Απάντηση: Φωτογραφίες των Stilo μας!
Τεό!!! Το σήμα στο τιμόνι που μου πες ακριβώς οτι το βρήκες??ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ !!!! Αν αλλάξεις το αγοράζω ! Το αγοράζω και τώρα !
Κουκλί το έχεις κ εσύ όμως...μ'αρεσουν πολύ τα μπροστά φανάρια που είναι μαύρα μέσα...πως τα έκανες??Τα έβαλες στον φούρνο και τα άνοιξες??
Με το χαμήλωμα έδειξε πολύ...τι ελατήρια έβαλες? Και πως σου φαίνεται οδηγικά χαμηλωμένο και σε συνδυασμό με τα Monroe?
Το μπουρί πίσω ελεύθερο είναι?Κάνει καθόλου θόρυβο?
Οι ζάντες αν και πανεμορφες και του πηγαίνουνε όντως φαίνονται πιο μέσα...ειδικά οι πίσω...
Πολλές ερωτήσεις ε?? :p
Σταμάτη εγώ με 1.2 λέω abarth και εσύ με abarth 2.5 λες σκέτο fiat stilo? απαράδεκτο... πλάκα πλάκα να σε ρωτήσω κάτι?Δουλεύεις ταξί με το abarth?γιατι 700.000χλμ μόνο σε αστικό του ΟΑΣΘ έχω δει (λέμε τώρα... :p ) :hehe:
Μιχάλη θενξ για την πληροφορία ! Φαγωθήκατε όλοι με την αηδία.... χαχα!! Θα την βγάλω λίγο πιο μετα που θα βγω...απλά δεν έχω πιστολάκι για να το ζεστάνω και φοβάμαι μη σκιστεί ή μείνουν υπολείμματα κόλλας....
Χαχαχα! Λοιπόν με τη σειρά:
1) Το σήμα το βρήκα από εδώ:
www.capricorn1.co.uk
Είναι ο τύπος που μου έφτιαξε και το μπροστινό σήμα και τα σηματάκια των παλιών ζαντών (που ήταν ίδια με του τιμονιού αλλά τα έδωσα με τις ζάντες). Αυτό είναι από καρφίτσα πέτου και το δικό μου δεν βγαίνει γιατί είναι κολλημένο με logo... Χαχα! Εκτος αν ανταλλάξουμε αερόσακους οδηγού... :bleh:
2) Τα φανάρια ήταν του Mike_Kavala και τα μαστοριλίκια τα είχε κάνει εκείνος με φούρνους κλπ! Χεχε! Πάντως ειλικρινά απορώ γιατί η Fiat άργησε τόσο να δώσει και μαύρα φανάρια στα Stilo (στο facelift των πεντάπορτων)... Ειδικά σε χρώματα πλην του μαύρου θα ήταν άψογα σαν εναλλακτική.
3) Τα ελατήρια είναι eibach 3,5cm... Κάπου είχα γράψει και παραπάνω εντυπώσεις που με είχες ξαναρωτήσει! :laughing:
4) Το μπουρί είναι αυτό που βλέπεις... Μπουρί! Απλώς έκοψα το πεσμένο τσουτσούνι που έχει το μαμά τελικό και έβαλα απόληξη τιτανίου να ομορφύνει! Δεν μπορώ βουητά κλπ, ειδικά στα ταξίδια που κάνω...
5) Είδες? Οι ζάντες είναι πιο μέσα από τις δικές του οπότε εγώ με τους αποστάτες ίσως απλά έρθω εκεί που θα έπρεπε να είμαι...
PS:
Του Σταμάτη δεν του μιλάω γιατί διαρκώς εξαφανίζεται... :nervy:
Α ρε παίδες, τι να κάνω; Εσκεμμένα νομίζεται εξαφανίζομαι; Ούτε εγώ το ήθελα-θέλω αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Τώρα βέβαια που είμαι "εδώ" βλέπω και την γλύκα ;)
Όσο για χλμ. Μιχάλη, όπως είπα από την εγγραφή μου ακόμη, το αυτοκίνητο είναι της οικογένειας. Ο πατέρας μου είναι επί των πωλήσεων και περπατά όλη την στερεωτική Ελλάδα οπότε "γράφει" ασταμάτητα...μάλιστα σε λίγο καιρό θα το αλλάξω γιατί είμαστε κοντά στο 8: :)
υγ1: Τεό ελπίζω να σε κάλυψα!
υγ2: από εδώ και πέρα θα ενημερώνω. Να, σε λίγη ώρα θα πρέπει να φύγω! ...χαχαχα...
Βάλτου αν θες μπροστά 10mm και πίσω 20mm αποστάτες. Απλά οι μπροστά δεν θα έχουν δικό τους οφαλό για την ζάντα.
Δεν ξέρω... λέω.
ΠΑΡΑ πολύ όμορφο και το δικό σου teo! Και η δουλειά του Mike_kavala πολύ καλή! Τέλεια τα φαναράκια.
Πείτε στον κύριο που μας κρατάει μούτρα πως το έχει κουκλί το Stilo! ;)
Μιχάλη ευχαριστώ φίλε! Ναι o Mike έκανε πολύ καλή δουλειά, παρόλη την κουλαμάρα του (χαχαχα...όπου νά'ναι θα πεταχτεί γελώντας θα δείτε)!
Καλή ιδέα αυτή αλλά όταν λες πως οι μπροστά δεν θα έχουν δικό τους οφαλό τι εννοείς? Δηλαδή γιατί να μην έχουν? Επειδή θα είναι 10mm?
Είναι που δεν θέλω να ρισκάρω το οτιδήποτε, γιατί δεν είναι και καλό να στηρίζεται η ζάντα μόνο στα μπουλόνια...
Σταμάτη το ξέρω ρε φίλε κι εγώ μια έτσι μία αλλιώς είμαι, αλλά ξέρεις πως αν δεν πειράξω θα σκάσω! Χαχαχα! Thank youuu! :hug:
ΥΓ:
Έτσι να ενημερώνεις... Να ξέρω που είσαι, όχι να μου τριγυρνάς με τους κοπρίτες τους φίλους σου κι εγώ να σε ψάχνω... (mama's speech!!)
Επειδή είμαι εκτός τωρα, θα σου απαντήσω λεπτομερώς μετά.
Ok φίλε όποτε μπορέσεις... Να τα διαβάσω αργά ξαπλωμένος να ονειρεύομαι αποστάτες... :laughing:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Ναι o Mike έκανε πολύ καλή δουλειά, παρόλη την κουλαμάρα του (χαχαχα...όπου νά'ναι θα πεταχτεί γελώντας θα δείτε)!
Μην βλέπεται που δεν μιλάω! Σας παρακολουθώ... :smoke:
Σιγά κακέ... λερωθήκαμε! :bleh:
Popcorn έχεις ή να σου φέρουμε? http://1.bp.blogspot.com/-NcXjfJwaTO...00/popcorn.gif