Ναταλία πλάκα έχεις.... απλά το ωραίο είναι πάντα σχετικό!
και εγω εφαγα κληση γιατι το εβαλα σε πεζοδρομο......εν κινήση εχω καιρό να φάω ευτυχώς.....
Printable View
Ναταλία πλάκα έχεις.... απλά το ωραίο είναι πάντα σχετικό!
και εγω εφαγα κληση γιατι το εβαλα σε πεζοδρομο......εν κινήση εχω καιρό να φάω ευτυχώς.....
Το αμάξι μου και την γυναίκα μου δεν τα δανείζω ποτέ.Ούτε το ένα στο άλλο!Παράθεση:
Αυτο σημαινει οτι το δίνεις στη κοπέλα σου?
Οσο για την κοπέλα μου από οδήγηση....άστα!
Απλά μια γυναίκα κάνει ένα stilo πιο όμορφο ακόμα και όταν μπαίνει μέσα.Και αυτο δεν ισχύει μόνο στα stilo..... :187
ΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΩΠΩΠ
Δεν αντελήφθην!
Μορφω θα συμφωνησω με τον PANSTILO! Το Stilo μου ουτε εγω το δινω στην κοπελα μου! Του πατερα ομως... ανετα!
Όμορφη Μόρφω μας.....πλάκα έχω.....λεφτά για κλήσεις δεν έχω!!!!!! :P :PΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Morfo
Όσο για γυναίκες και οδήγηση....
Φτου.....μην το ανοίξω το ρημάδι μου. Κακά τα ψέμματα, ξεχωρίζεις ότι οδηγάει γυναίκα από 2 χιλιόμετρα απόσταση.
Λίγες είναι οι drivers...... και φυσικά, οδηγάνε Στίλο! :D
Εγω παντως της το δινω και ας μην εχει ακομα διπλωμα!Μια χαρα το παει!
Απλα οι γυναικες ειναι πιο προσεκτικες οταν οδηγουν...
Λάθος!Παράθεση:
Εγω παντως της το δινω
Πολύ λάθος!!!!Παράθεση:
και ας μην εχει ακομα διπλωμα
Και εμείς ερωτευτήκαμε αλλά δεν τρελαθήκαμε,τα stilo δεν τα καίμε!!! :104Παράθεση:
Μια χαρα το παει!
Απλα οι γυναικες ειναι πιο προσεκτικες οταν οδηγουν...
17 χρόνια εμπειρίας στο τιμόνι, από νταλκά μεγάλο για τη ρόδα, ένα συμπέρασμα έχω: Η γυναίκα που μαθαίνει να οδηγάει γιατί το έχει μεράκι κι όχι για να είναι της....μοδός (που έλεγε και η γιαγιά μου) βάζει τα γυαλιά σε πολλούς άντρες.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stilovatis
Οι υπόλοιπες είναι κίνδυνος...... :!:
ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΣΕ ΖΥΓΩΝΕΙ!!!!!!Danger!!!!!!ου 666 ου 666 δεν τις δινω τις κοπελας μου να οδηγησει ουτε στο playstation!!!!!