Άσε ρε τον πρόλογο... επίτηδες το κάνεις για να μας τρελάνεις! Δεν περνάνε εδώ τα ραδιουργά σου σχέδια!
Δεν θα πεθάνουμε κουφ@λα νεκροθάφτη!!!!
Υ.Γ: Κατανοητό αν το σβήσεις το post ετούτο...
Printable View
Ρε μαστόρια του ''ιντερνέτ'' για ποιον λόγο δεν μπαίνουμε στο νεο γκαραζ? δεν είμαι μέλος? Αντε μην τα πάρω στο κρανιο!!!!!!!!!!
Μόλις γίνεις μέλος των members 2009 (μόλις πληρώσεις δηλαδή) τότε θα μπορείς να μπεις και στο νέο Garage.
Ποιό είναι το ποσό? Σορυ δηλαδή αλλά δεν έχει γίνει καμία σοβαρή συνάντηση μετά την εκδρομή και εκτός της πληρωμής του σερβερ που επιβάλεται για ευνόητους λόγους , τα χρήματα της συνδρομής για ποιο λόγο θα δοθούν? Δεν έχω πρόβλημα και πάντα την πληρώνω αλλα δεν είναι σωστή αντιμετώπιση αυτή για παλιά μέλη...
ελα ψηλε το καναμε αυτο διοτι αμα το γκαραζ ειναι ανοιχτο σε ολους θα ανεβει πολυ το Bandwidth με τις φωτο που θα βαλουνε ολοι με συνεπεια να χρειαστουμε μεγαλυτερο πακετο. Γι αυτο για την ωρα ειναι μονο οσοι βοηθανε με το σερβερ.
Να βλέπω το Νίκο να τρελένετε και να βαράει το καναρίνι του και τι στο κόσμο....χαχαχαχα
Γεια σου ρε Νίκο...
Α ρε π...δες!!! Να σας πω τα χλμ μου να πεσετε να παιρνετε ολοι σας!!!
και εμενα παιδια εχω μπαρα κατω και ξεχιλωνει προς τα δεξια και εχω εκτος σελιδας το συχνες ερωτησεις και το αποσυνδεση!
γιατι?
Γιατί έχεις ανάλυση οθόνης 1024*768.
Και ευθύνεται το μενού του site.
Αν αλλάξεις ανάλυση τότε θα είσαι οκ. Ή αν μειωθούν τα στοιχεία του οριζόντιου μενού....