kαλησπερα κ καλως σας βρηκα!!εχω stilo dynamik 1.6:D:D
Printable View
kαλησπερα κ καλως σας βρηκα!!εχω stilo dynamik 1.6:D:D
Καλησπερα dante76, καλησπερα και στην ομορφη Κοζανη με τις ωραιες γυναικες!
Ελπιζω να περασεις καλα στην παρεα μας και οτι αποριες εχεις γυρω απο το αμαξι σου και οχι μονο να μπορεσουμε να σου τις λυσουμε!
καλησπερα παιδια σαν κολλημενος φιατακιας και εγω ανεβηκα κατηγορια αφου πουλησα το punto μου και πλεον εχω στην κατοχη μου ενα stilo 5d 1300cc..
Δεκατρείς χιλιάδες κυβικά ουαου!
Καλός ήρθες φιλαράκι και ελπίζω να τα πούμε και από κοντά!
λεσ???μπα δεν το νομιζω ειναι πολλα..1300cc και με πολλα χιλιομετρα γραμμενα
καλως ηρθες στην παρεα μας
Χαιρετώ την παρέα. Κάτοχος ενός Bravo 150 sport εδώ και ένα χρόνο περίπου.
Καλως όρισες φίλε! Καλή διαμονή!
welcome nikola! Γραψε κανα 2 πραγματακια παραπανω αν μπορεις για σενα, απο που εισαι κτλ...
καλως ηρθες στην παρεα μας!
Γεια σου προνομιουχε :P
Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι 21 χρονών από Θεσσαλονίκη πρώην κάτοχος 147 και νυν ενός υπέροχου Bravo. Για τα Stilo δε ξέρω πολλά αλλά όσον αφορά το δικό μου αμάξι θα βοηθήσω όσο μπορώ. (σιγά σιγά ελπίζω να πληθαίνουν οι κάτοχοι Bravo στο forum ..)
γεια σας εχω ενα mw1,6 μοντελο 2005
Καλως ηρθες axillea! Καλη παραμονη στο Club!
Ακομα ενα mw στην παρεα!
Μπορεις να μας γραψεις κανα 2 λογια παραπανω για σενα;
Απο που εισαι κτλ;
χρονια πολλα με υγεια για ολο τον κοσμα
και το δικο μου ειναι ασημη ιριδιζον ειμαι απο την δραμα και αποφασησα νο εισελθω στο κλαμπ λιγο αργα αλα τελικα βλεπω οτι ακομα υπαρχη κινηση για το μοντελο της fiat και μαλιστα εδιαφερων αυτα που τυπονονται και φυσικα τα παραπωνα αρκετα
καλως ηρθες στην παρεα μας!καλα και ασφαλη χιλιομετρα!
Γεια σας παιδια και καλη χρονια.Τον σεπτεμβριο αγορασα το πρωτο μου
ΦΙΑΤ ενα παντα 750 του 93 μου αρεσε τοσο που πηρα και ενα DOBLO 1.6
του 02 , το μοτερ ειναι ιδιο με των stilo αν δεν κανω λαθος εκτος απο το φιλτρο νταλικας που εχει (αερα) και ελπιζω να βρω αρκετες απαντησεις
στο site,
καλός όρισες φίλε μου το ίδιο μοτέρ έχουμε :D
αμα μπορούσες να μας πείς και 2-3 ακόμα πράγματα για εσένα
πώς σε λένε ( όνομα) και πού μένεις :D
ολοί φακελόνοντε :D:D:D:D
καλως ηρθες στην παρεα μας!
Καλώς ήρθες...
Ίδιο είναι το μοτερ και τα doblo έχουν λίγο μεγαλύτερη τελική σχέση σασμαν. (πιο κοντό)
Γεια σας παιδια..Ειμαι ο Χρονης και αγορασα ενα Fiat Stilo 1.2 5D 02'/2004 μοντελο τον Οκτωμβριο και ειναι το πρωτο μου αμαξι...Ειμαι πολυ ικανοποιημενος ενω ημουν χρονια Αντι-Ιταλος....Ευχομαι καλη Χρονια και καλη συνεχεια στο site!!
καλος ηρθες και εσυ
Καλός ήρθες φιλαράκι και καλή χρονιά!
Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω σελίδες.
Πρώτα εδώ: http://www.stilo-club.gr/vb3/showthr...0048#post70048
Συναντήσεις Αθήνα: http://www.stilo-club.gr/vb3/forumdisplay.php?f=16Συναντήσεις Θεσσαλονίκη: http://www.stilo-club.gr/vb3/forumdisplay.php?f=17
Msn: http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=2082
Γειά και από εμένα.Stilo του 2002 5d 1.6.
Αρκετά happy με ωραία και ξεκούραστα χιλιόμετρα μέχρι τώρα.65.000
Μην ξεχάσω και καλή χρονιά σε όλους με υγεία.
Καλώς τα παιδιά.:)
Καλησπερα παιδια.Καινουργιος και γω στο σαιτ συγχαρητηρια για την καλη δουλεια.Ευχομαι σε ολους καλη χρονια με υγεια για εσας και τις οικογενειες σας,και καλη και ασφαλη οδηγηση!!!!!!!!!!!!
Ναι δεν μας συστήθηκες όμως και δεν μας είπες από πού είσαι πως βρήκες το site μας κτλ!!!
με λενε βαγγελη ειμαι 46 χρονων κατοικος πειραια και εχω στν κατοχη μου ενα 3πορτο στιλο 1,6.για το σαιτ μου μιλησε ενα παληκαρι που κατεβαιναμε μια μερα το σχιστο μαλια κουβαρια.ειχε και αυτος ενα στιλο σαν το δικο μου.στα φαναρια γνωριστηκαμε μου εδωσε μια καρτα και μου ειπε να κανω μια απισκεψη στο σαιτ.μπηκα μου αρεσε και με το προβληματακι που μου εβγαλε ειπα να γραφτο και να τα λεμε απο δω και περα!
καλως ηρθες στην παρεα μας Βαγγελη! και εγω απο πειραια ειμαι αλλα μενω ποια ροδο.
ωραια η ροδος σπυρο.μακαρι ναχα την τυχη σου!!!!!!!!!!!!
καλως ηρθες στην παρεα
Sorry που δεν συστηθηκα τοσο καιρο αλλα τωρα εβαλα internet σπιτι ειμαι ενας τρελαμενος με το stilaki moy αλλα ειμαι και εγω μελος στο @#$@#$%#@%$#@% airbag failure OCS εχεται ακουσει οτι μπορουμε με μια διοδο και μια αντισταση να παρακαψουμε τον αισθητηρα βαρους της θεσης εχς και link αλλα δεν μπορς να το βαλω στο post.Το εχει κανει κανεις στο STILO του?:mobile:Ειμαι απο Βολο και δουλευω Μυτιληνη για την μανα πατριδα για αλλη μια φορα χαιρετω τα αλανια του club