-
Αυτά τα φουσκώματα στα πλαινά που καταργούν το υπέρτατο νευρο που διατρέχει τα πλαινα του Stilo I, με κάνουν να λέω ΟΧΙ!!!! Συνοθύλευμα από σχεδιαστικές τάσεις. Χαρακτήρας μηδέν. Δε βλέπουν γύρω τους??? Μέχρι και τα Mazda έχουν χαρακτήρα σε όλη την οικογένεια. Εκεί στην Αlfa Romeo δεν κάνουν καμια βόλτα να πάρουν κανένα Β διαλογής σχέδιο... καλύτερο θα είναι.
φ.
-
Βασικά παίδες αν πάρετε έναν τελείως άσχετο από αμάξια και του δείξετε το προηγούμενο Α3 και το τωρινό stilo, αν δεν δει το σήμα θα πει σίγουρα ότι τα δύο αυτά αυτοκίνητα είναι απ' την ίδια εταιρεία και ότι το ένα είναι ο απόγονος του άλλου ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο. Παιδιά όταν βλέπω Stilo στον δρόμο που έχουν φορέσει ανάρτηση που τα χαμηλώνει, τουλάχιστον από μπροστά πολύς κόσμος τα μπερδεύει με A3 και πολλές φορές με S3!!! Γενικά υπάρουν πάρα πολλές ομοιότητες στο σουλούπι των δύο αμαξιών. Και απότι φαίνεται αυτή η παράδοση πάει να συνεχιστεί. Δεν ξέρω ακριβώς τον λόγο που το κάνει αυτό η FIAT. Ίσως να έχουνε τον ίδιο σχεδιαστή. Πάντως εμένα μαρέσει πολύ έτσι όπως το βλέπω στα σκίτσα και μακάρι να βγει έτσι!!!
-
Τι λες ρε Netman, θα μας κουφάνεις τελείως? Τι σχέση έχει το στρογυλεμένο πρωην Α3, με το γεμάτο γωνίες Stilo. Να μου έλεγες για το τωρινό Α3 που έχει και τα ίδια πλαινά νεύρα να καταλάβω.
-
Ρεεεεε Karateka αφού μοιάζουνε, τι θες τώρα να σου πω?!! Την μούρη την έχουν ίδια!!! Το audi φαίνεται απλά πιο χαμηλό. Και ναι το stilo έχει σίγουρα έντονες γωνίες αλλά αυτό δεν λέει ότι τα δύο αμάξια δεν μοιάζουνε!!! Δεν είπα ότι είναι και ίδια!!! Αλλά όταν βλέπω χαμηλομένο stilo μου θυμίζει πολύ έντονα audi και δεν είμαι ο μόνος. Τουλάχιστον από μπροστά. Και πίσω τα φανάρια έχουν παρόμοιο σχήμα.
Συμφοιτητής από την σχολή, του έδειξα ένα κόκκινο stilo που είχα σε φοτο απο κάποιον από εδώ μέσα και το πέρασε για το S3 με την πρώτη ματιά!!! :shock: :shock: :shock:
-
-
-
Τώρα αν μ' αρέσει ή δεν μ' αρέσει δεν έχει και πολύ σημασία, σημασία έχει να το ονομάσουνε STILO !!! Γιατί τότε το StiloClub θα έχει συνέχεια... ειδάλως...
-
Δεν θελω να πιστευω οτι μας ενωνει μονο το stilo εχουμε πολλα κοινα εκτος απο το αυτοκινητο μας νομιζω..όσο υπαρχει stilo θα υπάρχει και stiloclub...
-
έτσι όπως το πάνε σε λίγο το φανάρι θα ξεκινάει από το παμπριζ :lol: Πάντως στις παραπάνω φωτό, το stilo στη γκρι φωτό νομίζω έχει σχέση με το τωρινό stilo. Το πράσινο είναι για τα σκουπίδια.
-