Το #6b0000 πως σου φαίνεται;
Δεν είναι άσχημο αυτό που έχουμε τώρα, αλλά νομίζω πως το μάτι μου το συνδύασε με εορταστικό κλίμα! :)
Printable View
Το #6b0000 πως σου φαίνεται;
Δεν είναι άσχημο αυτό που έχουμε τώρα, αλλά νομίζω πως το μάτι μου το συνδύασε με εορταστικό κλίμα! :)
Μπήκε το νέο chat και είναι κούκλα!
PascM 100000 μπράβο για την πρότασή σου!
Ακόμα δεν το έχω ψαχουλέψει καλά. Θα το στρώσω πάντως...
Απαντάει και σε άλλα ερωτήματα ή μόνο για φαι?!?!? :P
Τι ειναι το StiloBot ρε παιδια;;; :online2long:
Αυτόματες απαντήσεις σε προγραμματισμένα ερωτήματα Σόφο!
Κάνε το λάθος να του πεις "golf" και θα καταλάβεις... Χαχα!
Γράφω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα...
...μήπως κάποιος απο τους mods μπορεί να μου πεί γιατί στα πόστ μου χάθηκε και δεν εμφανίζεται η δυνατότητα της επεξεργασίας ????...μου δίνει αυτή τη δυνατότητα μόνο στο πόστ που γράφω αυτή τη στιγμή και όχι σε προγενέστερα , πράγμα που παλαιότερα λειτουργούσε....
....μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις η δεν κάνω κάτι σωστά η τέλος πάντων κάτι έχει αλλάξει και έχασα το "επεισόδιο"???...
...thanks προκαταβολικά...
Σε μενα φαινονται ολα κανονικα. Κοιταξα και παλια και νεα ποστ και δεν εχω κανενα προβλημα...
Ας δουμε τι θα πουνε και τα αλλα παιδια!
Σόφο , πρώτα απόλα σε ευχαριστώ που απάντησες../..κάνε όμως μια δοκιμή σε ένα πόστ σου που το έγραψες ας πούμε δέκα - δεκαπέντε ημέρες πρίν για να δείς αν σου δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας ../..παλαιότερα μπορούσες να επεξεργαστείς όποιο πόστ σου ήθελες , τώρα (τουλάχιστον σε εμένα) δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ...μήπως δεν κάνω κάτι καλά η κάτι στις ρυθμίσεις...δεν ξέρω...
Μολις κοιταξα ενα ποστ που ειχα κανει 24/5 και μπορω να το επεξεργαστω.
Δεν ξερω ομως αν φταιει το γεγονος οτι τα βλεπω σαν mod...
Σόφο και πάλι ευχαριστώ που απάντησες στο πρόβλημα μου , αν και δε βρήκα λύση....
...όσο για τούς υπόλοιπους ../..παιδιά , ένας - ένας , μη "στριμώχνεστε" για να απαντήσετε !!!!!...