1) Stilo-hraklis
2) ThodoriS
3) Soul_giannis - Stellini
4) Stilo7
5) Sound&Stilo
6) Moisis
7)Mike
8) S_Bravo
9) john stil
Printable View
1) Stilo-hraklis
2) ThodoriS
3) Soul_giannis - Stellini
4) Stilo7
5) Sound&Stilo
6) Moisis
7)Mike
8) S_Bravo
9) john stil
Οκ θα ενημερώσω θα κανονίσω κάτι άλλο δώστε καμιά ιδέα.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Stilatos
?Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
και εγω μεσα ειμαι
Για άλλη μια φορά χαιρετώ όλη την καλή παρέα. Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι οτι κ εγω θα είμαι παρόν στην κοπή τησ πίτας (παρ'όλο που μου ερχεται λιγακι δυσκολο λόγω δουλειάς). Θα ήθελα όμως να υποβάλλω 2 προτάσεις.
1ον:Κομμάτι από την πίτα θα δικαιούται όλη η παρέα του κλαμπ.Που σημαίνει όλα τα μέλη,όλα τα wanabe μέλη και οι φίλοι που θα τους συνοδεύουν.Για να μη φανούμε και γα'ι'δούρια.Όσοι δεν παρευρίσκονται δεν δικαιούνται πιτούλα.
2ον:Η κοπή αν θέλετε να περιλαμβάνει και καρτ μπορώ να κανονίσω στην πίστα τησ Παλλήνης που βρίσκεται κοντά στη Λ.Μαραθώνος κ είναι ε΄θκολα προσβάσιμη κ από την Αττική οδό αφού η έξοδός της σε βγάζει σχεδόν δίπλα στην πίστα.Είναι καλή η πίστα και τα περισσότερα κλαμπ αυτοκινήτου της Αθήνας οργανώνουν εκεί συναντήσεις.Φυσικά έχει και καφέ κ πληροφορίες για τιμές θα μάθω πολύ σύντομα.Ίσως κ αύριο. Υ.Γ.:Αυτό για να μην επαναληφθούν τα περσινά σκηνικά (=συγκρουόμενα,κ.ά) λόγω αργών καρτ. :117 :208 :202
Κλείσε για Παλλήνη......εννοείτε οτι πάμε εκεί άνετα....
Αν σου πούνε μα μου σου του κτλ γράφτους και θα σκάσουμε μύτη έτσι.....
Πίττα θα δικαούνται όλοι όπως πέρσι....απλά το δώρο της πίττας θα πάει σε μέλος του stiloclub με συνδρομή και μόνο....αλλιώς έχω κάτι πεινασμένους φίλους.....αλλά εννοείτε πίττα για όλους....:)
(Εγώ θέλω 3 κομμάτια να ξέρετε)
για μενα θα ελεγα στα καρτ του αγ-κοσμα τι λετε??παιδια?
Ηρακλή....του Αγ.Κοσμά είναι μάπα τα cart....θα δώσουμε που θα δώσουμε λεφτά να αξίζουν κιόλας....
θωδωρη σορρυ δεν ηξερα φιλε..!!ετσι τοπα γιατι ειναι κοντα και θα ερθουν πολοι..
ρε παιδια ο βασιλης που είναι..??