατιας σε προσληψεις και και και και και...
Αν αρχισω να γραφω δεν θα τελειωσω ουτε αυριο.
Και εσυ μου λες για την τζαμαρια ?
Στα ******@ μου η καθε τζαμαρια, η τζαμαρια της αξιοπρεπειας μας εχει σπασει... (οπως εχει πει καποιος).
Και ερχεσαι απο πανω και μου λες... Ναι ειναι μικρος ο μισθος... αλλα αν κανουμε οικονομια... ενταξει μωρε, θα ζησουμε.
Όλοι εμείς ΕΠΡΕΠΕ να έχουμε ζήσει στα χρόνια των πατεράδων μας. Να κάνουμε μπάνιο στην αυλη καταχείμωνο με νερό από τη κατσαρόλα, να μετράμε τα δίφραγκα για να πάμε cinema για να μπορεσουμε να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε σήμερα.
Εσύ ατίθασο νιάτο το έχεις το αμαξάκι σου, το λαπιτοπ σου, την κινητάρα σου να μιλάς ενώ περπατάς. Κάτι σα τη κατσαρόλα με το ζεστό νερό στην αυλή δηλαδή;)
...............
-
-
ΑΑΑΑΑ τωρα δεν μιλας εεεεε?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Θα στεναχωριθω και θα θυμωσω αλλα ετσι ειναι η ταξη πραγματων τι να κανουμε.
Θα προσπαθησω να το αποφυγω.
το απαντησε χθες σε εμενα Παντελη οταν τον ρωτησα πως θα ενοιωθε εαν συνεβαινε σε αυτον.
-
ναι να δω να το αποφευγει οπως το αποφευγει ο γερακος οταν του κανουνε ντου 30 ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ.
-
Stilatos περιμενε και θα μιλησω.
-
Τραγούδι: Θα μιλήσω όταν θέλω να μιλήσω....
Άντζελα!
-
Πετρο τα παιδια γιατι νομιζεις οτι τα σπανε βραδυ και απογευμα και συνηθως το ΣΚ ολη μερα!Γιατι το πρωι δουλευουν!!!!
-
Και μάλιστα στις 20:00 που αρχίζουν και όλα τα δελτία ειδήσεων...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Και μάλιστα στις 20:00 που αρχίζουν και όλα τα δελτία ειδήσεων...
Αν δεν εχουν κοντινα και live εικονες δεν γινεται!!!
Παντως ποτε δεν καταλαβα μεσα σε εναν τετοιο χαμο πως ξεχωριζουν τους δημοσιογραφους αυτοι και δεν τους πειραζουνε!Περα απο τον καμεραμαν που εχει κατι και κραταει!Λιγες φορες εχουν πειραξει δημοσιογραφους και που και που καινε και κανενα αμαξι απο καναλι για να εχουνε να λενε οι δημοσιογραφοι!!!
-
Μετα τις διαφιμησεις επαναερχομαστε :rolleyes:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Αν δεν εχουν κοντινα και live εικονες δεν γινεται!!!
Παντως ποτε δεν καταλαβα μεσα σε εναν τετοιο χαμο πως ξεχωριζουν τους δημοσιογραφους αυτοι και δεν τους πειραζουνε!Περα απο τον καμεραμαν που εχει κατι και κραταει!Λιγες φορες εχουν πειραξει δημοσιογραφους και που και που καινε και κανενα αμαξι απο καναλι για να εχουνε να λενε οι δημοσιογραφοι!!!
Γιάννη μου... πολλά είναι αυτά που δεν τα καταλαβαίνουμε...
Αμα ξεκινήσουμε, κλάφτα. 120 σελίδες σε 24 ώρες χαλλλαρά....
Edit: Άν το "μου" σε πείραξε, το σβήνω.
-
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εβλεπε χθες την Τατιανα Στεφανιδου το μεσημερι που την ωρα που μιλαγε ενας καθηγητης πανεπιστημιου και αρχισε να λεει οτι και το παιδι δεν ηταν δυνατον να κυκλοφορει στα Εξαρχεια μονο του σε ηλικια 15 χρονων και πηγαινε να πει τα πραγματα οπως εχουν κατεμε τον εκοψαν χωρις προειδοποιηση!Την ωρα που μιλουσε εβαλαν διαφημησεις και μετα συνεχιστηκε η κουβεντα με αλλους καλεσμενους σαν να μην συμβαινει τιποτα!
Δημοκρατια!!
Τι να με πειραξε φιλε μου!
Εσυ απλως δεν επηρεαζεις!Απλα λες!!!!
-
Και ακόμα και να μη βρείς δουλειά σε αυτό που σπούδασες μόλις αποφοίτησες τι να κάνουμε ρε παιδιά?
Θα δουλέψεις και θα το βουλώσεις...
Εγω Finance σπούδασα, μεταπτυχιακό κάνω και δουλεύω σε εργοστάσιο απο τις 5 το πρωϊ μέχρι τις 4 το μεσημέρι...
Θα ήθελα να μου παρέχει το κράτος και άλλα ή τουλάχιστον κάτι που να μαρέσει αλλά όπως βλέπω δεν είναι έτσι...
Φυσικά πολλοί είναι σαν και μένα και δε κάθονται να κατηγορούν τους πάντες και να διαμαρτύρονται για όλα!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Πετρο τα παιδια γιατι νομιζεις οτι τα σπανε βραδυ και απογευμα και συνηθως το ΣΚ ολη μερα!Γιατι το πρωι δουλευουν!!!!
Γιαυτό :p και γιατί ο κόσμος είναι σπίτι του και το καημένο το κανάλι δεν θα χάσει την τελεθέασή του. Αφού σπάνε που σπάνε, τσάμπα να το κάνουν, να μην δώσουν δουλειά στα καημένα τα κανάλια, να μην τρομοκρατηθεί λίγο παραπάνω ο κόσμος, από τον φόβο με το κιλό που μας πασάρουν και αυτοί? Δε βλέπεις, στις 17 ΝΟΕ τους το χάλασαν, από το πρωί έλεγαν για επεισόδια επεισόδια επεισόδια στο πολυτεχνείο, είχαν στήσει και τις κάμερες απέναντι και τους το χάλασαν τα κωλόπαιδα. Αφού τους λυπήθηκα και είπα να πάω εγώ να πετάξω ένα βοτσαλάκι που είχε μαζέψει η Μαρία το καλοκαίρι. Άντε τα έχω πάρει σήμερα.
Snyper, πες τους φίλους σου τους μηχανόβιους να πάνε να σπάσουν κανα ιδιωτικό κανάλι και κανά ραδιόφωνο. Γιατί εν τέλει ΑΥΤΑ είναι είναι ο καρκίνος της Ελλάδας!
-
Η αληθεια ειναι οτι εχω τρελαθει με αυτα τα επιχειρηματα !
Να το πιασουμε λιγο απαλα το θεμα.
Θελεις να πεις οτι ολα ειναι τελεια σχετικα με τους φοιτητες και τις ευκαιριες εργασιας γενικως ?
Πρεπει να γυρισω στην παλια εποχη να κανω μπανιο με κατσαρολα για ζησω σαν ανθρωπος ???
Να εκτιμησω τι ?
Ρε μπας και κανω λαθος και ζουμε στο τελειο κρατος και πρεπει να πουμε και ευχαριστω που μας δινει και κατι ?
-
Ρε σεις γιατί δεν περιμένατε να κάνω εγώ πρώτος το Post. Τώρα φαίνεται ότι αντιγράφω!