Το έσωσες! :D
Printable View
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150PS Sport
Μαύρο μεταλλικό
Επιπλέον:
1. Blue & Me + Χειριστήρια Στο Τιμόνι
2. Bi-Xenon
3. Cruise Control
4. Ηλεκτρικά Αναδιπλούμενοι Καθρέφτες
Τέλος!!!
Αναμονή τώρα... ελπίζω πριν τις 7 Αυγούστου ο εκτελωνισμός!
Άντε με το καλό να το υποδεχτείς ρε φίλε!
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!!
Gooooood choise...ο canonis stays in the family.
Καλώς να το δεχθείς. Τα υπόλοιπα με τη παραλαβή.:)
Καλα φιλε εισαι φοβερος, ειχες ευκαιρια να αποκτησεις αυτοκινητο 1.8 και ειπες απλως "οχι", ειχες ευκαιρια να αποκτησεις το καλυτερο κιβωτιο που υπαρχει και ειπες οχι...
Τα θελες και τα παθες...
Σε στενή συνεργασία με τη Volkswagen, οι ειδικοί της LuK σε συστήματα συμπλεκτών και κιβωτίων ταχυτήτων, έχουν αναπτύξει ένα διπλό συμπλέκτη ξηρού τύπου για το νέο DSG κιβώτιο ταχυτήτων. Αυτό σημαίνει μείωση κατανάλωσης καυσίμου μέχρι και 10%, σε σύγκριση με τα υπάρχοντα συστήματα διπλού συμπλέκτη υγρού τύπου και μέχρι 6% σε σύγκριση με τα μηχανικά κιβώτια.
Ο διπλός συμπλέκτης της LuK βρίσκεται στην καρδιά του νέου κιβωτίου ταχυτήτων DSG και κάνει το “κλότσημα” που ένιωθαν οι επιβάτες στο όχημα, όποτε ο οδηγός άλλαζε ταχύτητα, να ανήκει στο παρελθόν.
Ετσι είναι το bravo σαν τα ναρκωτικά... Αν το αρχίσεις δεν το σταματάς με τίποτα!!
Πολυ καλη επιλογή :thumbsup:
Ασε τα ημιαυτόματα κιβωτια για τους <γρηγορους> ισπανογερμανούς εμεις δεν τα εχουμε ανάγκη...
Εγώ προσωπικά αν ήταν να αγοράσω γερμανικό δεν θα πήγαινα σε ημίμετρα τύπου Golfoleon. Θα πήγαινα κατευθείαν για A3 και ας έδινα κάτι παραπάνω. Τουλάχιστον θα το ευχαριστιόμουνα :smile3:
Τον ρώτησα για το DDC αν γίνεται να κάνουμε αργότερα μετατροπή και μου είπε νομίζει πως γίνεται.
Το ελπίζω...
Προς το παρόν πρέπει να βρώ μια καλή πηγή 2din για GPS που να μπορεί να συνεργάζεται όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται με το αυτοκίνητο.
Να υποστηρίζει την USB θύρα του αυτοκινήτου, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ Blue & Me και ελπίζω και τα χειριστήρια στο τιμόνι.
Φυσικά πρέπει να ταιριάζει κουτί στη θέση!!!
Το Connect Nav δυστυχώς κοστίζει μαζί με χειριστήρια και χάρτες περίπου 1800 Ευρώ.
Είναι δηλαδή σχεδόν το 10% της συνολίκης αξίας του αυτοκινήτου.
Είναι καλό που συνεργάζεται άψογα βέβαια με το αυτοκίνητο αλλά με 900Ευρώ παίρνεις πολύ πιο δυνατό πιστεύω...
καλοριζικο και να το υποδχτεις με το καλο!
δεν ξεκολας ευκολα απο ενα ιταλικο!
τελικα εκλεισες το Bravo???σε ποια αντιπρωσοπια?
Πολλά τα λεφτά για το συγκεκριμένο.
Προτιμώ να βάλω ηλιοροφή παρά να δώσω τα λεφτά για το GPS.
