Απάντηση: Φωτογραφίες των Stilo μας!
Έχει πάρει το μάτι μου τον vagiannakis group στη Θηβών και όσες φορές έχω περάσει γίνεται πανικός...
Εγώ τον είχα ρωτήσει για μαύρο gloss στην οροφή και μου είχε πει ένα 100ρικο, για να έχεις και μία άποψη για τιμή.
Δες κι εδώ:
http://www.memvranes.gr/
είσαι ωραίος και γρήγορος για να δούμε τι θα δούμε χαχαχα!!!
Ωραίος είμαι... Γρήγορος όχι (μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας)... Χαχαχαχα!! :rofl:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Θα επρεπε να τους ειχα ενημερωσει τοτε, τωρα ειναι αργα. Ασε που πλεον δεν με ενδιαφερει το αμαξι οπως τοτε γιατι πολυ απλα δεν εχω την δυνατοτητα να το κυκλοφορω οποτε θελω. Το εχω μονο για ταξιδια και αυτα οταν παω καπου με τους γονεις ή με φιλους και πρεπει να βαλω 3-4 ατομα, διαφορετικα με την μηχανη.
Τιποτα δεν κλειδωνει Γιαννη, τιποτα!
γιατι εμενα που ειναι πιο παλιο και 1,2 κλειδωνει με ολες τις κλειδαριες κανονικα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
γιατι εμενα που ειναι πιο παλιο και 1,2 κλειδωνει με ολες τις κλειδαριες κανονικα
Τα 1.2 τα κανουν ολα και συμφερουν! ;)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Όπως επίσης δεν έχω δει άλλο Stilo ΧΩΡΙΣ κουμπιά, αλλά ΜΕ flip key όπως έχω εγώ...
Δεν ήξερα ότι το να έχεις flip key είναι τόσο σπάνιο!! Και εγώ έχω flip key δίχως κουμπιά
εγώ έχω 2 flip key και με κουμπιά και χωρίς :P και είμαι 1400cc γατάκια χαχαχαχαχα (αστειεύομαι )
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Ωραίος είμαι... Γρήγορος όχι (μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας)... Χαχαχαχα!! :rofl:
ναι αλλά άμα βρεις μια κατηφόρα καλή γίνεσαι πύραυλος χαχαχα σαν εμενα!! παντός το 1200cc το είχε σε punto μια γκόμενα που είχα παλιά πήγαινε πολύ καλά αλλά το stilo είναι ποιο βαρύ οπότε πέφτει η απόδοση ΛΟΓΙΚΟ!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Έχει πάρει το μάτι μου τον vagiannakis group στη Θηβών και όσες φορές έχω περάσει γίνεται πανικός...
Εγώ τον είχα ρωτήσει για μαύρο gloss στην οροφή και μου είχε πει ένα 100ρικο, για να έχεις και μία άποψη για τιμή.
Δες κι εδώ:
http://www.memvranes.gr/
...ο Γιώργος ο Βαγιαννάκης , εκτός απο εξαιρετικό παιδί , έχει και πραγματική " ψυχοπάθεια " με τη δουλειά του ...συνιστάται ανεπιφύλακτα../..έχω φτιάξει διάφορα σε πέντε αμάξια...άψογος σε όλα...φιλικός όσο δεν παίρνει../..και σας το λέω εγώ , που δεν συστήνω ποτέ τίποτα και κανέναν !!!!!!...
Ωραία γιατί έχω βαρεθεί να μπλέκω με μαστόρια που στο παίζουνε ιστορία και μετά τους ψάχνεις ευχαριστώ για την επιβεβαίωση