Καλός ήρθες συνονόματε!!!
Printable View
Καλός ήρθες συνονόματε!!!
Καλησπέρα,
είμαι ο Κώστας από Αιγάλεω και από σήμερα κάτοχος ενός ασημί 1600 stilo 3d.
Βρίσκομαι ακόμα στη φάση ψαξίματος του forum, αφενώς γιατί μόλις πήρα το αμάξι και δεν το έχω ελέγξει πλήρως, αφετέρου γιατί έχω 1-2 θέματα που ήδη με ενδιαφέρουν.
Το πρώτο αφορά το θέμα της οροφής, όπου προς το παρόν είναι μόνιμα κλειστή. Έχουν σπάσει τα γνωστά μεταλλικά στοιχεία και απαιτείται αντικατάσταση όλου του τελάρου κατά τη FIAT. Ήθελα να ρωτήσω στην Αττική εκτός από τη FIAT που αλλού μπορούμε να επιδιορθώσουμε την οροφή;
Το δεύτερο αφορά το κλιμα, όπου παρότι ακούγεται ο ανεμιστήρας του να δουλεύει κανονικά και να αυξομειώνει την έντασή του επίσης κανονικά, η παροχή αέρα που βγαίνει από τους αεραγωγούς είναι πολύ χαμηλή (καμία σχέση πχ με το απλό αιρ κοντίσιον του παλιού bravo). Είδα σε κάποιο post ότι τα κλαπέτα του κλιμά είναι ηλεκτρονικά. Μου αφήνει την αίσθηση ότι ίσως δεν ανοίγουν πλήρως.
Αυτά από την πρώτη μισή μέρα επαφής, αναμένω σε επόμενες μέρες που θα ευκαιρίσω λογω φορτωμένου προγράμματος να δω το service του.
Γεια σου Κωστα, πες μας μερικα πραγματα για εσενα και για το αμαξι σου αν θελεις, οπως ποσο το πηρες αν θελεις, χιλιομετρα και λοιπα.
Για τα θεματα που σε απασχολουν μη βιαζεσαι, χαζεψε στα ηδη γραμενα που ειναι πολλα, και μετα (στα αντιστοιχα θεματα), γραψε την καθε ερωτηση ξεχωριστα για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.
Καλη διαμονη.
καλως ηρθατε και οι δυο στην παρεα!
Welcome!!!!!!
γεια σας φιλοι. καλως σας βρηκα
Άμα ισχύει αυτό χαλάλι του, αφού μέσω του site του autotriti το βρήκα, όπως και πριν 4 χρόνια το bravo. Το καλό ήταν ότι έγινε ανταλλαγή σε καλή τιμή για το bravo που ήταν πια δεκαετίας και που οι περισσότεροι που ρώτησα ούτε το συζητούσαν πια.
Το αυτοκίνητο είναι του 2002 (ίσως γι' αυτό και το πρόβλημα με την ηλιοροφή) στα 120000km και η τιμή με την ανταλλαγή του bravo 1.2 του 1999 στα 2700€. Από ότι βλέπω από τα posts πρέπει να είναι η τυπική έκδοση dynamic με clima, ζάντες 16", συναγερμό κλπ.
Ξεχασες ενα μηδενικο ομως...
Ποσα κυβικα ειναι κοιταξες ? Ειναι σημαντικο !
καλησπερα παιδια και απο εμενα.....
καλωςηρθατε στο κλαμπ
Ευχαριστώ για την πληροφορία.
Αυτό μου ανέφερε σαν ενδεχόμενο και ο πωλητής. Ελπίζω όντως να είναι μόνο αυτό και όχι κάτι πιο πολύπλοκο όπως μοτέρ κλαπέτων. Έχω την αίσθηση ότι επιλέγοντας πάνω ή κάτω υπήρχε μία μικρή αλλαγή στη μικρή παροχή αέρα, που θα σήμαινε ότι λειτουργεί το μοτέρ. Θα δείξει στον έλεγχο.
καλως ηρθατε παιδια στην παρεα μας
Γεια σας στιλακιδες kαι μη ειμαι νεο μελος στο Club :)
Καλως ηρθες!Ονομα?Περιοχη?Χαρακτηριστικα αυτοκινητου?Οχι δεν ειμαστε περιεργοι!!!Κουτσομπολιδες ειμαστε!!!
καλως ηρθες και δωσε μας οπως ειπε ο γιαννης τα πληρη στοιχεια σου!
Καλως ηρθατε ολοι παιδες και απο μενα:)
καλώς τους, πάντα τέτοια να έχουμε!
ειμαι ο στελλιος απο θεσσαλονικη-τουμπα και σας χαιρετω ολους
Καλως τον εισαι κ απο την περιοχη μου.
Γεια σου ρε Τούμπααααααα!!!!!
Και αλλος Ντουμπιωτης;
Μπαοκ ρεεεεεεεεεε!
Καλως ηρθες stilona!
καλως ορισες φιλε
καλως ηρθες στην παρεα μας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ STILO-CLUBAKIDES...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ SITE ΣΑΣ....
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΩ...ΙΤΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ...
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΡΑΝΩΣΗ ΜΠΡΑΒΟ.....
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ....
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ UNO TURBO...ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ......ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΥΛΑΙΩΤΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ.....ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΕΒ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ......
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΣΑΣ.....
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ...ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?
Ναι συναντησεις γινοται απλα μας πετυχαινεις σε μια περιοδο αναδιοργανωσης.Για οτι νεοτερο θα παρακολουθεις το τοπικ Συναντησεων για Θεσσαλονικη.
Καλως ηρθες λοιπον κ καλη διαμονη!
Καλώς μας ήρθες...
Είμαστε στη προσπάθεια ακόμα για τις συναντήσεις...
Που και που γίνονται βέβαια.
Υπάρχουν ανάλογα θέματα μέσα στο forum, "δηλώνουμε" ποιοι θα παρευρεθούμε και κανονίζετε.
(με μικρά γράφε, please) :)
Καλώς μας ήρθες...Saravalos UnoTurbo
Kαλως ηρθες τουρμπατε!καλη διαμονη στο κλαμπ μας!
Να φύγετε όλοι!!!!
Να πάτε αλλού!!!!!
:D:D:D
Καλησπέρα σε όλους! Με λένε Νίκο, στα 33 πλεον, και με αστειρευτη την τρελα για τα αυτοκίνητα. Ιταλόφιλος, μιας και είμαι της άποψης οτι το αυτοκίνητο πρέπει και να το νιώθεις, όχι απλώς να σε πηγαίνει... Προς το παρόν, κάτοχος μιας 146 twin spark 1.4 με τα 103 άλογα, οπότε και ξαδελφάκι σας... :-)
Καλώς τον!
καλως μας ηρθες φιλε μου
καλως μας ηρθες φιλε στην παρεα!