Χαχαχα με λάστιχα από το ρεζερβουάρ τότε διευκρινίζω!!!!
Printable View
Χαχαχα με λάστιχα από το ρεζερβουάρ τότε διευκρινίζω!!!!
Καλά καλά μας έπεισες τώρα... Καλού κακού όμως δεν σου λέω που μένω γιατί σε φοβήθηκε το μάτι μου! Τοίχο - τοίχο (η τάπα)... Χαχα!
Χαχαχα καλά κάνεις να φοβάσαι :-P
Είναι μοντέλο 2004
Το κοκκινο και το κιτρινο νομιζω ειναι χρωματα παστελ (δεν ξερω αν εχω κρατησει τα προσπεκτ του Stilo που το εγραφε)
Η ταπα ειναι ενα θεμα που η Fiat τα εκανε πουτ...αν@! Εμενα δεν κλειδωνει ουτε το πορτακι, ουτε η ταπα μεσα, ουτε κλειδι μπαινει ουτε τιποτα!
Σε μια βολτα που ειχα κανει απο την αντιπροσωπεια (ουστ αλητες!), μεσα σε 2 μηνες απο την αγορα του αυτοκινητου ηθελαν να με πουλησουν καινουργια ταπα με κλειδι και την χρεωναν 27ευρω + την εργασια!
Αφου λοιπον σαν 18χρονος που εβραζε το αιμα μου τους εβρισα ολους απο τον τυπος στην υποδοχη μεχρι τον πρωτομαστορα εκει μεσα και μεχρι τα αφεντικα της φιατ στην Ιταλια, με εστειλαν στον πωλητη που ηταν εκεινη την ωρα στην βιτρινα και αυτος (εξυπνο τυπακι), εβγαλε ενα χαρτι που ηταν γραμμενο στα Ιταλικα και εγραφε (λεει) οτι η ταπα με κλειδι ηταν στον εξτρα εξοπλισμο! Εννοειται οτι ακουσε και αυτος τα γαμοσταυριδια του!
Πραγματικα απο τοτε ειπα ενα πραγμα: φιατ ποτε ξανα! Ηταν η δευτερη φορα που η αντιπροσωπεια της φιατ μου συμπεριφερθηκε λες και ειχα παρει ενα πραγματακι μικρο, χωρις αξια και επειδη για μενα ο αντιπροσωπος ειναι η εταιρια καλως η κακως, οταν θα ερθει η ωρα να αλλαξω αμαξι θα παρω κατι αλλο ΕΚΤΟΣ απο φιατ...
...μόνο να προσέξεις τι θα πάρεις , γιατί μπορεί να σου δίνουν την ...τάπα τζάμπα αλλά όταν έρθει η ώρα της " χοντρής "...τότε χέστα../..θα γράφεις σε άλλο φόρουμ τα ίδια και χειρότερα.../..ρίξε ένα προσεκτικό ψάξιμο στα διάφορα αυτοκινητο-φόρουμ και θα δικαιώσεις αυτά που σου λέω με καλή πάντα πρόθεση../..και κάτι άλλο..δεν μπορείς να αμφισβητήσεις πώς το Stilo είναι ένα απο τα πιο πλούσια εξοπλισμένα αυτοκίνητα απο το εργοστάσιο , με έξτρα που οι άλλοι χρέωναν τότε 2500 - 3000 ευρώ παραπάνω για τα εφοδιάσουν !!!!!!!!../..έτσι λοιπόν , λέω εγώ , αν και είναι μ*λακία τους να σου δίνουν στάνταρ το ESP πχ . αλλά να σου χρεώνουν έξτρα την ...τάπα , ε...τότε προτιμώ το ESP και ας πληρώσω την τάπα.....
..στο θέμα του after sales , θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι η ΕΔΩ στην Ελλάδα " μαμαφίατ " ίσως είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα απο όλες τις Ευρωπαικές χώρες....
Φιλικά ,
Jason
Jason, καταλαβαινω το φιλικο υφος της απαντησης σου αλλα δεν μπορω να δεχτω να εχω δωσει 18.000 ευρα να παρω ενα αμαξι, να διαπιστωνω οτι δεν κλεινει το ρεζερβουαρ μου (με κινδυνο περα απο την κλοπη βενζινης να περασει ενα βλαμενο να βαλει ενα στουπι και να κανει μπουμ το αμαξι), να ζηταει 27+ για ταπα και εργασια, να με κοροιδευει με ενα χαρτι στα Ιταλικα (μεταφραση δεν μπορουσαν να κανουν; ) και μετα απο αυτο να με κανει μανουρα η φιατ επειδη αλλαξα ασφαλιστικη εταιρια! Αυτα ειναι τα φαουλ της αντιπροσωπειας για μενα και κατ'επεκταση της φιατ που δινει το δικαωμα σε καθε αντιπροσωπο να κανει οτι γουσταρει.
Απο κει και περα, το δικο μου δεν ειχε στανταρ ουτε esp ουτε τιποτα! :tongue1:
Αυτα τα ειχα στον εξτρα εξοπλισμο του dynamic που πηρα ομως θεωρω απαραδεκτο να μην κλειδωνει η ταπα ή το πορτακι. Απαραδεκτο!
Για μενα οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα και αυτη ειναι μια σημαντικη λεπτομερεια.
αν κλειδωσεις το αμαξι δεν κλειδωνει σοφοκλη το πορτακι?
03-04-13, 18:10 #358
ammoulianiotis
"Αυτά ειναι τα φαουλ της αντιπροσωπειας για μενα και κατ'επεκταση της φιατ που δινει το δικαωμα σε καθε αντιπροσωπο να κανει οτι γουσταρει."
Μήπως θα έπρεπε να ενημερώσεις γραπτώς την FIAT Ιταλίας για όλα τα θέματα - παράπονα που είχες με την Ελληνική αντιπροσωπεία;
Είμαι βέβαιος ότι αν πράγματι ήταν στα extra (το αμφισβητώ γιατί το είχα ψάξει πολύ το θέμα και δε θυμάμαι κάτι τέτοιο!) και δε στο είχε αναφέρει ο πωλητής τότε θα υποχρέωναν την εδώ αντιπροσωπεία να στο κάνουν δωρεάν!
Και εγώ αγόρασα καινούργιο το αυτοκίνητο το 2003 (κλειδώνει το πορτάκι της βενζίνης και όχι η τάπα) και επειδή είχα κάποια προβλήματα με την VERLA* στον Πειραιά, έστειλα mail Ιταλία και αμέσως με πήραν τηλ, με ύφος "...να το συζητήσουμε το θέμα σας" και άλλες λοιπές αηδίες.
Με όλα τα παραπάνω θέλω να πω ότι όσο δε δημοσιοποιούμε το πρόβλημα, θα λουζόμαστε παρόμοιου είδους τραγικές υπηρεσίες.
*Πριν μερικά χρόνια έκλεισε! Τιποτα δεν είναι τυχαίο τελικά...