Μπραβο ρε Παιδια!
Η φωτογραφιες προδιδουν το ποσο ωραια περασατε
και ποσο πολυ στεναχωρηθηκε ο FaceΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Πετρο ξερεις κανεναν γρηγορο για καμια κοντριτσα????????????????
Printable View
Μπραβο ρε Παιδια!
Η φωτογραφιες προδιδουν το ποσο ωραια περασατε
και ποσο πολυ στεναχωρηθηκε ο FaceΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Πετρο ξερεις κανεναν γρηγορο για καμια κοντριτσα????????????????
Ήταν, όντως, ωραία!
Χαρήκαμε που:
> Είδαμε νέα μέλη στο club
> Ο Νίκος έφτιαξε (ιδίοις εξόδοις) αυτοκόλλητα του club (τα οποία μοίρασε σε όλους)
> To δώρο της κλήρωσής μας κέρδισε η Κατερίνα από τον ακριτικό Έβρο
> Μαζευτήκαμε πολλά Stilo μαζί, μετά το Καρπενήσι
> Προϊδεάσαμε για την επόμενη εκδρομή του club (2ήμερo, στον Άγ. Νικόλαο Ναούσης, τέλη ΦΕΒ)
> Ξεκινούμε τη διερεύνηση δυνατότητας δημιουργίας Τράπεζας Αίματος
> Είδαμε τους (καλούς μας) φίλους από το Βόλο (Θοδωρής)
> Βγάλαμε φωτος (που θα σταλούν, αύριο, στο Νίκο για post στο site)
> Κάναμε εντυπωσιακή εμφάνιση στο parking lot του City Gate
> Η κοπή της πίττας ήταν η -πρώτη ουσιαστική- εφαρμογή του "Η Ισχύς Εν Τη Ενώσει" με τα άλλα FIAT-clubs (ελπίζουμε ότι θα παραμείνει έτσι, μερίμνει Κάλφα...)
Και του χρόνου με υγεία όλοι πάλι μαζί!
Ναζιαρο-τσαχπινούλας, κατά τα άλλα...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ammoulianiotis
Συμφωνω απολυτα!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο BravoTwoZero
Όντως περάσαμε πολύ ωραία (αν και από ότι είδα στις φώτο του Σάκη, τα καλύτερα τα έχασα... :( ). Να πω επίσης ότι από την κοπή της βασιλόπιτας, το δώρο του Ανδρεάδη (ένα σετ καθαρισμού), το κέρδισε ο Σπύρος (SPYROS2002). Συγχαρητήρια και στην Κατερίνα που κέρδισε το αντιραντάρ (κάνουν αρκετά μπλόκα εκεί πάνω, θα το χρειαστεί).
Να προσθέσω ότι με χαροποιεί ιδιαιτέρως ότι κάθε φορά που έχουμε κάποιο event μαζευόμαστε πολλά άτομα (θα είμασταν ακόμη περισσότεροι αλλά αρκετοί δούλευαν μέχρι αργά το απόγευμα το Σάββατο και δεν μπόρεσαν να έρθουν). Απόδειξη ότι στην κοπή της πίτας τα περισσότερα αυτοκίνητα ήταν Stilo αν και είμαστε το λιγότερο δημοφηλές club! Η παρέα είναι φανταστική και το καλαμπούρι δίνει και παίρνει σε κάθε συνάντηση...
ΥΓ: Ρε κ@θικ@κι@!!!! Πήγατε μετά ΒΙ.ΠΕ. για κόντρες???? Θα σας σκίσω! Και ούτε που αναφέρατε κάτι τέτοιο! Είστε τυχεροί που περίμενα κόσμο στο σπίτι :216 :216 Ήμουν και κρεβατωμένος όλο το ΣΚ λόγω ασθένειας... :? Πίκρα....
ΥΓ: Ρε Σάκη! Ωραίες οι φώτο αλλά όλο εκκινήσεις μας δίχνεις! Κανέναν τερματισμό δεν έβγαλες? Φαντάζομαι θα έχεις "ζουμερό" υλικό στα βίντεο! ;)
ΥΓ: Ακούω κάτι για στεναχώριες του Πέτρου...! Τι έγινε ρε παιδιά? Το ερπετό του Μήτσου πήρε φόρα και τιμωρεί???!!! Forca Mitse! ;)
ασε ρε σουλαντίκα...μιλας και εσυ με 1200αρι σου.....αντε πανε βρες κανα yugo, και πρόσεξε τις αλλαγές σου ρε....είναι δυνατά αυτά....Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Soul_giannis
η μήτσους όντως άνοιγε καλύτερα, και δεν είναι τα λαστιχα μου που είναι πατατα, ούτε 'οτι το κ$΅#%%^ πατούσε λιγάκι πιο νωρίς....
είναι που το πήγα βολτα και όντως νιώθει πιο ζωηρό....
η σαύρα έχει εξατμιση και μπουζι παραπάνω....
ασε τώρα και μετα το σάββατο με βάλατε σε ιδέες γμτ το κερατο μου...
:):)
=============================================
bravo2zero....my name is petros...:)θοδώρης είναι ο admin..(και ο μηχανικός μου)
Sorry, Πέτρο!... Misunderstanding... Μπέρδεψα πρόσωπα κι αυτοκίνητα...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
Θα μπορουσα να βγαλω φωτογραφιες απο την εκκινηση και να ετρεχα κατευθειαν στον τερματισμο αμα αφηνα το αμαξι αναμμενο αλλα τζαμπα οι βενζινες που θα ετρωγα με τον πρασινο δαιμονα :216 :149 :169
εσύ σάκη, κοίτα στην επόμενη φωτογραφία μας, να την τραβήξεις απο πιό κοντά γιατί δεν φαίνονται όλες οι τσίμπλες στο μάτι μου...
επίσης έχεις κάτι σπυράκια εσυ ρε...
:):):):):):)
Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν πρόλαβα να παρεβρεθώ στην κοπή της πίτας στον Ανδρεάδη, γιατί λόγω εργασίας δεν ήταν εφικτό!
Χάρηκα πάρα πολύ που πρόλαβα τους περισσότερους από εσάς στο City Gate και είπιαμε καφεδάκι...
Λυπάμαι που έπρεπε να φύγω νωρίς γιατί είχα να πάω σε γάμο συναδέλφου...
Αλλά περισσότερο διαμαρτύρομαι για τον λίγο χρόνο που ήμουν εκεί δεν έβλεπα την εκκίνηση σε πραγματικό χρόνο, εκκινούσα όταν όλοι μουγκρίζατε (Μήτσος-Μούτρος-Σώτος)...