Απάντηση: Επιλογή Ξενοδοχείου για την 7η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Ζαγοροχώρια 2010
Εγω επειδη εχω ξαναπαει και εχω κρατησει καποια καρτα αν πατε στο πρωτο με τα 70Ε μη με υπολογισετε γιατι θα βρω καπου εκει κοντα.
Απάντηση: Επιλογή Ξενοδοχείου για την 7η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Ζαγοροχώρια 2010
καταρχην χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους και καλα χιλιομετρα και αυτα που λεει ο Νικος ειναι καλη ιδεα η παρεα μας και μονο φτανει εδω που τα λεμε ολοι θα ζοριστουμε γα να ερθουμε και προσωπικα δεν θα μεινη χρονος οσες πολυτελιες μας παρεχουν ελπιζω να βρεθει η καλυτερη επιλογη γιατι για καποιους πχ αθηναιους οι βενζινες θα ναι περισσοτερες
εδω ομωσ γεννιεται ενα πολυ σοβαρο ζητημα...χλιδα κι λιγο ακριβα η φθηνα με τα μονα απαραιτητα?παιδια εγω προτεινο να κανουμε μια ψηφοφορια για να τελειωνουμε
Μας φάγανε οι ψηφοφορίες.
Βρείτε κάτι απλό, να πάμε όλοι.
Την σημερινή μέρα, όλοι προσέχουμε τα έξοδα μας.
Προσωπικά με αέριο ταξιδεύω, δεν μου λέει τίποτα η τιμή της βενζίνης.
Αλλά άλλοι το σκέφτονται διπλά.
Αφήστε τα ακριβά. Πάμε σε φτηνότερα, αλλά με καθαρά δωμάτια.
Εχεισ Δικιο.αλλωστε ρε παιδια...εμεισ ολη την ωρα θα ειμαστε εξω.βολτεσ ταβερνεσ κι τετοια..οποτε μονο για υπνο θα παμε στο ξενοδοχειο.
Αν πηγαίναμε Ζάκυνθο, θα ήταν πολύ πιο φθηνά.
Αλλά θέλουμε να πιάσουμε το βουνό σε φουλ σαιζόν.
150 € την βραδιά, σορρυ παίδες αλλά δεν τα δίνω.
Σιγά μην δώσουμε ένα 500αρικο για 2 μέρες.
Τόσα θα χρειαστούν με φαγητά, με βενζίνες, διόδια, κλπ.
Οι καιροί είναι δύσκολοι παιδεια.
Δεν είναι καιρός για τρέλες.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
papor
Αν πηγαίναμε Ζάκυνθο, θα ήταν πολύ πιο φθηνά.
Αλλά θέλουμε να πιάσουμε το βουνό σε φουλ σαιζόν.
150 την βραδιά, σορρυ παίδες αλλά δεν τα δίνω.
Σιγά μην δώσουμε ένα 500αρικο για 2 μέρες.
Τόσα θα χρειαστούν με φαγητά, με βενζίνες, διόδια, κλπ.
Οι καιροί είναι δύσκολοι παιδεια.
Δεν είναι καιρός για τρέλες.
Να φανταστώ ότι μάλλον σου ξέφυγε το παρακάτω:
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthr...ι-Προκαταβολές
Επιλέχθηκε το ξενοδοχείο και ήδη άρχισαν οι προκαταβολές...