Θα το ψάξω λίγο αυτές τις μέρες να δω αν υπάρχει τίποτα συμβατό...
Θα ρωτήσω ένα γνωστό μου ηλεκτρολόγο να δω τι θα μου πει.
Μπορεί να καταλήξω εκεί.
Πρώτα θα ψάξω κάτι για τη κονσόλα και αν δε μπορέσω να βρω θα πάρω ένα αρκετά καλό Destinator.
Το έκλεισα σήμερα το πρωί απο Κοζάνη.
Μου είπαν βέβαια τελευταία στιγμή δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβουμε τις 7 Αυγούστου και τέτοια.
Να δεις που θα το φέρουν μετα τις 7/8 και θα μου πουν δώσε επιπλέον 600 Ευρώ.
Παρασκευή μάλλον θα είμαι Θεσ/νίκη για κάτι δουλειές.
Θα πάω στη Fiat εκεί και έτσι κ μου εγγυηθούν ότι θα έρθει πριν τις 7/8 και φυσικά μου δώσουν καλή προσφορά θα το ακυρώσω απο εδώ.
Το άλλο που έγινε σήμερα το μεσημέρι...
Μετά απο ένα τετραώρο που έκλεισα το Bravo με παίρνει τηλέφωνο η Seat απο Κοζάνη στο κινητό.
Μου κάνει μία ο πωλητής:
-Έλα έλα.. εντάξει όλα!!! Τα κανόνισα...
-Τι εννοείς?
-Έλα και σου εγγυώμαι τα 1500 ευρώ σε περίπτωση που έρθει μετά τις 7/8. Τελική τιμή σου λέω 20.070
-Μάλιστα. Άσε με να το σκεφτώ λίγο γιατί έχω μία καλή προσφορά απο τη Fiat για το Bravo.
-Όχι ρε φίλε... Τι συγκρίνεις? Αυτοκίνητο είναι εκείνο?
-Εσένα τι σου μοιάζει?
-Με όλο το θάρρος, μη το σκέφτεσαι καθόλου, είναι κρίμα.
-Το μόνο που σκέφτομαι είναι το DSG για να μην κλαίω απο το άθλιο εσωτερικό του Leon.
-Κάνεις λάθος φίλε μου. Πρέπει να το κλείσεις σήμερα μέχρι τις 9 αλλιώς έχασες μεγάλη ευκαιρία.
-Ευχαριστώ πολύ... Θα το σκεφτώ. Γεια σου.
-Γεια σου.
Πολύ κλέψιμο!!!!!!!!!!!!!!
Απο την πρώτη στιγμή θα μπορούσε να το είχε κάνει αλλα λέει άστο θα βγάλουμε ενάμιση χιλιάρικο έτσι...
Τώρα και για την Fiat αυτό σκέφτομαι για τα 600 ευρώ και φορτώνω άσχημα.
Μου λέει εχθες έκπτωση 200ευρώ το cruise control και 177 οι καθρέφτες.
Δηλαδή μου τα κάνουν δώρο. 377 μείον.
Σήμερα λέω βάλε και τα Xenon να τελειώνουμε και κάνε μια καλύτερη τιμή.
Λέει 700 τα Xenon.
Λέω 679 κάνουν.
Ε για 20 ευρώ κάνεις έτσι?
Ρε μλκ αν είναι έτσι κάντα 659 του λέω... Καλα καλα μου λέει.
Μου τα κάνει σούμα και στο τέλος γράφει έκπτωση 340.
Ρε μλκ πάλι λέω τώρα βάζω τα φώτα και μου κάνεις και λιγότερη έκπτωση απο πριν?
Ε λέει να είναι στρογγυλά...
Μα ****!!! Που πέσαμε λέω. Έχει χάρη που βαριέμαι να πάω Θεσ/νίκη και είσαι δίπλα μου εσύ.
Κατέβασε τα λέω και θα μου περάσετε και το συναγερμό τζάμπα.
Σύνολο 19.050 Ευρώ!
