Θυμαμε μια μερα που ειχα στειλει pm σε ολους αυτους που δεν ειχαν βαλει τοπο και μερικοι το εκαν αλλα αλοι οχι!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nenya
Printable View
Θυμαμε μια μερα που ειχα στειλει pm σε ολους αυτους που δεν ειχαν βαλει τοπο και μερικοι το εκαν αλλα αλοι οχι!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nenya
Από τη πρώτη μέρα προσπαθούμε όλοι όσο μπορούμε να μείνει η παρέα μας ζωντανή και πάνω απ'όλα ζηλευτή!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο verone
Μία ερώτηση: Θα έχουμε την δυνατότητα προσωπικού άλμπουμ; Θα μπορούμε να βάλουμε φωτογραφίες στο Gallery;
αν γινεται να να υπαρξει μια βοειθια για το πως βαζουμε φοτο. στης απαντησεισησ? :108 και στο εικονιδιο μας?
υπάρχουν 2 τρόποι για το εικονίδιο
είτε να ανεβάσεις απευθείας μια εικόνα από τον σκληρό είτε να βάλεις link αφού την αποθηκεύσεις στο internet sto pathfinder (θα πω πιο κάτω πως).
Πρόσεξε μόνο για το εικονίδιο να είναι 80*80 μέγεθος το πολύ.
Γενικά πας briefcase.pathfinder.gr
εκεί ανοίγεις ένα λογαριασμό και ανεβάζεις εκεί ότι φωτογραφίες θέλεις (έχει 12ΜΒ για κάθε λογαριασμό)
αφού τις ανεβάσεις πατάς προβολή στην εικόνα που θέλεις και μετά πάνω στην εικόνα δεξί κλικ -> ιδιότητες.
Κάνεις copy το link (π.χ. http://briefcase.pathfinder......./onoma.jpg) και αν θέλεις απλά να το βάλεις σαν link στο μύνημα το κάνεις paste.
Αν θέλεις να εμφανιστεί σαν εικόνα γράφεις [img] μετά κάνεις paste το Link (χωρίς να αφήσεις κενό) Και μετά [/img]
π.χ. [img.]http://briefcase.pathfinder......./onoma.jpg[/img.] (τις τελείες μετά το g δεν θα τις βάλεις.τις έβαλα για να μην ψάξει για φωτογραφία )
Να ανοιχτει το topic του BravoTwoZero.. οδηγικα συνδρομα και να σβηστει οτι δεν χρειαζεται απο αυτο το topic.Ευχαριστω.
ευχαρηστω!
Ρωτώ και ξαναλέγω...
Θα έχουμε την δυνατότητα να βάζουμε φωτογραφίες στο Gallery, όπως και πρίν ή θα τις στέλνουμε μέσω e-mail σε κάποιον;
Επίσης, οι υπόλοιπες φωτογραφίες (για το Gallery εννοώ), θα μπούνε;
Ναι Χρήστο.....θα γίνει και αυτό.....αλλά υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ!!!
Είμαι σε διακοπές τώρα και δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα......χιχιιχιχιχιχι
Ο Αύγουστος είναι τεμπελομήνας....οπότε μην περιμένεις σημαντικές αλλαγές.....
όσο για τις παλιές φώτος, μόλις κάτσω στο pc μου θα ανεβούνε....:)
Στα προσωπικά μυνήματα καλό θα ήταν κάτω από τα κουτάκια επιλογής ("τικαρίσματος"), να υπάρχει το κουμπάκι "Διαγραφή επιλεγμένων" και όχι το "Διαγραφή όλων" καθότι λόγω κεκτημένης ταχύτητας μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένη επιλογή.
Μιλάω εκ πείρας.
Μόλις έσβησε κάποιος όλα τα πμ του... :216 :216 :216Παράθεση:
Μιλάω εκ πείρας.
Ερωτηση:Να σκουρεναμε λιγο τα χρωματα του site...;;;
Λαμβάνοντας υπ' όψιν την προσπάθεια του stilovatis για να δημιουργήσει ένα άρθρο για την ιστορία της Fiat, καλό δεν θα ήταν να κάναμε και ένα ολοκληρωμένο άρθρο - παρουσίαση για το αυτοκίνητο που όλοι αγαπάμε; :wink:
Τα οποία θα ήταν στην αρχική σελίδα...
