ΑΒΑRTH????? ΛΕΥΚΟ????????
:149 :149 :149 :149 :149 :149 :149
Printable View
ΑΒΑRTH????? ΛΕΥΚΟ????????
:149 :149 :149 :149 :149 :149 :149
no no no no no :120 :120 :120 :139
Ρε σης δεν το έχετε καταλάβει? Ρε σης έχουμε το ομορφότερο αυτοκίνητο που του πανε όλα τα χρώματα, κάτι που δεν μπορείς να κανείς πχ άλφα κίτρινη! :? μην τρελαθούμε, ενώ stilo κίτρινο κορυφή. :)
πλάκα πλάκα όντως...έχετε δει Α3 σε κιτρινο μια αηδια σκετη.....
Α3 σε κιτρινο :shock: :205 :191 :206
λαχανι αραγε πως θα ηταν ?!?!?!?!?!?!?!
Μπράβο βρε Σπύρο!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Stilo_Rodos
Ο σωστότερος!
Alfa κιτρινη υπαρχει...αλλα οχι απο τις καινουργιες...μιλαμε για Alfasud και πιο πριν... :DΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Stilo_Rodos
Αλλα 147 κιτρινη.... :120 δεν θα το'λεγα.... :P
Πές τα ρε Πέτρο....Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
Ασημί? 21% [ 10 ]
Κίτρινο? 19% [ 9 ]
Ελεγε κανεις για κιτρινη 147???
Χεχε, οριστε!!!
http://novitec.net/com/Bilder/147/147int9.jpg
Ήταν ένα S3 σε κίτρινο, δεν πολυπρόλαβα να το δώ... :205Παράθεση:
πλάκα πλάκα όντως...έχετε δει Α3 σε κιτρινο μια αηδια σκετη.....
χαλια...μαυρα.....ειναι σαν να εχει παρει ενα stilo κιτρινο και να εεις ριξει διαλυτικο στο χρωμα...
όντως καμία σύκριση με το κίτρινο της fiat...
Τελικά Steven κούκλα η κίτρινη άλφα 147 :)
Σας αρεσει η 147 σε κιτρινο???
Αμα ειχε το συγκεκριμενο της Novitec, δε θα με χαλουσε!!! :twisted:
Black like Devil
:112
Ρε Τάσο η γυναίκα το ξερή ότι έβγαλες αυτά τα χιλιόμετρα? Κάτσε να τις τα πω :201 να σε δω μετά. :)
Αίσχος είναι η 147 σε κίτρινο!!!
Κίτρινο?
18% [ 10 ]
Μαύρο?
16% [ 9 ]
Πέτρο σε λίγο θα σας περάσουν τα μαύρα. :twisted: Κακά τα ψέματα αν δεν λέρωναν τόσο γρήγορα θα ήταν το καλύτερο. Από εμπειρία μου θυμάμαι μόλις το είχε πλύνει ο φίλος μετά από 10 λεπτά έβλεπες ένα στρώμα σκόνη επάνω. :shock: :? :( :cry: :evil: :arrow: :)
:104 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ stilo ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ.ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
grrrrr τα μαύρα έχουμε μείνει πισω....άντε ρε....άλλος με μαύρο????
!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ stilo ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ.ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γεια σου ρε SNIK!& 'γω μαζι σου
Για ηρεμηστε με τα μαυρα και τα κιτρινα ...
Poll
Ποιό είναι το καλύτερο χρώμα για το Stilo?
Κόκκινο?
14% [ 8 ]
Ασημί?
23% [ 13 ]
Κίτρινο?
20% [ 11 ]
Μαύρο?
16% [ 9 ]
Μπλέ?
9% [ 5 ]
Ασημογάλαζο?
9% [ 5 ]
Μπλέ σκούρο?
3% [ 2 ]
Κυπαρρισί?
3% [ 2 ]
Μπορντώ?
0% [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 55
Χαίρεται περισσότερο όποιος χαίρεται τελευταίος... :127
τα ασημογαλαζια περνουν τα πανω τους (οχι πως τα αλλα δεν ειναι ομορφα αλλα αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα παεσει να σε πλακωσει)
TO XΡΩΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ.... ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ!!!!
