Απάντηση: Φωτογραφίες των Stilo μας!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ethnikofron471
Επιτέλους και κάποιος που δεν μου λέει οτι είναι το 666 το καπάκι μου! χαχαχα
Αν ειναι για 20 ευρώ πιστεύω ειδικά το Πάσχα που θα πέσει παραδάκι βρίσκονται... :)
Τοσο πιστευω, ποσο παραπανω να ζητησει καποιος; Ενα μικρο κομματι πλαστικο ειναι!
Και εγω θελω να βαψω το καπακι της βαλιτσας της μηχανης καποια στιγμη γιατι ειχε ενα θεματακι και πλεον εχει αποκτησει γρατζουνιες! Σκεφτομαι ομως και να το κανω μονος μου...
Οταν αρχικα πηρα το αμαξι στο καπακι της βενζινας ειχε αυτοκολλητο. Εν καιρο και βλεποντας τους βενζιναδες πως προσπαθουσαν να ανοιξουν το καπακι μου με ζορι αρχιζα και την ψιλιαζομουν.... Το κοιταξα λοιπον μια μερα κατω απο το αυτοκολλητο και ειναι αβαφο (καινουργιο). Φτανει και η ωρα του ολικου βαψιματος και απο απορια ρωταω τον μαστορα και μου λεει.... καλα δεν το ξερεις σχεδον ολα τα συγκεκριμενα αμαξια η θα τα εχουν σπασμενα τα καπακια η βγαλμενα η αλλαγμενα και αυτο γιατι οι βενζιναδες τα ζοριζουν και τα σπανε η οι ιδιοι οι ιδιοκτητες. (οταν κλειδωνει το αμαξι κλειδωνει και αυτο) και απο την βιασυνη τους να ανοιξουν με ζορι το καπακι το σπανε ενω ειναι κλειδωμενο, καποιες αλλες φορες κολλαει και πρεπει να κλειδωσεις και να ξεκλειδωσεις για να ξεκολλησει. Αυτα λοιπον ξερω....
Teo - Για πες μου ποια εχεις;
Εύκολα το κάνει μόνος του το καπάκι! Ούτε αστάρωμα δεν θέλει Σόφο, γιατί είναι ήδη βαμμένο άλλο χρώμα, απλά καθαρίζει,ξύνει και βάφει!
Mike...
THE HIDDEN FACE
http://www.imdb.com/title/tt1772250/
αν δεν το έχεις δει δες το άμεσα...
Ρε παιδιά τώρα μ'αυτό που λέει ο mike όμως....μήπως και το δικό μου είναι άβαφο και όχι βαμμένο άσπρο ? Όταν ειναι άβαφο καινούργιο τι χρώμα έχει?ΓΙατί αν έχει ασπρο τότε παίζει και εμένα να ειναι καινούργιο... και όντως αυτό που λέει ο mike για τους βενζινάδες ισχύει και μου την βιδώνει πολύ...αφού βλέπεις οτι ΔΕΝ ανοίγει γιατί το παλεύεις??Ρώτα με μήπως ξέχασα να το ανοίξω απο μέσα! ΒΛΑΚΑ! νευρίασα τώρα γιατί μάλωσα πριν λίγο καιρο γι'αυτό τον λόγο με έναν που του είπα ευγενέστατα "σταματήστε λίγο να το πιέζετε για να το ανοίξω απο μέσα" γιατί το έχω βάλει το αμαξι να κλειδώνει αυτόματα όταν ξεκινάω και κλειδώνει και η τάπα, και νευρίασε κιόλλας ο τυπάς...έπρεπε να το αφήσω να μου το σπάσει και να μου πληρώσει καινούργιο...και κόκκινο rosso tiziano χρώμα :p
Πλάκα πλάκα μόλις μου ήρθε μια ιδέα...όχι και πολύ έντιμη....
Πάντως να μου κολλήσει και να μη ξεκλειδώσει εμένα ευτυχώς δεν μου έχει τύχει ποτέ...
Θοδωρή έλεγα οτι θα γίνει γύφτικο γιατί δεν πιστεύω οτι το χρώμα θα πατήσει με του αυτοκινήτου και θα είναι μετά σαν κάτι astra ή κάτι 316 που έχουν οι γύφτοι και βάφουν τα πλαστικά με σπρέυ για να το κάνουν και καλά όμορφο και να το φέρουν στο χρώμα του αυτοκινήτου αλλα τελικά βγαίνει μια αποτυχία...και επειδή υπάρχουν πολλά κόκκινα δεν πιστεύω οτι αν το κάνω μονος μου θα βγει ωραίο...να ήταν κανένα άσπρο ή έστω μαύρο άντε και ασημί μπορεί αλλα το κόκκινο δεν πιστεύω οτι θα κάτσει...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Εύκολα το κάνει μόνος του το καπάκι! Ούτε αστάρωμα δεν θέλει Σόφο, γιατί είναι ήδη βαμμένο άλλο χρώμα, απλά καθαρίζει,ξύνει και βάφει!
Αυτο δεν το ηξερα, δηλαδη το καπακι της βαλιτσας της μηχανης δεν θελει ασταρι; :noexpression1:
Αυτό το θρίλερ δεν το έχω δει ποιος παίζει χαχαχαχα !!!! Μακάρι να μην ξαναδείς τίποτα teo !!!
To αν θα βγει ίδιο χρώμα είναι στο πόσο σωστός μάστορας είναι αυτός που θα σου φτιάξει το σπρέι φίλε... Δεν είναι στο χέρι σου δηλαδή!
Πάντως αν είναι άβαφο, πρέπει να είναι ένα πολύ ανοιχτό γκρι και να είναι λίγο "άγριο" (όχι δηλαδή όπως είναι λείο το χρώμα σου)! Για τσέκαρέ το!
@Σόφο:
Αν είναι ήδη βαμμένο, τότε όχι φίλε! Απλώς το ξύνεις να πιάσει η νέα μπογιά και το βάφεις!
Χμ... Μια χαρα τοτε! :thumbsup:
Ενα βερνικι σε σπρευ θα παω να παρω μονο για να το περασω μετα το χρωμα και ειμαι οκ!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ethnikofron471
Ρε παιδιά τώρα μ'αυτό που λέει ο mike όμως....μήπως και το δικό μου είναι άβαφο και όχι βαμμένο άσπρο ? Όταν ειναι άβαφο καινούργιο τι χρώμα έχει?
Δεν ειναι ακριβως ασπρο και δεν γυαλιζει... ενα χρωμα του παγου να το πω(?)!
Ρε παιδια μηπως το αβαφο ειναι ενα μαυρο-γκρι ματ; Τουλαχιστον οταν αγοραζεις ανταλλακτικα ετσι στα δινουν