Αμαν πια μανια με τα κιτρινα! Προσπαθεις να τον κανεις να το βαψει με δωροδοκιες; Γιατι, τα αλλα χρωματα τι εχουν; Ε; Παντως μ'αρεσει που ειμαι ασημι και ιριδιζον! Απο τους λιγους! χε χε!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Printable View
Αμαν πια μανια με τα κιτρινα! Προσπαθεις να τον κανεις να το βαψει με δωροδοκιες; Γιατι, τα αλλα χρωματα τι εχουν; Ε; Παντως μ'αρεσει που ειμαι ασημι και ιριδιζον! Απο τους λιγους! χε χε!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Χωρίς πλάκα, θεωρώ ότι όλοι εσείς εδώ που στο signature σας έχετε κάτι ακαταλαβίστικα για χοάνες, χταπόδια, μπουριά και τέτοια, έχετε όλοι κίτρινα Stilo. Για μένα είναι ο ορισμός του κίτρινου αυτοκίνητου. Όταν λέω στη γυναίκα μου "ήταν ένας κίτρινος" καταλαβαίνει ότι εννοώ ένα αυτοκίνητο με 2x τιμή λόγω extra.Παράθεση:
Φώτη, πριν σε δούμε στο Club, να το έχεις βάψει άλλο χρώμα... (αν είναι κίτρινο έχεις 3 χρόνια δωρεάν συνδρομή!) :216
Οχι ότι έχω τίποτε με τα παιδιά. Όλοι έχουμε ένα ψώνιο άλλωστε...
Πάντως για να άλλαξω χρώμα δεν το συζητάω. Την μέρα που έδωσα παραγγελία για το Stilo μου, είχα ξυπνήσει πρωί να πάω να δώ Peg.307. Πέρασα όμως έξω από μιά βιτρίνα με μπλέ Stilo, μπήκα και το έκλεισα.
φ.
Ετσι τα μπλε!!!Να τους παρουμε αμπαριζα τα κιτρινα να μη ξαναβγουνε απο τα γκαραζ τους:P
2 mods εχουν κιτρινο και ένας μαυρο...
λοιπόν έχετε να πείτε κάτι για τα κίτρινα..???
:201 :201 :139 :162 :163 :192 :145
Παιδια λεω να ξεκινησουμε επανασταση κατα των κιτρινων! :216
Τι λετε;
Βασικά ένα poll θα ήταν καλύτερο. "Τι χρώμα Stilo έχετε?" Ας δεί το θέμα ο admin, αν δηλαδή υπάρχει τεχνική δυνατότητα.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ammoulianiotis
http://www.stiloclub.gr/index.php?na...51&start=0..
φευγω τωρα, εχω να νοθεύσω μια ψηφοφορία (μας λείπει ένας ψήφος).....
Τι λέει ρε ο νέος!!!???? Κάτσε να τα μαγειρέψω να κάνεις 2 μήνες να μπεις... :216Παράθεση:
Παιδια λεω να ξεκινησουμε επανασταση κατα των κιτρινων!
Τι λετε;
geia se olous me lene niko "kai o nikos einai entaksei" eimai katoxos enos peugeot 106 rallye 1.3 kai exo paraggeilei ena stilo 1.4 etsi gia na iremisoun ligo ta kokala mou.sunxaritiria gia to site einai poli kalo .to site to vrika psaxnontas kritikes gia to stilo prin to apofasiso telika kai elpizo namin to metanioso.pantos exete kanei oraia doulitsa me to site
a eimai apo athina :190
Καλώς το Νίκο από Αθήνα. Φίλε Νίκο και εγώ είχα 206 το 1.6 αλλά το πάτημα και την άνεση του Stilo δεν την αλλάζω. Καλοτάξιδο να είναι.