Ανθρακί Stilo 3 πορτο με χαρακτιριστικό λογότυπο Stiloclub στο πίσω δεξιά παράθυρο στον Νέο Κόσμο παρκαρισμένο επι της " Γεωργίου Γλύτση" λίγο πρίν απο φανάρι :D:D
Printable View
Ανθρακί Stilo 3 πορτο με χαρακτιριστικό λογότυπο Stiloclub στο πίσω δεξιά παράθυρο στον Νέο Κόσμο παρκαρισμένο επι της " Γεωργίου Γλύτση" λίγο πρίν απο φανάρι :D:D
Χθες στην ΕΟ Αθηνών Θεσσαλονίκης λίγο μετά τον Κορινό (αν θυμάμαι καλά), σταματημένο σε πάρκινγ ασημί 3πορτο με custom πίσω πόρτα (πινακίδα στον προφυλακτήρα) και αριθμός Αθήνας.
Με αυτοκόλλητα στα πίσω τζάμια (μαλλον stilo-club)...
Ποιος είναι;;
Καλημερα παιδια,χρονια πολλα με υγεια.που θα μπορουσα να βρω να παρω και εγω το σημα stiloclub.gr?
σε οποιοδηποτε καταστημα-μαγαζι που κανει τετοιες δουλειες.γενικα που κανει
αυτοκολητα-σταμπες και τετοια.αν ενοεις ομως τα σχεδια καποιοι απο εδω μεσα
μπορουν να σε βοηθησουν για το αντιγραφο αναλογα παντα τι θες να φτιαξεις!
Thanks για τη πληροφορια,απο αυριο μαλλον θα κυκλοφορω και γω με stiloclub!
Εθεαθη πριν απο καμια ωριτσα περιπου μπροστα στο Γαλλικο ινστιτουτο, εκει στην ΕΤ3 ενα μπλε Stilo με ελληνικο ασημι χαρτη στο πορτ μπαγαζ...
Το μυαλο μου πηγε στον Καλφα αλλα μπορει και να κανω λαθος...
Την Παρασκευή στην Τρικάλων Λαρίσης στουκαρισμένο STILO (πολύ χάλια - το μισό εμπρός αμάξι παλιοσίδερα). Κίτρινο νομίζω...
Ποιο παλικαρι απο εδω μεσα ειναι απο Νεο ηρακλειο και εχει μαυρο Stilo με ωραιες ζαντες ?
Παρκαρισμενος εχθες στην Χρυσανθεμων στην γωνια ?
Να εμφανιστει μπροστα μου τωρα αλλιως θα τον ξετρυπωσω... xaxaxaxaxa :P :P :P :P :P :P :P
εκει που ειπα μενεις ???????????????????????????????????????