Σε εταιρια με αυτοματες γκαραζοπορτες, καγκελοπορτες, συρομενα. Οτι θελετε παιδια πειτε μου.
Printable View
Σε εταιρια με αυτοματες γκαραζοπορτες, καγκελοπορτες, συρομενα. Οτι θελετε παιδια πειτε μου.
Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών.Οτι χρειαστεί απο δικτύωση// data- Cisco...
Φοιτητής ιατρικής στο τελευταίο έτος. Δεν είναι σχετικό με το αυτοκίνητο όπως καταλαβαίνετε αλλά μας συνδέει μάλλον η αγάπη για τα αυτοκίνητα και κυρίως για το δικό μας καμάρι που ακούει στο όνομα stilo. Σε ότι μπορώ να βοηθήσω ευχαρίστως ... αν και αχρείαστος να είμαι παιδιά ... υγεία πάνω από όλα !!!
Ότι μονώσεις χρειαστείτε, σφυρίξτε..
"Καθηγήτρια αγγλικών" είναι επίσημα το επάγγελμά μου.
Άλλοι λένε πως είμαι μια κακιασμένη σαδίστρια που βασανίζει
"αθώα" παιδάκια βάζοντας tests κάθε βδομάδα!! :twisted:
Γραφιστας. Οποιος θελει μακετες ή εκτυπωσεις..... εγω ειμαι εδω
Eγω ειμαι φωτογραφος & η μοιρα τα φερε ετσι ωστε να παντρευτω & φωτογραφο.....
Εγώ πάλι είμαι αυτός που φροντίζει να έχετε 1 κεραμύδι πάνω απο το κεφάλι σας (παραπάνω απο 1 πληρώνετε xtra).Αυτός που μετατρέπει το άχαρο οικόπεδο σας στην βίλα των ονείρων σας..Αυτός που μπορείτε να βρίζετε και να καταριέστε όταν :
1. Τα κουφώματα της Nenya μπάζουν απο παντού και χαλάνε οι μηχανισμοί και μόνο που τα κοιτάτε.
2. Όταν ο Face σας κάνει μικρά τα δωμάτια και αφήνει 20τ.μ. ημιηπαίθριους.
3. Το ασανσερ του georgevas επιμένει να κολάει στον 1ο ενώ εσείς μένετε στον 6ο.
4. Όταν οι σωλήνες του Νίκου τρυπήσουν και φουσκώνουν οι σοβάδες.
5. Η θυροτηλεόραση που έβαλε ο Σπύρος(Stilo_Rodos) πιάνει filmnet και δεν μπορειτε να δείτε αν αυτος που χτύπησε το κουδούνι είναι άλλος ένας ενοχλητικος πλασιέ.
6. Όταν τα καλοριφέρ του Ανδρέα φτύνουν παγάκια.
Με λίγα λόγια ο δικός σας άνθρωπος..... Μήτσος κατασκευαστική
Θέλετε καινούργιο κινητό,mms,wap,gprs?Έχετε κινητό και θέλετε να ατο αλλάξετε?Τότε είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για σας.Είμαι υπεύθυνος καταστήματος της TIM στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη.Δίνουμε και βερεσέ.
Εγω απλα ειμαι το πιο γρηγορο ταξι της ελλαδος και φοιτητης στο Τει Αθηνας -Διοικηση Επιχειρησεων...Οταν φτιαξουμε την κατασκευαστικη εταιρια εγω θα γινω ο προεδρος σας!!!Θα σας πιω το αιμα σκουληκια!!!!