ΠΟΙΑΑΑΑΑΑ?ΜΗΠΩΣ 31 ΣΤΑ 32????:D:D:D
Printable View
χρονια πολλα ρε φιλε και σου ευχομαι οτι επιθυμεις να το αποκτησεις και παντα με υγεια
Χρονια πολλα με υγεια, χαρα και πολυ Stiloτρελα!
Χρόνια πολλά στον μικρότερο της παρέας!
Να σε χαιρόμαστε ρε Μήτσο! Να σαι γερός να ομορφαίνεις! :slap:
Χρονια Πολλα tekiller..
να τα εκοταστησεις μητσο
Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι
Μητσο χρονια πολλα ρε !!!!!1
Μα καλα εκλεισες τα 21 και πηγες στα 20?
Χρόνια πολλά Μητσάρα...Τα δόντια τα άλλαξες ή τώρα πέφτουν?
πουλακι μου γιορταζες και εμενα δε με κερασες ουτε ενα γλυκο και με ειχες απο τις 15.00 μεχρι 22.30 να μου δινει το ρυθμο και δε ειπες τιποτα. θα σε φαω ζωντανο .
ο θεος αγαπαει το κλεφτη αλα αγαπαει και το νοικοκυρη λοιπον τρεχα γρηγορα για να επανορθωσεις και να γεμισεις το κενο στη κοιλια μου για να σε συνχωρεσω και φερε καμια 20αρια κιλα ψημενο χοιρηνο κεμπαπ και φυγε εσυ θα σε συνχωρεσω μολις φτασω στα γλυκαδια.
με ενα καφε την εβγαζα ο καημενος ουτε ενα γλυκο δε εφερε να με κερασει
τωρα θα φταιω εγω αμα δε τον αφησω να με περασει ποτε στις Σερρες?