225 σε 1.2 ξετουρμπιστος? εγω με 1.6 δυσκολια φτανω τα 215
Printable View
225 σε 1.2 ξετουρμπιστος? εγω με 1.6 δυσκολια φτανω τα 215
πάντελή γίνεται γιατι εξ΄αιτίας της πποδύναμης μπορείς να τα πιάσεις και απο εκεί και πέρα είναι θέμα στροφών με υποπίεση...
Και στα πόσα τουρμπίζεις ρε Παντελή (όχι ο Stilatos)? 225 δεν θα έχεις 4.000 στροφές? Πιο ψηλά τουρμπίζεις? Εμένα από τις 2.800 αρχίζει και φουσκώνει...Παράθεση:
απο εκεί και πέρα είναι θέμα στροφών με υποπίεση...
ΥΓ: άσχετο (όπως πολλά ποστ... :?) Πέτρο πήρα σε αυτόν στην Χαλκίδα και θα του στείλω το βολάν για να φτιάξει δίσκο (οργανικό ενισχυμένο) και πλατό (2 χτένια). Πόσο πιστεύεις ότι θα μου βγει? Ρώτησε άλογα, του είπα να αντέχει 230 (θα υπολογίσει αυτός είπε 250), ρώτησε για ροπή, του είπα ότι τώρα έχει 24kg (θα υπολογίσει 33kg). Πάνω από 500€-600€???
450E μου πήρε εμένα υποτίθεται ειδική τιμή...του ειπες ότι φοράς τα πράγματα μου??με ξέρει...παίξε κανα κονε μπας και σου κόψει κάτι...
το τουρμισμα δεν ειναι μονο θεμα στροφων ειναι και θεμα φορτιου.Παράθεση:
Και στα πόσα τουρμπίζεις ρε Παντελή (όχι ο Stilatos)? 225 δεν θα έχεις 4.000 στροφές? Πιο ψηλά τουρμπίζεις? Εμένα από τις 2.800 αρχίζει και φουσκώνει...
οταν πατας το γκαζι τουρμπιζη αλλα οταν φτασης καποια χιλιομετρα και αφησης το γκαζι ισα ισα για να τα κρατας σταθερα
ξετουρμπιζη ακομα και αν οι στροφες ειναι πολλες
Συμφωνώ, αλλά όχι απλά να πατάς σταθερά το γκάζι, αλλά σταθερά και λίγο. Και για να πατάς λίγο γκάζι και να πηγαίνεις με 225, πιστεύω ότι πρέπει να είναι γκρεμός! Εγώ πάντως χωρίς να τουρμπίζω, σε ευθεία (χωρίς καθόλου ανηφόρα) μπορώ και πάω max 180-190 σταθερά. Αν θέλω να πάω γρηγορότερα, το πόδι πρέπει να πάει βαθύτερα και να αρχίσει να τουρμπίζει. Το ίδιο θα συμβεί και στην πρώτη ανηφορίτσα...Παράθεση:
αλλα οταν φτασης καποια χιλιομετρα και αφησης το γκαζι ισα ισα για να τα κρατας σταθερα
ξετουρμπιζη ακομα και αν οι στροφες ειναι πολλες
ναι σωστα αλλα για να το λεει ο παντελης πρεπη να το εχει δοκιμαση.
μπορη να φταιη η 6η αν και παλη 225 πολλα μου φαινονται πρεπη να
εχει γυρω στις 5500 στα 225
o back πολυ ξαγμενος και σωστος
δεν θα προκαλουσα ετσι απλα ενα 330 αλλα μαλων αφισε το club μας για τα καλα . οσο για το νικο η 6η για να πιασει 6500 χ.στρ. θα πρεπει να δειξει το κοντερ 260 πραγμα δισκολο ομως μεχρι 235 σταματησε η βελονα και 240 ενεργοποιηθηκε ο περιοριστης.
225 μπορω να χαλαρωσω και το μπαρομετρο να παιζει απο 0-02 bar το πυρομετρο να δειχνει 680-750 C και το 330 να χανεται απο το καθρεπτη μου μετα το Λεβεντη
το τιμημα του να εχεις ενα ταπεινο 330 (τι του λες μετα)
καλητερα stilo 1242cc και φουλαρισμενο
παρα 330 και απο καυσημα ηττημενο
Παντελη να σε ρωτησω κατι;
Όπως θα κατεβαινεις ο δρακος θα ερχεται προς Αθήνα ή θα ανεβαινει προς τα πανω...; :D :D :D :D
Ρίξε μια ματια για το 330 και μη δινεις και τοσο σημασια στα καυσιμα...
Κυβισμός(κ.εκ) 2.996
Κύλινδροι / Διάταξη 6/Σ
Ισχύς (ίπποι) / σ.α.λ 258/6.600
Ροπή (Kgm) / σ.α.λ. 30,6/2.500
Τελική ταχύτητα 250
Επιτάχυνση 0-100(δλ.) 6,3
Θέση κινητήρα / Κίνηση E/Π
Κιβώτιο / Σχέσεις Χ/6
Κατανάλωση Εκτός πόλης / Μικτός κύκλος / Αστικός κύκλος 6,4/8,7/12,7
Βάρος(κιλά) 1.525
Διάσταση μήκος x πλάτος x ύψος 4.520x1.817x1.421
παντελή με έχεις στείλει.....:):):)...άκου "απο καύσιμο ητημένος"...
πάντως σέβασμός στο 330, είναι εργαλείο..του αξίζει..