Μουσική,Γυμναστήριο(Aerobic) και φυσικά παίζω μπιλιάρδο!!!!
Printable View
Μουσική,Γυμναστήριο(Aerobic) και φυσικά παίζω μπιλιάρδο!!!!
και μπιλιαρδο στελίτσα.....μπραβοο, για παρε τον αντρα σου και παμε για καμια στεκια...
την επόμενη φορά θα μαζευτούμε να πέξουμε και κανα τάβλι :lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Natalia
Όποιοι από σας έχουν ελεύθερο χρόνο τις καθημερινές να θεωρούν τους εαυτούς τους ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΥΣ!
Δουλεύω ως τις 11 σχεδόν κάθε βράδυ κ 3 πρωινά. Ίσα που προλαβαίνω να ασχοληθώ με το σπίτι κ το παιδί μου δηλ.!
Τα σ/κ όμως μ'αρέσει να παίζω bowling, μπιλιάρδο, τάβλι, να κατεβάζω ατελείωτα mp3, ν'ακούω μουσική κ φυσικά να διαβάζω. 'Ολα αυτά βέβαια, όταν δε λείπω εκτός πόλεως.
(Έχουμε κ μια καλή τετράδα για μεταμεσονύκτια μπιρίμπα τις Τετάρτες χεχεχε)
Είπατε για σκι μερικοί. Το λατρεύω αλλά έχω χρόνια να πάω δυστυχώς. Μου πέφτουν κ κάπως μακριά οι καλές πίστες.
Υ.Γ.Σοβαρή παράληψη. Λατρεύω το UT κ όποτε μπορώ να ξεκλέψω μερικά λεπτά, παίζω μανιωδώς!!
Κατερινα, ο σωστος σκιερ αν ειναι να κανει σκι, μπορει μεχρι και να ξενιτευτει :D
Σκεψου οτι οι Γιαννιωτες πηγαινουμε Βασιλιτσα (2,5 ωρες δρομος). :shock:
Ετυτχως που φετος εριξε καργα χιονι στο Μετσοβο και δεν χρειαστηκε να κανουμε τα χιλιομετρα της αρκουδας....
Τουλαχιστον οχι ακομη, γιατι μολις λιωσει στο μετσοβο, παλι για βασιλιτσα ειμαστε!!
Πάνο μου, δεν ήξερα ότι υπάρχει κώδικας του σωστού σκιέρ! :P
Όσο για το τί μπορεί να κάνει κάποιος που αγαπάει το σκι, θα σου πω μόνο ότι
έχω φύγει αυθημερών για Σέλι!!
Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορώ πλεόν να το κάνω αυτό για διάφορους λόγους :roll:
Σωστο αυτο. Αλλαζουν τα χρονια, αλλαζουν οι προτεραιοτητες!!!
1.xxx
2.nitro
3.kinito
4.graffity
5.control club
6.anaktoro club
7.verone fun club xi xi xi.
Ρε Πετρο νομιζεις πως εγω ξερω Μπιλιαρδο?
Η Στελλα εχει συμμετασχει και σε πρωταθλημα!!!!
Εγω μονο να πιανω την στεκα ξερω!!!!
θα την πάρω την σ΄τέκα και θα στην φέρω στο κεφάλι που ξέρει η στέλλα και δεν ξέρεις εσυ...
λοιπόν επειδή κάτι σκαμπάζω και εγώ απο μπιλιάρδο....(σσσσσσσσσστ) γιαυτό λέω ότι πρέπει να κανονίσουμε καμιά στεκιά και κανα μαθηματάκι....