Eτοιμαζεται και αυτο...ολα στον καιρο τους..εχω βρει μεχρι και τι νουμερο σουτιεν φορουσε η αδελφη της γυναικας του σχεδιαστη του StiloΠαράθεση:
παρουσίαση για το αυτοκίνητο που όλοι αγαπάμε;
Για πες για πες!!!! Ενδιαφέρον!!! :PΠαράθεση:
εχω βρει μεχρι και τι νουμερο σουτιεν φορουσε η αδελφη της γυναικας του σχεδιαστη του Stilo
Έχει πάρει φόρα ο Νικόλας και θα μας βγάλει όλους στο κλαρί!! :D
Wonderbra 85c neroΠαράθεση:
Για πες για πες!!!! Ενδιαφέρον!!!
Ενω ημουν στο topic που ετοιμαζω και κανω επεξεργασια για αρκετη ωρα..οταν παω να κανω προεπισκοπηση ή υποβολη..μου εμφανιζεει το μνμ μπορειτε να επεξεργαστειτε μονο δικο σας μηνυμα ή κατι τετοιο..και πρεπει να ξανακανω συνδεση για να αποθηκευσει τις αλλαγες που εχω κανει..Γιατι γινεται αυτο??
Μάλλον είσαι πολλή ώρα "ανενεργός" (δεν έχεις κάνει κάποιο κλικ σε λινκ) και το σύστημα σε αποσυνδέει...
Αν δεν κανω λάθος στα περισσοτερα Club δε μπορεις να δεις τα τοπικ αν δεν εισαι γραμμενος στο club,στο δικο μας μονο να απαντησεις δε μπορεις.Μηπως πρεπει να το αλλαξουμε αυτο...;
Καλή ειναι η περιεργεια αλλα :120 :126 οχι στο πιατο.
Κάποια κομμάτια δεν μπορείς να τα δείς αν δε κάνεις login.....επίσης τι να το κάνεις να γραφτεί ο άλλος για να μην γράφει και μόνο για να διαβάζει?
Οχι δεν ειναι καλη ιδεα για μενα!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο S_Bravo
Ναι ρε παιδια καντε κατι!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο S_Bravo
Ενταξει οσο αφορα,την ενημερωση για το τι παιζει στο Club εχετε δικιο αλλα δε νομιζω να μπει ενδιαφερομενος μονο για να διαβαζει.Αυτος που θα ψαξει θα ειναι καποιος με κοινα εστω ενδιαφεροντα, αν δεν ειναι γιατι να ψαχνει...-Με συγχωρειται ειναι προσωπικη αποψη,ετσι; -.
Και νομιζω οτι εκτος απο "καποια" που δε βλεπουν, τα αλλα δεν ειναι προσωπικα "περιπου" θεματα;Ειμαστε γραμμενοι για να απολαμβανουμε κατι πιο prive ειδάλλως γιατι να υπαρχει η εγγραφη με password και να μην ειναι free.Και τα κρυφα μονο με password,ενα lvl κατω η ασφαλεια δηλαδη.
Τωρα,με την εμπειρια που εχετε σαν Administrator αν εχετε δει ατομα που γραφτηκαν μονο για να βλεπουν,κανω πισω.
Χρώματα θα αλλάξουμε......το πότε τώρα.....άγνωστο....ο λόγος? Θέλουμε πάρα μα πάρα πολύ δουλειά γιαυτό το πράγμα....
Θοδωρή, παρατήρησα ότι έβαλες στο Gallery και StiloClub στην F1.
Πότε θα δούμε φωτογραφίες;
Επίσης πότε θα δούμε τις υπόλοιπες;
Μετά, θα έχουμε Members Gallery; Όπως είχαμε ο καθένας φωτογραφίες που βάζαμε ο καθένας στο όνομά του; Αν ναι πως θα τις περνάμε;
Τέλος, Stilovatis τι έγινε με το θέμα την ιστορία του Stilo;
εννοεις την Ιστορια της fiat...θα την τελειωσω συντομα i hope...ιστορια του stilo ακομα το δουλευω...κατι θα εχω κανει μεχρι το πρωι....Παράθεση:
Τέλος, Stilovatis τι έγινε με το θέμα την ιστορία του Stilo;
Ναι το έκανα......αλλά φώτος δεν έχω.....Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
Περιμένω να έρθει ο Γιάννης απο το Πύργο για να μου τις δώσει να τις βάλω....τις είχα περάσει όλες στο laptop του και δεν βρεθήκαμε....
