τι λες βρε τρελε?
να τον στειλουμε στην νικολουλη!
Printable View
τι λες βρε τρελε?
να τον στειλουμε στην νικολουλη!
Αιτούμαι της αφαίρεσης της Τρίλιζας από το οριζόντιο μενού του site...
Ξεχειλώνει και δείχνει χάλια. (1024 μιλάμε. Το laptop μου δεν σηκώνει παραπάνω.)
Όπως επίσης αιτούμαι και 3ήμερη άδεια.
Ευχαριστώ.
Τα φώτα σας!
Αν μείνω στην σελίδα χωρίς να προλάβω (συνήθως λόγο δουλειάς) όλα τα αδιάβαστα μηνύματα στην επόμενη ανανέωση δεν μου βγάζει κανένα αδιάβαστο (και δεν τα έχω διαβάσει).
Δεν το κάνει μόνο σε σένα... :(
Οκ!!!Τωρα που το ειπες να το βγαλουμε!!!!\
Black Humor!!!
Αλλαγές 24/06/2009:
- Αναβάθμιση στην έκδοση 3.8.3
- Νέα section στο κομμάτι με τα "Τεχνικά" για τους φίλους μας με Fiat Bravo. (Σύντομα θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές σε αυτό το θέμα)
- Ριζική αλλαγή στους Όρους Χρήσης και Κανόνες Λειτουργίας του Forum. Ελπίζω σε έφαρμογή τους για να μην έχουμε γεγονότα όπως στο πρόσφατο παρελθόν. Παρακαλώ να τους διαβάσετε.
Ευχαριστώ για την υπομονή σήμερα το απόγευμα.
Σχετικά με το πρόβλημα πρόσβασης που είχαμε:
08/08/2009 11:40:21 | >Αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιο Hardware πρόβλημα στο RAID Controller του linux17 και βρισκόμαστε σε συνεργασία με το Datacenter για την επίλυση του. Σε επομένες ανακοινώσεις θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη επιδιόρθωσης του προβλήματος.
08/08/2009 23:00:09 > O server έχει ξαναστηθεί από την αρχή σε άλλους δίσκους. Η εξαγωγή των δεδομένων από τους παλιούς δίσκους έχει τελειώσει και γίνεται migration στο "νέο σύστημα". Η διαδικασία εκτός απροόπτου θα τελειώσει τις πρώτες πρωινές ώρες.
09/08/2009 10:48:32 > Το πρόβλημα έχει επιδιορθωθεί. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το support σε περίπτωση που το site σας έχει κάποιο πρόβλημα.