Έτσι κ μου πουν καλύτερη τιμή Θεσ/νίκη το ακυρώνω αυτη τη Παρασκευή.
Λέω να πάω στον Εσκιάδη απο εκεί που είχα πάρει κ το πρώτο.
Στα @@@ τους βέβαια και 20 αυτοκίνητα αν είχα πάρει αλλα μου φέρθηκαν αρκετά καλά.
Καλά τόσες μέρες Κοζάνη είσαι?!? Για το θέμα του gps... Αν θες μια συσκευή καθαρά για πλοήγηση δεν την γλιτώνεις την βεντούζα... Αλλά είναι άλλη φάση η οθόνη μέσα στο αυτοκίνητο (εργοστασιακή πάντα). Αν κάνεις μια σουμα η αφτερμαρκετ μπορεί να σου βγει και πιο ακριβά, αν προσθέσεις αντάπτορες πλαίσια τοποθέτηση κτλ κτλ...
Ίσως να μην έχετε καταλάβει τι χρισιμότητα του.
Για άλλους είναι εύχρηστο για άλλους όχι.
Όπως και οι αναδιπλούμενοι καθρέφτες που εγώ τους ήθελα για άλλους είναι εντελώς άχρηστοι.
Δε λέω ότι δε μπορώ να το κλείσω με το χέρι αλλά αφου υπάρχει η δυνατότητα.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΝ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ.
Και με το χέρι τα ανοιγοκλείνεις αλλά όλοι έχουμε ηλεκτρικά ή οι περισσότεροι...
Και ούτε καθεξής.
Δε το κάνω για εφετζίλικι ούτε χέζω τριχίλιαρα...
Απλά θα ήταν έυχρηστο.
Τέλως παντων θα δούμε τι θα γίνει!!!!!!:)
Πολυ καλα σου ειπε ο φιλος, ειναι ασυγκριτα μεγεθη...
Το ενα ειναι αυτοκινητο γαμηστερο 1.8 TSI και με κιβωτια και χιλια δυο καλα....
κ το αλλο ειναι ενα τυπικο αμαξακι διαδοχος του Stilo κ downsizing φιλοσοφιας...
Τι να λεμε... τα παντα ολα
Αντωνη με το καλο να το παραλαβεις φιλε!!!Και αντε μιας που κατεληξες σε Bravo θα μπορεις να εισαι καμια φορα πιο γρηγορος απο εμενα!!!
Ευχαριστώ Γιάννη!!!
Θα κάνουμε τις κοντρίτσες μας όταν έρθει με το καλο... :Ρ
Τελικά έχουμε μία μικρή αλλαγή στη παραγγελία!
Αφού πήγα Θεσ/νίκη σήμερα το πρωϊ και πήρα μία καλύτερη προσφορά μετά πήγα Κοζάνη να ακυρώσω την παραγγελία.
Στη Κοζάνη όμως πήρα λίγο καλύτερη προσφορά και έτσι έβαλα και την ηλιοροφή στο τέλος.
Τελική τιμή 19.900Ε και δωρεάν τα έξοδα φακέλου (200Ε)
Προαιρετικός Εξοπλισμός:
Blue & Me
Bi-Xenon
Cruise Control
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες
Ηλιοροφή
Το 1.4 πηρες ?
Δεν επρεπε να παρεις φιλε διλιτρο...
1.4 για παραπανω δε σε κοβω.
χαχαχαχα ΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ΗΜΑΡΤΩΝ!!!!!!
Ε ρε φιλε Γιαννη... Ειναι μικρος για διλιτρο... Τι μας λεει εδω... 1.2-1.4 και πολυ του ειναι.
Οχι 1.2 ειναι σκοτωστρες ακουσα..πολυ γκαζι!
Με γεια το αμαξι Canonis!Καλως να ερθει!
Αντωνη σου εχω ασχημα νεα...ο νεος 1.8 200ps μπαινει σε λιγο καιρο με το νεο αυτοματο κιβωτιο στο Βravo και το αλλο ασχημο οτι το κιτ essesse του G.Punto Abarth 185ps δεν μπαινει στο Bravo Sport 150ps...
