Απάντηση: 6η Παννελλήνια Συνάντηση - Ξενοδοχείο και Προκαταβολές
ολα τα ωραια καποια στιγμη τελειωνουν...
καλα περασαμε και καλο ειναι να το κανουμε συχνα. Η πιτα ηταν υπεροχη παιδια..μπραβο στον πετρο και τη μαρια!!!
Και ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που ηρθαν απο μακρια με τα μπλοκα και ολες τις παρακαμψεις!!
οι ατυχιες τωρα παντα υπαρχουν. και με τη lisa που της εσπασαν οι αλυσιδες και με το Νικο(ngtech) ειδικα με την κοτρωνα που χτυπησε και περιμενε 2,30 ωρες περιπου μεσα στο κρυο(4 βαθμοι) και χωρις φωτα ο δρομος σ εκεινο το σημειο καθολου(οπως πολλοι ελληνικοι δρομοι)!!
τεσπα τελος καλο ολα καλα!!
και του χρονου παιδες!!
φωτο θα ανεβουν συντομα απο ολους!!!
:happy:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ngtech
Ωραία περάσαμε αν και παρ'ολίγον να ξενερώσουμε άσχημα,έμαθα ότι τελικά τα εργαλεία που είχα δεν κάνουν για τις ζάντες μου (αν και τελικά 8 στους 10 αν έμεναν μάλλον το ίδιο θα πάθαιναν) ,ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που μου κράτησαν παρέα τις δυομιση ώρες που είχα μείνει στην ερημιά και για την προσπάθειά τους να βρούμε λύση στο πρόβλημά μου.Λυπάμαι που δεν πρόλαβα την πίτα παρόλλο που έτρεχα σαν τρελός να προλάβω αλλά με σταμάτησε μια κοτρώνα, μιας και ως φαίνεται τα παιδιά στο κλαμπ πεινούσαν αρκετά και τέλος χάρηκα που είδα νέα ζευγάρια που έκαναν οικογένεια πρόσφατα (face , papor) που τους θυμάμαι από τότε που ήταν ελεύθεροι , είδα νέα πρόσωπα και κάναμε καλή παρέα! Δυστυχώς έκανα και άλλη μια διαπίστωση... δεν υπάρχει σύμπνοια στη λέσχη μας και απ'ότι όλα δείχνουν θα καταλήξει (αν δεν έχει γίνει ήδη) να είναι απλά ένα καλό φόρουμ απο το οποίο θα έχουν βγεί κάποιες καλές φιλίες...
Εγω παντως φιλε μου εκανα οτι μπορουσα, ακομα και την πιτα εχασα για παρτη σου ρε!ακομα και την ρεζερβα μου σου εδωσα ρε!για αυτο στην επιστροφη το αμαξακι μου επιασε 295 km, ημουν ελαφρυτερος κατα 40 κιλα...
Κατα τ'αλλα ομως περασαμε πολυ ομορφα, παρολες τις ατυχιες.
Η πιτα ηταν πολυ νοστιμη, μπραβο στον Πετρο και σε οποιον αλλο βοηθησε για αυτο το αποτελεσμα.
Γενικα περασα πολυ ομορφα, αν και ψιλοχαθηκα με καποια απο τα παιδια.
Παντως το Gaspel που πηγατε για ποτακι ηταν πιο πολυ για καφεκατασταση στο καθισιο, ενω διπλα ειχε ενα τελειο club-ακι που πηγαμε και τα εσπαγε!!!
ΥΓ-Το μονο που με σταναχωρησε λιγο ηταν οτι ισως θα επρεπε να περιμενουμε τον Νικο να ερθει για να κοψουμε την πιτα σαν ομαδα,μπορουσε να συμβει στον καθενα μας και θα τον βοηθουσε και στην ψυχολογια του νομιζω.
Οχι πως χαθηκε ο κοσμος, απλα ηρθε κομματια απο την Αθηνα για να προλαβει και την πιτα και εμεινε 4 χιλιομετρα πριν απο τους Δελφους, γκαντεμια!!!!
Μπορώ να πω οτι περασαμε καταπληκτικα!!!
Ο Μιχαλης νομιζω με μονολεκτικες απαντησεις τα ειπε ολα!!!!
