Εγω βλεπω κατω κατω μια μπαρα που λεει chatrooms και μου ζηταει login,αλλα δεν μπορω απο καπου να κανω! Αυτο εννοεις φιλε;;
Οντως ισχυει αυτο που λεει ο Σωτ! Εχει τραβηχτει ολο το layout στα δεξια!
Printable View
Εγω βλεπω κατω κατω μια μπαρα που λεει chatrooms και μου ζηταει login,αλλα δεν μπορω απο καπου να κανω! Αυτο εννοεις φιλε;;
Οντως ισχυει αυτο που λεει ο Σωτ! Εχει τραβηχτει ολο το layout στα δεξια!
Όχι. Αυτό με το mobile φτιαχτηκε. Αν δεν το βλέπετε, κάντε full refresh.
Αυτό με την μπάρα κάτω ακόμα το δουλεύω.
Αυτό με το link που σας έστειλα, είναι ένας άλλος χρωματικός συνδυασμός που δεν ξέρω γιατί δεν το βλέπετε...
ioannidi δεν ξερω πως θα λειτουργει το chat αλλα κατα την αποψη μου θα πρεπει να ειναι κατι σαν ενα lobby instant messages μεταξυ οσων ειναι συνδεδεμενων ... και οχι να μιλαμε με εναν μονο αλλωστε αυτο μπορουμε να το κανουμε σε pm...;) συγχαρητηρια παντως για ολες αυτες τις κινησεις ...
Όντως το mobile είναι μια χαρά τώρα.
Για το θέμα του χρωματικού συνδυασμού, μήπως έχεις κάνει login σε κάτι πέραν του forum (πχ vbulletin) και μπορείς να το βλέπεις? Ή μήπως θέλει δικαιώματα admin/mod?
Για το chat φαντάζομαι πως θα είναι ένα για όλους Gunner!
Και από μένα μπράβο κύριε Ιωαννίδη! :biggrin:
Όπως ίσως θα διαπιστώσατε ήδη το χρώμα του forum άλλαξε και η chat toolbar στο κάτω μέρος της οθόνης πλέον λειτουργεί κανονικά!
Μπορείτε πλέον να chatάρετε ελεύθερα και να γράψετε εδώ τις εντυπώσεις, τις παρατηρήσεις για όποια προβλήματα, καθώς και τις προτάσεις σας...
Το Who's Online δεν δείχνει τα συνδεδεμένα άτομα, αλλά αυτό είναι ακόμα υπό κατασκευή.
Επίσης μπορείτε να πάτε στην κοντινότερη εκκλησία και να ανάψετε μια λαμπάδα στο ύψος του ioannidi (από 1.90 και άνω), ο οποίος είναι υπεύθυνος για όλα καθώς και για τη (θεία) λειτουργία του chat!!
Ρε παιδιά εγώ chat δεν βλέπω κάτω κάτω στην οθόνη που είναι ακριβός?
Χαμηλά στην οθόνη υπάρχει μια μπάρα που λέει Chatrooms! Πατάς εκεί και ανοίγει το παραθυράκι του chat. Φαντάζομαι πως μπαίνεις από pc και όχι από κινητό έτσι?
Μια χαρά το βλέπω το chat (ποιο είναι;)
Οδηγίες χρήσης chat:
- Στο κάτω μέρος της οθόνης σας, εμφανίζεται μια μπάρα.
- Εκεί υπάρχει η επιλογή Chatrooms στην οποία κάνετε κλικ.
- Αν σας βγάζει το μήνυμα πως δεν έχετε κάνει login, τότε κάνετε αποσύνδεση και ξανά σύνδεση στο forum και επαναλαμβάνετε τα παραπάνω. Κατά 99% είστε online στο chat (δεν θα φανεί στους online χρήστες ακόμα).
- Έχοντας ανοίξει το παραθυράκι του chatrooms και όντας συνδεδεμένοι κανονικά, θα σας έχει στην καρτέλα Lobby στην οποία βλέπετε τα ενεργά chatrooms (αν έχει δημιουργήσει κάποιος). Κλικ και μπήκατε σε κάποιο.
- Αν δεν βλέπετε κάτι, κάνετε κλικ στην καρτέλα Create Chatroom και δημιουργείτε ένα νέο, περιμένοντας να μπει κάποιος ή προσκαλώντας τον (προς το παρόν με πμ, μέχρι να δουλέψει το Who's Online).
Happy chatting!!
Επειδή μου αντιστέκεται το chat να συμορφωθεί (δεν είναι αγορασμένο αλλά cracked τύπου), έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα για να βάλουμε;
Τώρα τρέχουμε το cometchat 4.0.4