Τι έγινε ρε παιδιά;
Θα συμφωνησω με τον Γιαννη
Αν αυτή η ψηφοφορία γινόταν και σε αλλά club για αλλά αυτοκίνητα , Το κίτρινο χρώμα θα έπαιρνε 0 ψήφους ! Το κίτρινο χρώμα υπάρχει μόνο για κάποια μοντέλα της FIAT ,που κανονικά θα έπρεπε να βγαίνουν μόνο σε αυτό το χρώμα ,γιατί μονο αυτο τα κάνει τέλεια !!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ !!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο thanasis134
XAXAXAXA!!! Ασημάκιδες... είστε μία ψήφο μπροστά. Περιμένετε και σας φέρνω έναν νέο κιτρινιάρη από Θεσ/νίκη... :twisted: :twisted: :twisted:
Εγώ ρε Νίκο έχω δυο, μα δεν κατέχουν καθόλου από forum και δεν είναι members.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Μπορούν να καταθέσουν ψήφο live σε κάποια συνάντηση που έρθουμε ? !!
Αν και εχω μπλε σκουρο θα ψηφισω ashmi!
ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:PΠαράθεση:
Παρακαλώ ο Τεό να κάνει μια νοθεία στις ψήφους (σαν αυτή που έκανε κι έδωσε 9 ψήφους στα μαύρα :P:P:P) και να προσθέσει 2 ψήφους στα κίτρινα!!!! :P:P:P :D:DΠαράθεση:
Μπορούν να καταθέσουν ψήφο live σε κάποια συνάντηση που έρθουμε ? !!
Είπαμε (είπα) να κάνουμε ένα poll της προκοπής αλλά κ. admin το @$#$. Η ερώτηση είναι μπερδεway. Θα πρότεινα τα εξής δύο ξεκάθαρα polls:
1. Τι χρώμα Stilo έχετε?
2. Αν αγοράζατε Stilo αύριο, τι χρώμα θα ήταν?
Τώρα, αναφορικά με το χαμό των απόψεων:
Το ασημί είναι πλεον πεθαμένο χρώμα μετά την κυριαρχία του για μια 10ετία σχεδόν. Καλό για την βρωμιά, δε λέω, αλλά τελείως ξέπλυμα. Το ασημί it's a non color.
Το κίτρινο είναι αποδεκτό εφόσον το οχημα εχει πάνω τουλάχιστο 10Κ€ extras, αλλιώς χαραμίζεται το χρώμα.
Το κόκκινο ομολογώ ότι είναι πολύ καλό και αν ξανααγόραζα stilo ίσως δεν έπερνα το μπλε σκούρο που έχω τώρα αλλά το κόκκινο (βέβαια σε αυτό μπορεί να φταίνε και τα λίγα χρονάκια παραπάνω που έβαλα.....)
φ.
Φώτη γιατί δεν κάνεις μόνος σου τα poll???
Όλο να με παιδεύετε τον άνθρωπο......χιχιιχιχιχ
(και είπαμε....το καλυτερο χρώμα είναι το μαύρο...)
Το μαύρο πήρε 10, και πολύ του ήταν!!!
50€ Σε όποιον ψηφίσει κίτρινο!!!
:216 :216
Μπορώ?? Δεν το πήρα χαμπάρι..... :oΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
Ετσι ε?κατσε αυριο να κατεβω Ελληνικο?θα παρω μαζι και ενα κουβα μπλε σκουρα μπογια και θα στο βαψω με την οδοντοβουρτσα του Βασιλη!!!Παράθεση:
Παράθεση:
ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παιδια εχω ασημι αλλα για μενα το καλυτερο ειναι το κιτρινο!!!Νικο??Φανταστικε νικο ???αντι για 50Ευρω δεν ο δινεις τι χωανη"???ε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΝΙΚΟ???
Λοιπον, για να μην μαλωνετε the best colour ever is... Ιριδιζον ασημι!!! Ναι κυριες και κυριοι! Το βλεπεις και με την πρωτη ματια ειναι ασημι, μετα απο λιγη ωρα το ξαναβλεπεις και υπαρχεις ενας γαλαζιος τονος μεσα στο ασημι... Φανταστικο!!!