Πολυ ειπατε οτι ηταν κακοτυχιες,ατυχες στιγμες κλπ....
Εγω τα ειδα σαν εμπειριες!Εμαθα απο τα λαθη μας και ξερω πως πρεπει να αντιμετωπισω αν μου ξανασυμβουν!
Η Lisa επιβεβαιωθηκε οτι πραγματικα ειναι αντρακι μετα και απο αυτη την δοκιμασια(η 1η ηταν στην αλλαγη σαλονιου στο stilo)!!!
Παντελη thx για το κολπακι!Πραγματικα πρωτη φορα ειδα το αμαξι μου να κανει τετοιο ξεκινημα και να ξερεις οτι θα αρχιζω να γραφω στο section street racing!!!
Respect στον Μιχαλη την Αννα και πιο πολυ στην ΖουΖου γιατι πολυ απλα ειχε γραψει τις περισσοτερες ωρες στο αμαξι περα απο καθε αλλον!!!
Μαρια και Πετρο πραγματικα την πατησατε γιατι πολυ απλα θα φτιαχνετε 4-5 φορες τον χρονο βασιλοπιτα οταν θα ανεβαινω Βολο και απο εδω και στο εξης θα παιρνω και τον Θοδωρη και το Στελιο μαζι!!!
Richard επιασες τετοια ταχυτητα?Πραγματικα Respect!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
...
Μαρια και Πετρο πραγματικα την πατησατε γιατι πολυ απλα θα φτιαχνετε 4-5 φορες τον χρονο βασιλοπιτα οταν θα ανεβαινω Βολο και απο εδω και στο εξης θα παιρνω και τον Θοδωρη και το Στελιο μαζι!!!...
Ραντεβού στον Βόλο λοιπόν... Θα κατέβω και γω καμιά βολτίτσα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Ραντεβού στον Βόλο λοιπόν... Θα κατέβω και γω καμιά βολτίτσα!
θελω και εγω να δοκιμασω!!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Richard επιασες τετοια ταχυτητα?Πραγματικα Respect!
Τι νομιζετε, οτι επειδη εχετε 170 αλογακια κατι κανετε?εγω εχω 103 αλλα ειναι Αραβικα!!
Που να ειχα και ευνοικο ανεμο...
παιδια ενα μεγαλο συγνωμη που δεν καταφερα αλλα ειχαμε εκτακτως μια δουλεια που προεκυψε σαββατο και πηγε μεχρι αργα το βραδυ :(
Καλημερα!
Ηταν πραγματικά ενα «εντονο» wkend..αλλα ενταξει.. τελειωσαν ολα καλα!
Με τις «ατυχιες» μας, που οπως ειπε και ο Γιαννης, εμπειρειες!
αντε βρε,θυμηθηκες πως οδηγανε με συμπλεχτη.. ;) (Γιαννη,σ ευχαριστω! σου χρωσταω..δεν ξεχασα) Ο George..τι κρυο εφαγε κι αυτος μαζι μου..(δεν θα θελει να με ξαναδει στα ματια του.. lol..) Στελλα= :worship:Respect!!!!
Face-Μαρια, παιδια, η πιτα (ηταν οτι επρεπε) νοστιμοτατη..
Γιωργο (Ionio) δεν προλαβαμε να μιλησουμε λιγακι, sorry... Stilodriver(Παντελη), να χαιρεσαι την οικογενεια σου φιλε μου μπραβο σου!!
Γενικά,χαρηκα που σας ξαναειδα μετα απο τοοοοοσο καιρο!!
Συγνωμη που δεν προλαβα να σας χαιρετισω ολους φευγοντας:(.....πως τα καταφερνω ετσι, δεν ξερω!
Stilatos...επεσε πορτα και δεν ηρθες?, literally! jst kiddin!
Ps: -Xαριζονται αλυσιδες (χρυσοπληρομενες σε αξια πλατινας και μισοχρισιμοποιημενες)
-Θα ηθελα να παρακαλέσω η επομενη εκδρομη να γινει Ιουνιο, και σε νησι.
(Ζακυνθο ή αντε στην Λευκαδα που δεν θες και Ferry..lol) Που θα κανω την αιτηση παρακαλω?