-
Γεια σε όλα τα μέλη.
Ζω Θεσσαλονίκη (τα τελευταία 17 χρόνια!) και έχω ένα Stilo 1.2 3ποτρο όπως το έβγαλε η μάνα του εδώ και 3.5 χρόνια. Κατά τ'άλλα είμαι περισσότερο computerάκιας και λιγότερο αυτοκινητάκιας.
Μόλις πρόσφατα ανακάληψα το site και ομολογώ ότι χάρηκα ιδιαίτερα γι'αυτό.
Φώτης
-
Φώτη θα χαρούμε να σε δούμε και από κοντά. Αν θέλεις στείλε μου το κινητό σου με pm για να σε βάλω στην SMS λίστα, ώστε να ενημερώνεσαι για τα events και τα meetings.
-
Καλώς όρισες Φώτη, ελπίζω να σε κάνουμε εξίσου "αυτοκινητάκια" ή μάλλον Stilάκια...
Καλά είναι να σε γνωρίζαμε και από κοντά και να γνώριζες όλη την παρέα της Θεσσαλονίκης για αρχή!
-
Καλως τον Φωτη! Καλως ηρθες στο Stilo Club και οπως ειπαν και τα παιδια, ελπιζουμε να σε δουμε σε καποια συναντηση μας!
-
Γειά σου Φώτη. Καλώς όρισες! Να σε δούμε και από κοντά... ;)
-
Γεια σου Φωτη και καλωσορισες στη παρεα μας.
Αν εισαι καλος κομπιουτερακιας ελπιζω να σε "αναγκασουμε" να τα συνδιασεις καποια στιγμη... :twisted: :twisted:
-
-
Γειά σας παιδιά, με λένε Όλγα και πριν από περίπου 3 βδομάδες απόκτησα το STILO M.W. 1.4. Είμαι από το Ηράκλειο της Κρήτης και αλλά μένω λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη (45χιλ). Δεν ασχολούμε με την τεχνολογία, αυτό το έχει αναλάβει ο σύζηγος. Όμως μόλις έμαθα για το club γράφτηκα για να σας γνωρίσω και να μαθαίνω τα νέα!! Με το STILO μου είμαι ευχαριστημένη αυτό που με προβληματίζει όμως από τη μέρα που το πήρα είναι το παρκάρισμά του!!! όχι ότι δεν τα καταφέρνω, είμαι καλή οδηγός. Αλλά δεν βρήσκω εύκολα χώρους στο Ηράκλειο για να χωράει!!! (χα, χα) Καλό Σαββατοκύριακο!!! Όλγα :D
-
Καλως ορισες στην παρεα μας Ολγα! Καλοταξιδο το Stilo σου και καλα Post!
-
Καλως μας βρηκες Ολγα και καλα χλμ με τον στιλαρο.. :D :D