Αυτο ξερω οτι ισχυει για τα πλαστικα, το καπακι δεν ειναι πλαστικο.
Printable View
Θα το ξανα τσεκάρω ρε παιδιά να δω μήπως είναι άβαφο-που δεν το νομίζω...
Πάντως τεό τι εννοείς ο μάστορας που θα μου φτιάξει το σπρευ?Δεν έλεγες να πάρω κόκκινο σπρέυ απο τα πράκτικερ πχ ?
Πάντως για θρίλερ που λέτε όντως ο Δημήτρης έχει ενα point...τα μπουζί που είχε το αμάξι όταν το πήρα θα ήταν το καλύτερο θρίλερ για σας...
Χαχαχαχα όχι ρε τι κόκκινο απ τα Practiker?? Και μόνο που το σκέφτηκες είναι γυφτιά! Χαχαχαχαχα... Έλιωσα!
Σε μαγαζί που βγάζει χρώματα αυτοκινήτων θα πας! Δεν είναι ακριβα!
Έχω την ίδια εντύπωση με τον προλαλήσαντα!!!
χαχαχα ρε δεν το ξερα οτι γίνεται να σου φτιάξουν σπρέυ και γι'αυτό έλεγα γυφτια θα είναι....και λέω πως ειναι δυνατόν να μου προτείνουν κάτι τέτοιο...και ειδικα ο τεό :p
Δεν το ξερα πάντως οτι υπάρχει αυτή η πατέντα...
Όταν λες μαγαζι που βγάζει χρώματα αυτοκινήτων τι εννοείς?Πρώτη φορά το ακούω...και στο περίπου ξέρει το κόστος να μου πεις σ'αυτές τις περιπτώσεις?
Χαχαχα... Εε μα κι εσύ τι σκέφτηκες...!
Το γράφουν απ'έξω ως συνήθως "το χρώμα του αυτοκινήτου σε σπρει σε 5 λεπτά" κλπ... Το πολύ πολύ ρώτα κανένα χρωματοπωλείο να σου πει που να πας. Το ακριβότερο που έχω ακούσει είναι 12 ευρώ το σπρει...
...λοιπόν άκου και τη δική μου πρόταση γιατί σε βλέπω πως αντί να βγάλεις την " κουτσουλιά " θα ...προσθέσεις και άλλη χειρότερη../..βγάλε την τάπα , είναι πανεύκολο , πήγαινε σε ένα βαφέα αυτοκινήτων , πες του να διαβάσει τον κωδικό του χρώματος απο το αμάξι σου και ζήτησε του να σου την βάψει σε αυτό το χρώμα../..άφησε τη εκεί και πήγαινε την άλλη μέρα να την πάρεις έτοιμη ../..υπάρχει μια περίπτωση επειδή είναι κόκκινο να σου ζητήσει να πάτε μαζί μέχρι τον χρωματοπώλη να σου ταιριάξει επιτόπου το χρώμα../..με ένα εικοσιπεντάρι - τριαντάρι το πολύ καθάρισες../..προσωπικά εγώ αυτά μου αρέσει να τα φτιάχνω μόνος μου...αλλά μέχρι να μάθω...χέστα τι είχα πάθει ουκ ολίγες φορές../..η απόφαση δική σου../..καλη δουλίτσα και πάντως ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ !!!!!!!!!...ασχημαίνει την πανέμορφη Ιταλίδα σου !!!!...
jason τι μας κάνεις παλι...αυτή η τελευταία πρότασή σου...με χτύπησες στο ευαίσθητο σημείο! χαχαχα
Απλα δεν την παλευα οικονομικά που δεν την πάλευα,τώρα έχω να ξεπληρώσω και την ασφάλεια του αυτοκινήτου μου στον πατέρα μου,έχω να δώσω και για την ενίσχυση του φόρουμ + όλα τα άλλα και ένα 25άρι που πέφτει πάρα πολύ βαρύ...Κι εγώ αυτό θα θελα...σίγουρα είναι η καλύτερη λύση αλλα αδυνατώ αυτή την περίοδο ειδικά...
Αυτό που λες Θοδωρή πρώτη φορά το ακούω!Θα κοιτάξω να δω τι παίζει και ανάλογα...αν έχει πάνω απο 15 ευρώ μπορεί να κάνω αυτό που λέει ο jason...σε αντίθετη περίπτωση θα πάρω το σπρέυ...
άλλωστε δώσαμε και μια υπόσχεση στο club... ;)
...επειδή το οικονομικό πρόβλημα που μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι απόλυτα σεβαστό ...άντε , χαλάλι σου δίνουμε προθεσμία επ' αόριστον για να βγάλεις την " κουτσουλιά "...πάντως μην το ξεχάσεις ...είναι κρίμα για το πολύ όμορφο αμάξι που έχεις..αν ήσουν Αθήνα στο έφτιαχνα τσάκα - τσάκα , αλλά δεν γίνεται..δυστυχώς....
χαχαχα α ρε jason να σαι καλά...πραγματικά και μόνο που το λες και πιστεύω οτι θα με βοηθούσες έχει πάρα πολύ μεγάλη αξία!
Α! ευχαριστώ και για την προθεσμία χαχα :P
Έψαξα γι'αυτό που λέει ο teo και επειδή το μαγαζί που βρήκα είναι κοντά σε ένα που έτσι κι αλλιώς θα πήγαινα αύριο (για να βγάλω τις μεμβράνες στα πίσω φανάρια) θα κάνω μια στάση να δω τι παίζει και αν μου γεμίσει το μάτι αύριο το πολύ μεθαύριο θα φύγει η "κουτσουλιά" αλλιώς κατα το Πάσχα που θα πάω Ξάνθη