Επίσης τις υπόλοιπες μόλις γυρίσει η Ανθή θα τις δείτε online.....
Που είναι η Ανθή? Διακοπές? Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η απουσία της είναι αισθητή...Παράθεση:
Επίσης τις υπόλοιπες μόλις γυρίσει η Ανθή θα τις δείτε online.....
ΥΓ: Ναι, ναι, ξέρω, είμαι off-topic!!!
Ρε Θοδωρή, sorry που το αναφέρω ξανά το θέμα, αλλά δεν πρέπει να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε το θέμα του Galllery; Εννοώ, να μπούν σιγά-σιγά οι φωτογραφίες που είχαμε πριν την αλλαγή;
Ρε παιδια γιατι τωρα τελευταια δεν φορτωνονται στη σελιδα τα εικονιδια των δημοσιευσεων???
(folder.gif, folder_new.gif, folder_lock.gif)
Οχι παντα και ολα, αλλα καποια απο αυτα. Ειναι δικο μου προβλημα??
Ναι Μιχάλη δικό σου είναι γιατί τα βλέπω κανονικά εγώ...
Και εγω τα βλεπω οταν κανω login. Μετα οταν παταω το "Να σημειωθούν όλες οι Δ.Συζητήσεις ως αναγνωσμένες" και κανει refresh τη σελιδα, μου τα χανει.
Υπαρχει καποια ρυθμιση στον ΙΕ για αυτο?
Μπορει να εχω κανει καμια μ@λ@κια στις ρυθμισεις.... help please!!!!!
Ρε παιδια τιποτα???
μιχαλη μου sorry δεν ξέρω...αυτός ο hacker (thod) τα ξέρει αυτά...
Ναι ρε Πετρο. Το ξερω. Αλλα ο @!#$!@% :) :) :) δεν μιλαει. Εγω δοκιμασα τα παντα αλλα.... :154 :154 :154 :154 :154 :154 :154 :154
:129 :129 :178 :129 :129 :178 :129 :129 .......... ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά!....
Μήπως σιγά-σιγά (όποτε έχει χρόνο ο admin μας) να αρχίζουν να πέφτουν τίποτα χιονάκια στο επάνω μπάνερ με τα Stilo και κανένα σκουφί Αγιοβασιλιάτικο? :) Αν θυμάμαι καλά είχαμε πέρυσι. Αν υπάρχει κάπου έτοιμο, καλά θα ήταν να μπει... ;)
Ναι Νίκο το έχω στα υπόψιν....
Μία ερώτηση: Οι φωτογραφίες από την Πανελλήνια ποτε θα περαστούν στο Gallery;
Ποιός έχει? Εμένα δεν έχει έρθει τίποτα στο χέρι μου.....
Όσο για τα χριστουγεννιάτικα δεν το έχω ξεχάσει....
Χιόοοο-νια στοοοο Stiloοοο-χωριό, εεεε καμπάααα-ναριό.... Μπράβο ρε Τεο ;)Παράθεση:
Όσο για τα χριστουγεννιάτικα δεν το έχω ξεχάσει....
Ακούω και μαθαίνω ότι οι Χρήστος και Γιώργος (ckalfas & BrazoTwoZero) ετοιμάζουν κάποια πράγματα στην Θεσ/νίκη, με την αφορμή της "αλλαγής φρουράς" μια πνοή ανανέωσης στους "τοπικούς" του StiloClub. Κατά καιρούς συζητούνται παρόμοια θέματα από τα μέλη της Αθήνας, της Κρήτης κλπ.
Πρόταση: Μήπως θα ήταν φρόνιμο να κάνουμε ένα section σαν αυτό των Συναντήσεων, για "Τοπικά θέματα", τα οποία θα χωρίζονται σε Αθήνα, Θεσ/νίκη, Κρήτη, Πάτρα, Έβρος κλπ (όπως και με τις συναντήσεις). Έτσι θα μπορούμε να συζητάμε θέματα που αφορούν τα κατά τόπους μέλη του club χωρίς να μπερδεύονται όλα μαζί...
Κάτι τέτοιο μάλλον μόνο ο Τεό θα μπορούσε να κάνει. Τεό? Σε πρίζω φίλε, ε? Δεν πειράζει, του χρόνου θα ζητάω μόνο τα διπλά! :216 :216