Χαχαχαχα...
Αχ πόσο με σκέφτεσαι εσύ... αχ!!!
Όταν έλεγα να πάρω την CBR600 μου έλεγες να πάρω το 1000άρι γιατί δεν αξίζει αλλά το αυτοκίνητο τώρα είναι μεγάλο...
Μη μπερδεύεσαι όμως είναι το 1,4 το Bravo άρα αργός θα είμαι...:p
Ευχαριστώ MaGeLaNoS...
Γι'αυτό διάλεξα 1,4 να πηγαίνω λάου λάου...:p
Mike συνεζίχεις να μπερδεύεσαι...
Πόσο θα κάνει ο 1.8 με τα 200 όμως?
Θα λέει πολύ βέβαια αλλά δε πιστέυω να βγει κοντά στο 20άρικο με όλα τα extra που έχω βάλει.
Για το essesse βλακεία που δε μπαίνει αλλα ευχαριστώ που έμαθες.
Θα κάνω κάποια αναβάθμιση απο έξω που έχω βρει αργότερα όμως.
Μαζί με τις εξατμίσεις. Προς το παρόν θα χαρώ την "ξεγνοισιά" της εγγύησης.
Α, για μένα το χειρότερο είναι ότι βγαίνουν οι Multiair το Σεπτέμβριο και θα βγαίνει 1,4 με 135 και 1,4 με 165 άλογα.
Δε πειράζει βρε... Όλα για τα άλογα? Μια χαρά είναι κ έτσι...
Θα σε περνάω με λίγο ζόρι παραπάνω τώρα:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Κατσε να σου πω για το κιτ!το κιτ οπως ειναι γνωστο βγαινει απο την Abarth και μονο.η εν λογο εταιρια δεν δεχεται να το ''πασαρει αλλου'' και το εχει μονο για το Abarth G.punto & 500.Εστι λοιπον αν εσυ θες να παρεις αυτο το κιτ πρεπει να κανεις μια αιτηση στην εταιρια...η εταιρια θα ψαξει και θα βρει (πιστεψε με!) τι αυτοκινητο εχεις!και εκτος απο αυτο αν σου εχει πεσει το κιτ στα χερια σου για τον α β λογο παλι δεν μπορει να μπει στο απλο κινητηρα διοτι η Abarth προεινοησε και κλειδωνει το κιτ οταν εντοπυση αλλον κινητηρα πλην της Abarth.
H δικη μου αποψη ομως επι αυτου το θεματος ειναι αν ξερεις καποιον καλο προγραμματιστη και εναν ηλεκτρολογο το κιτ πιστευω θα μπορει να μπει με καποιες μετατροπες βεβαια.
Κοίτα αυτό το κιτ δεν περιλαμβάνει μόνο την αύξηση της ιπποδύναμης αλλά αν δε κάνω λάθος έχει και αρκετά άλλο...
Ζάντες, αναρτήσεις κτλ.
Επίσης στοιχίζει νομίζω γύρω στα 5 χιλιάρικα.
Θα πάω στη δεύτερη λύση!
Αλλά έχουμε ακόμα.
Δε θέλω να το πειράξω το αυτοκίνητο ακόμα δε το πήρα.
Μιλάμε για χρόνο και βλέπουμε...
Παιδιά μη τρελαίνεστε. Το bravo με ένα προγραμματάκι και μόνο πάει άνετα στα 180 άλογα. Μην είμαστε και πλεονέκτες!!!
Εννοείται ότι πάει μια χαρά.
Σε ταξίδι βάζεις 6η και ξεχνάς να τη βγάλεις και αν χρειαστεί μοιράζεις και κανένα τσαγάκι.. :wink:
τι τελικες εχετε γρηγοροι?
Ας πούνε και τα παιδιά που έχουν ήδη Bravo αλλά όταν το είχα εγώ θυμάμαι λίγο πάνω απο 220.