Μιχάλη κάτι που να μπαίνει στην αρχική οθόνη υπάρχει? Όχι δηλαδή τύπου toolbar, ούτε με πολλά chatrooms κλπ... Ένα ενιαίο,απλό write'n'chat τύπου.
Printable View
Μιχάλη κάτι που να μπαίνει στην αρχική οθόνη υπάρχει? Όχι δηλαδή τύπου toolbar, ούτε με πολλά chatrooms κλπ... Ένα ενιαίο,απλό write'n'chat τύπου.
Έχω αρχίσει να βλέπω πάλι λιγότερα μέλη online σε σχέση με τους πάρα πολλούς επισκέπτες, εκ των οποίων μερικοί είναι spiders... Οι υπόλοιποι αναφέρονται απλά σαν "Επισκέπτης" αλλά κοιτάζουν θέματα αρχαία... Λέτε να είναι κάτι ανησυχητικό?
Δεν είναι τίποτα. Απλά άνοιξα την πρόσβαση και από εξωτερικό.
Έχει ένα ωραίο και δωρεάν στο vbulettin.org εδώ: http://www.vbulletin.org/forum/showt...highlight=chat
Είναι fully integrated με το VB και δουλεύει μια χαρά όπου το έχω στήσει + ότι είναι πολύ εύκολο να το εγκαταστήσεις.
εμένα το chat δεν με βάζει μέσα. μου ζητάει να κάνω Log in συνέχεια :S
Επειδή πλησιάζει η ώρα να βγάλουμε το εορταστικό logo, συμφωνείτε τελικά να βάλουμε αυτό που μας έκανε ο teo; Έχει κάποιος άλλος κάποια άλλη πρόταση;
Επίσης θέλετε να κρατήσουμε το μπορντώ χρώμα του site ή να το γυρίσουμε στο κλασσικό μπλε; (το μπορντώ είναι και το χρώμα του logo της Fiat).
Τι λέτε;
Με κλειστά μάτια βάλτο!!!!
Μιχάλη το χρώμα του site είναι standard ή μπορείς να το πειράξεις? Δηλαδή αν ήταν πχ λίγο πιο σκούρο το μπορντώ σκέφτομαι...
Για το logo αν έχετε κάποια πρόταση αλλαγής ή επανασχεδιασμού το λέτε και έγινε!
Ναι μπορεί να γίνει λίγο πιο σκούρο...
Θες να μου προτείνεις HEX code?