καλά ακόμα σκέφτεσε να δώσεις 29.000 ευρώ για 1800 αμάξι???
Printable View
καλά ακόμα σκέφτεσε να δώσεις 29.000 ευρώ για 1800 αμάξι???
Οντως πολλα τα λεφτα..29000 καλυτερα τη gt οπως ειπε και ο karaLRS..καλυτερη επιλογη...
Πάρε χωρίς δεύτερη σκέψη το 1.8!!!Αν βέβαια πάρεις stilo με αυτά που ακούς!!!!Το 1.6 είναι λίγο για τα κιλά του!!!Κι εγώ 1.6 έχω και ξέρω!!!!
Για το 1,8 έχει χταπόδι η Supersprint με €400 και παίρνει και προγραμματάκι με άλλα €450 οπότε χαλαρά χτυπάει τα 150 αλόγατα.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο φιατομανης
Υπάρχει βέβαια και ο Supercharger της Novitec που κοστίζει €5000 αλλά εκτοξεύει το αμάξι στα 182 άλογα.
Γεια σας παιδια! Μεσα στη βδομαδα κλεινω το 1800(αφου συμφωνησε κ η συζυγος) Ξερω οτι τα λεφτα ειναι πολλα αλλα αυτο μου αρεσει!! Εξαλου η αλφα θα φτασει γυρω στις 36000 κ επι της ουσιας η μηχανη θα ειναι η ιδια!! Αν ηταν να παρω κουπε θα προτιμουσα ενα μεταχειρισμενο φιατ κουπε! πιο μουρη κ στο δρομο δεν του βγαινει κανενα,ουτε η αλφα 3.2!!
Άντε με το καλό...Να ξέρεις οτι άμα το στρώσεις καλά,το αυτοκίνητο θα πετάει και μετά με 2-3 πραγματάκια θα γίνει ακόμα πιο ροπάτο!
Φιλε Φιατομανη με το καλο να το παρεις στα χερια σου το τουτουνι!
Ευχαριστω φιλε μου! Αυριο το πρωι θα παω να το παραγγειλω!! Μαυρο χρωμα,17"ζαντες,ηλιοροφη,πλαινα μαρσπιε,φωτα xenon,sub κ δερμα! Περιμενα αυτη τη στιγμη 2 ΧΡΟΝΙΑ!! Αλλα το επομενω διμηνο θα ειναι πιο δυσκολο..
μπραβο φίλε..έκανες άψογη επιλογή...ότι καλύτερο..καλή αναμονή...60 και σημερα??:)
απο αυριο θα λεω 60 και σημερα!!! ευχαριστω πολυ!! εσυ εισαι ευχαριστημενος με το stilo?