Απάντηση: Κάμερες στη Θεσσαλονίκη
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
2 ΝΕΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1)ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ-ΣΕΡΡΕΣ-ΛΑΓΚΑΔΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΤΑΝ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ,ΔΕΞΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2)ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΡΕΥΜΑ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΧΝΗ,ΚΑΡΦΟΥΡ,ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΚΤΛ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΗΛΟΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ!!!!!!!
εχει 10 μερες που τους εγκατεστεισε η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ,στην οποια ανηκει το κομματι της εξωτερικης περιφερειακης!!!!!
ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 90 ΧΛΜ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε συ Γιαννη αυτα δεν ειναι καμερες..απλα μετρανε ταχυτητα νομιζω..:rolleyes:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Ρε συ Γιαννη αυτα δεν ειναι καμερες..απλα μετρανε ταχυτητα νομιζω..:rolleyes:
εγω φιλε ξερω οτι ειναι ρανταρ-φωτογραφος!!!!!!!!!!!!!!!
ολοκληρη η εγνατια οδος ειναι γεματη τετοιες!!!!!!!!!!!!!!
οποιος θελει ας δοκιμασει και θα μαθουμε τι ειναι!!!!!!!!!!!!!!!:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
ολοκληρη η εγνατια οδος ειναι γεματη τετοιες!!!!!!!!!!!!!!
οποιος θελει ας δοκιμασει και θα μαθουμε τι ειναι!!!!!!!!!!!!!!!:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Μεχρι τα Γρεβενα το κανω συχνα και μεχρι τωρα ενω περναω τετοιες καμερες δεν εχει ερθει φωτο. Εχω ανεβει 2 φορες Αλεξανδρουπολη και παλι δεν εχει ερθει τιποτα... Τωρα η τυχερος ειμαι, η ο Νικος εχει δικιο...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Μεχρι τα Γρεβενα το κανω συχνα και μεχρι τωρα ενω περναω τετοιες καμερες δεν εχει ερθει φωτο. Εχω ανεβει 2 φορες Αλεξανδρουπολη και παλι δεν εχει ερθει τιποτα... Τωρα η τυχερος ειμαι, η ο Νικος εχει δικιο...
Αυτες οι κοκκινες φωτιζομενες επιγραφες το ξαναλεω οτι δεν ειναι καμερες.Απλα ειναι φωτεινες ενδειξεις για το οριο ταχυτητας.Κ μεσα στα Τεμπη εχει τετοιες.
Παντως κ γω Σοφο οσες φορες περασα δεν μου εχει ερθει τιποτα ακομα :P
Η εγνατία πάντως ξέρω όπως και η αττική οδός ότι είναι τίνγκα στις κάμερες διαχείρησης κυκλοφορίας και δεν κοβουν κλήσεις...Δεν ξέρω για αυτές που λέει ο Paidaros, αλλα οι φωτογραφικές έχουν 2 πυλώνες με 2,5μέτρα περίπου ύψος και ένα κουτί σε κάθε μία...Η μία είναι το φωτοκύταρο και η άλλη το φλάς με την μηχανή..Ένα πέρασμα απο Μαλιακό και θα καταλάβετε..:)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
το εχουμε καταλαβη οτι εισαι τυχερος απο τα πλαστικα τις πινακιδας σου!!
χαχαχαχα
Μαζί μιλάτε και χώρια καταλαβαίνετε. Άλλο οι κάμερες σε κόκκινες κολόνες που λέει ο παίδαρος (κοντά στην ΤΙΤΑΝΑ, εξωτ. περιφεριακός) και άλλο οι κοκκινες φωτεινές πινακίδες που λενε το όριο ή οι άλλες με την κάμερα που σου λένε πόσο τρέχεις (και είναι για να ψαρώνεις - δεν κόβουν κλίση).
ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ(ΤΕΜΠΗ,ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΤΛ) ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΡΧΕΣΕ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΕΜΠΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ 3 ΡΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 1 ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΡΙΟ 60,ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ!!!!!!!!!!
Ραντάρ έχει στην εθνική οδό για Θες/κη αλλά ραντάρ χειρός.. σε μπλόκο δηλαδή.. προσοχή μεγάλη θέλει στην γέφυρα πριν από τα διόδια των Μαλγάρων όπου έχει τις περισσότερες φορές αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες που σημαδεύει και σε τσιμπάνε στα διόδια για το κουστουμάκι…