Κοψε κατι εχω και φοιτητικο πασο!!Παράθεση:
Αμα θες πάντος την συζητάμε την τιμή!Δέχομαι και επιταγές,πιστωτική,γραμμάτια...
Printable View
Κοψε κατι εχω και φοιτητικο πασο!!Παράθεση:
Αμα θες πάντος την συζητάμε την τιμή!Δέχομαι και επιταγές,πιστωτική,γραμμάτια...
Λοιπόν....για τη ...βρισιά που είπες ....βγάζω μαχαίρι, ε;Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stilovatis
Τι ειν βρε το Στίλο αν δεν ειναι και λιμουζίνα;
Και καλά βρε πουλάκι μου....στραβώθηκες και με πέρασες για όμορφη κι είπες να κάνεις καμάκι....(έχω έναν οπτικό φίλο, κάνει πολύ καλές τιμές σε γυαλιά πατομπούκαλα ....που υποψιάζομαι ότι χρειάζεσαι τη νύχτα.......:Ρ), το άλλο κακό είναι ότι δεν ξέρεις και σημάδι βρε παιδί μου!!!!!
Έτσι θα κάνουμε χωριό;;;;;;; Έξω από το Στίλο το πέταξες το χαρτάκι;;;;;;;; :roll:
παιδια και εγω εχω δει κουκλαρες στο στιλο αλλα η κοπελα μου πεταει παντοφλες σαν παω να μιλησω!!!
χτες είδα μια εντελώς κατεστραμένη με Στιλο!!
πρέπει να ήταν εβδομάδας το αμάξι. είχε πινακίδα ΑΧΟ 45** κάπου εκει και να είναι μια κοπελάρα μέσα και να ακούει cd απο πανηγύρια!!!
χαχαχαχα. θα είχε και στο ψυγειάκι καμια μπύρα!!
Edited by Nikos: Καλύτερα να μην γράφουμε πινακίδες τρίτων χωρίς την άδειά τους, δεν συμφωνείς? :wink:
Καλα ντε μην ΒαραςΠαράθεση:
Λοιπόν....για τη ...βρισιά που είπες ....βγάζω μαχαίρι, ε;
Παντως στα Club δεν μου ανοιγουν την πορτα για να βγω ςξω..Παράθεση:
Τι ειν βρε το Στίλο αν δεν ειναι και λιμουζίνα;
Μεγαλη αρετη!!Παράθεση:
Και καλά βρε πουλάκι μου....στραβώθηκες και με πέρασες για όμορφη κι είπες να κάνεις καμάκι....(έχω έναν οπτικό φίλο, κάνει πολύ καλές τιμές σε γυαλιά πατομπούκαλα ....που υποψιάζομαι ότι χρειάζεσαι τη νύχτα.......:
Δεν ημουνα εγω βρε Ναταλια..scherzo ητανε...παντως μονο στο χρωμα δεν ταιριαζει η περιγραφη..
Τωρα μας τα γυρνας??Ε?Το χαρτακι δεν μπηκε απο το παραθυρο...Καλα! :113 :146 :146
Ναι βρε γιαβρί μου........ΔΕΝ μπήκε το χαρτάκι και ψάχνω τον κούκλο να μου το δώσει με πιμ!!!!!Τι δεν κατάλαβες;;;;;;
Όσο για τα κλαμπς...βάλε μαύρο διχτυωτό καλσόν, μαύρο δερμάτινο μίνι και θα δεις που θα τσακίζονται αστέρι μου!!!!!
Αι στο καλό...όλους τους Στιλάτους τους πέτυχα.....εκτός από εκείνον που θέλω;;;;;;;;;;;;