Αξιζει και σαν ιδεα και σα θεσμός.
Printable View
Αξιζει και σαν ιδεα και σα θεσμός.
Ρε συ πάλι στα θρανία??? Βλέπω έχει ύλη... Έχει δώσει κανείς? Είναι δύσκολα? Δεν φαίνεται να έχει και μεγάλη περιπλοκότητα το όλο θέμα... Ψήνομαι πολύ άσχημα!!! :)
Την υλη την εχω εγω,δεν ειναι καθολου δυσκολη.προμηθευεται απο την ΕΕΡ Ενωση Ελληνων Ραδιοερασιτεχνων*
Το μικρο ζητημα που βαριεμαι εγω αλλα ειναι αναγκαιο ειναι τα σηματα μορς για τα οποια υπαρχει και το cd με τους ηχους (και εκπειδευεσαι να σχηματιζεις λεξεις προτασεις κτλ...).Αλλα χρειαζεται...πχ πως θα καταλαβαινεις τους ραδιοφαρους....Το cd καπου το ειδα στι επισημες σελιδες του raag.Πιστευω οτι Σεπτεμβρη-Οκτωμβρη που ειναι οι επομενες εξετασεις να εχω τελειωσει.
Τα τηλεφωνα τους Νικο ειναι:
Τηλ: 210 5226516 , Φαξ: 210 5226505
Ειναι ανοιχτα καθε Τεταρτη απογευμα 17:00 με 21:00.
Οι εξετασεις δινονται σε καποια Νομαρχια.
Τα τηλέφωνα αυτά είναι της ΕΕΡ? Ευχαριστώ πάντως. Θα δω και την ύλη και θα δω...
Ρε ****Σαλονικείς! Δεν ψήνεται κανείς να το ψάξουμε? Μόνος μου θα μιλάω? Σαν τον τρελό???......... Τι είπατε????!!!!! Κ@λόπαιδα!!! :P
:shock: Τι λες βρε αθεόφοβε; :roll:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Νίκο, πήγαινε πάρε κάτι απλό σαν κι αυτά που είχαμε στις συνάξεις του Club και τελείωνε!
Μήπως θα τα χρειαστείς πουθενα αλλού, εκτός από εκδρομές...;
Ε πως οταν θα κατεβαινει Αθηνα θα ψαχνει πελατες με το cb σαν ταριφακος ετσι κιντρινος που ειναι...ειναι και turbo..μονο το πετρελαιο του λειπει και η ταμπελα επανω TAXI..:P
Η ταμπελα ειναι το μονο ευκολο! Το πετρελαιο ειναι το προβλημα αλλα Νικος ειναι αυτος, θα βρει μια λυση! :P :P :P
nikos Παρε ενα SSB ΝΑ Μιλας με αθηνα!!!αν βεβαια το επιτρεπει ο καιρος!!!
Θα θελει και ενισχυτη.Θα πρεπει να στησει κανα διπολακι ή βεργα στους 27.5,συντονισμος...Και θα πρεπει να βρει καναλι ησυχο και εκει να κοψει-συντονισει, κεραια για μεγιστη απολαβη..Γιατι οπως και να το κανεις αμα δεν εχεις βατ και καλο μηχανημα,ή θα εισαι με 1000 αλλους ή θα εισαι φουλ στις αρμονικες και οταν πατας press καποιες τηλεορασεις στη γειτονια θα μπλεκουν τα καναλια ή θα ακουνε ραδιοφωνο ή θα ακουνε και σενα μεσα και ειναι η μεγιστη ξεφτιλα.Γιατι να μπλεξει με cb;
Η λυση για βραχαιο (που προτεινεις) ειναι η πιο μερακλιδηκη φαση με τα πιο ακριβα μηχανηματα αλλα στα χαμηλα ειναι λιγο μπλεξιμο...
Συνοπτικώς:
1. Άδεια για το club θα μπορούσε -θεωρητικώς- να βγει, μόνον εάν εντασσόταν στον ΠΣΕΑ (Πολιτικό Σχεδιασμό Εκτάκτου Ανάγκης), πράγμα απίθανο ή ήταν επαγγελματική ομάδα ή φορέας παροχής ευρύτερου κοινωνικού έργου.
2. Πτυχίο ραδιοερασιτέχνη μπορεί να πάρει όποιος: α) Το έχει πολύ μεράκι, β) "στρώσει" τον κ... του κάτω να διαβάσει την αρκετή ύλη (θεωρία, ηλεκτρονική και -βασικά- μορς...), γ) παρακολουθήσει τα φροντιστηριακά μαθήματα του ΣΡΒΕ, δ) ξέρει γιατί το θέλει.