Απάντηση: Φωτογραφίες των Stilo μας!
Θοδωρή με πίκρανες τώρα για το σηματάκι στο τιμόνι...και έκανα όνειρα... :P
Έχω άσχημα νέα για το φόρουμ :P
Ο προηγούμενος κάτοχος του Stilo μου,εκτός απο πλαστελίνι στο λαμπάκι του αερόσακου και πολλά άλλα, έβαλε το carbon στο καπάκι της βενζίνης γιατί το πήρε απο άλλο αμάξι...δεν γνωρίζω τον λόγο αλλα έτσι είναι...
Πήγα εχτές να βγάλω το carbon και καλά που μ'εκοψε να δω μήπως το καπάκι έχει άλλο χρώμα και τελικά ήταν ΑΣΠΡΟ ! Άντε να πω κανενα κίτρινο,κανένα μαυρο,κανένα ασημί κτλ που κυκλοφορούν πολλά Stilo οκ...αλλα άσπρο??? Οπότε δυστυχώς και για μένα, όπως καταλάβατε το carbon μένει στην θέση του..... :(
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Αμα δεν βαριεσαι... γιατι βαριεμαι να φτιαχνω! Οπως θα ερχεσαι φερε και κανενα θρυλερακι να δουμε.... :jump1:
Ρε ο τύπος δεν υπάρχει χαχαχαχα ελπίζω να μην σου βγάλει κανα μηχανολογικό πρόβλημα και όλα τα άλλα γίνονται stilate φίλε μου παντός έχω δει πολλά stilo χωρίς καπάκι στο ρεζερβουάρ πρέπει να χαλάει εύκολα μάλλον ο μεντεσές
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DHMHTRHS
Ρε ο τύπος δεν υπάρχει χαχαχαχα ελπίζω να μην σου βγάλει κανα μηχανολογικό πρόβλημα και όλα τα άλλα γίνονται stilate φίλε μου παντός έχω δει πολλά stilo χωρίς καπάκι στο ρεζερβουάρ πρέπει να χαλάει εύκολα μάλλον ο μεντεσές
Ναι Δημήτρη...κι εγώ αυτό φαντάστηκα γιατί κι εγώ έχω δει πολλά Stilo χωρίς καπάκια και νομίζω είχα διαβάσει ένα παλιούτσικο θέμα εδω στο φόρουμ που έλεγε οτι είναι πολυ ευαίσθητο...
Απο μηχανολογικά ευτυχώς τίποτα...βέβαια οταν το πήρα είχε καταμαυρα λάδια,κάτι φίλτρα που είχαν να αλλαχτούν καμια 5ετία και κάτι μπουζί θρίλερ...όπως επίσης αλλα αμορτισερ μπροστα άλλα πίσω - βέβαια σημασία έχει οτι και τα 4 ήταν 105% σκασμένα :P , πίσω σκασμένα σινεμπλόκ, λίγο τα ψαλίδια μπροστά παίζανε, και airbag failure... ευτυχώς όπως θα έχετε καταλάβει οι περισσότεροι έχω τόση μεγάλη αδυναμία στα Stilo και ειδικά στο δικό μου, που σιγά σιγά μέσα σε ένα χρόνο τα έφτιαξα όλα και το αμάξι πάει καλύτερα και απο καινούργιο...βέβαια πρέπει να αξιωθώ κάποια στιγμή να αλλάξω και τα ψαλιδάκια και θα είμαι οκ...
Γενικά το πήρα το αμάξι σε εμφανισιακά άριστη κατάσταση αλλα απο μέσα....το χάος.... α! ξέχασα να αναφέρω την χαλασμένη ηλιοροφή...που τελικά δεν την έφτιαξα και ούτε πρόκειται...την πάτησα και ένα σφράγισμα σαν γύφτος και ησύχασα ... :P
Μιχάλη για την τάπα σου έχω λύση αστέρι... Βγάζεις την τάπα, πας και αγοράζεις ένα σπρει στο χρώμα σου (και μιας και έχεις κόκκινο θα είναι μονής, ούτε βερνίκια, ούτε τίποτα) το πολύ 10 ευρώ, το ξύνεις και το βάφεις...Μπαμ μπαμ! Το πολύ αύριο να το έχεις κάνει! Χαχαχα!
Μη σκας ρε φίλε, πολλά σπάνε όπως λέει και ο Δημήτρης και απλώς δεν βρήκε κόκκινο...
Mike έχω θριλεράκι super τώρα που το είπες... :fun:
χαχα Θοδωρή κι εγώ το σκέφτηκα αλλα θα γίνει γύφτικο μετά ρε συ...Δεν λέει...ασε που απο κοντά είναι πιο ωραίο απ'οσο φαίνεται στις φώτος...
-δεν λέω ωραίο-λέω ΠΙΟ ωραίο- :P
πφφ στεναχωρήθηκα πάντως :/ Θα ρωτήσω πόσο πάει το βάψιμο όταν πάω ξάνθη για Πάσχα και θα δω... :/
Εμενα παλι μ'αρεσει το καπακι σου που ειναι ετσι για να σπαει και λιγο αυτο το κοκκινο ρε παιδι μου!
Τωρα αν ξυνεσαι να το κανεις ή πας και δινεις το λιγοτερο 20ευρακια σε ενα φαναρτζη ή ακολουθεις την οδο του ξυσιματος, ασταρωματος, βαψιματος!
http://www.google.gr/url?sa=i&source...64917054468519
Επιτέλους και κάποιος που δεν μου λέει οτι είναι το 666 το καπάκι μου! χαχαχα
Αν ειναι για 20 ευρώ πιστεύω ειδικά το Πάσχα που θα πέσει παραδάκι βρίσκονται... :)
Ethnikofron ο teo ψάχνει για θριλερακι δώστου τα παλιά μπουζί σου και θα βλέπει εφιάλτες χαχαχαχα :-P
Γιατί να γίνει γύφτικο ρε φίλε? Βάψιμο κανονικό θα γίνει, απλά θα το κάνεις εσύ!!
Δημήτρη ΕΝΑ είναι το θρίλερ που θα με κάνει να δω εφιάλτες... Αν ξανανάψει ποτέ το λαμπάκι του αερόσακου... Χαχαχα