Παράθεση:
Εώς τώρα Νίκο μαζευόμαστε 6 άτομα!
Γιατί κανείς δεν θα έρθει με παρέα???? :?Παράθεση:
Πιστεύω ένα 8άρι τραπέζι θα είναι καλά
Printable View
Παράθεση:
Εώς τώρα Νίκο μαζευόμαστε 6 άτομα!
Γιατί κανείς δεν θα έρθει με παρέα???? :?Παράθεση:
Πιστεύω ένα 8άρι τραπέζι θα είναι καλά
Νίκο, η Μαρία σχολάει 21:30!!!
Οπότε, πότε να πάω να την πάρω, πότε να προλάβω να έρθω εκεί;
Ελπιζω να πηρατε φωτογραφικη μαζι σας! Εσεις γλεντατε και εγω κανω παρεα με τον πυρετο μου... Αδικια!!!
Εγώ θα έπαιρνα αλλά δεν πήγα τελικά... :? Σας είπα εγώ, μεσοβδόμαδα δεν γίνονται τέτοια πράγματα... Ήμουν σπίτι στις 19:30 και μόνο που σκεφτόμουν το πρωινό ξύπνημα με έπιανε νύστα!... :? Να κανονίσουμε ρε 'σεις για ΠΣΚ, και μεσημέρι αν δεν μπορείτε βράδυ... :?
Χάρηκα που είδα έστω και αυτούς τους λίγους, έστω και για τόσο λίγο μιας και έπρεπε να φώγω εκτάκτως για τη δουλειά (δύσκολες μέρες για τη Vodafone βλέπεις) πάνω που είχαν αρχίσει να έρχονται οι νοστιμιές.
Και να φανταστείς όλη μέρα ήμουν με μία μπουγάτσα γιατί ήξερα ότι θα φάμε το βράδυ.
Χ Α Σ Α Τ Ε ! ! ! ! ! Χ Α Σ Α Τ Ε ! ! ! ! !
μονο αυτο μπορω να πω.περασαμε πολυ ωραια.γελασαμε-φαγαμε-ηπιαμε
ξαναγελασαμε-ξαναφαγαμε-ξαναηπιαμε.......................και αυτο γινοταν μεχρι της πρωτες πρωινες ωρες.(παντως φαγαμε και ηπιαμε και γι'αυτους που δεν ηρθαν)τα φαγητα αλλο πραγμα???????????
(γιαννη αυτα που ειχες δει δεν ηταν τιποτα?)η ρετσινα αλλο πραγμα?????????????(αρε οταν υπαρχει βισμα?ΕΛΛΑΔΑΡΑ)
το μονο που μας στεναχωρησε ηταν οτι δεν υπηρχε φωτογραφικη μηχανη για να βλεπατε τι γινοταν??
Κινητά δεν είχατε????? Άρε παρτάκηδες! Δικαιολογίες είναι αυτά! :216Παράθεση:
το μονο που μας στεναχωρησε ηταν οτι δεν υπηρχε φωτογραφικη μηχανη για να βλεπατε τι γινοταν??
δικαιολογιες δεν υπαρχουν απλα φαντασου τι ωραια περασαμε που δεν μας περασε καθολου απο το μυαλο.και ιδιως αν πιεις και κανα δυο ποτηρακια παραπανω
Περάσαμε υπέροχα!
Είμασταν οι:
SPIROS2002
ckalfas
Koulou
King_Arthouros
Stelaras και η Πελαγία!
Όλα ήταν υπέροχα (ο Γιάννης πήρε μία γεύση). Η μάσα υπέροχη, βασικά το καταλάβαμε όταν σηκωθήκαμε από το τραπέζι πόσο είχαμε πιεί και πόσο είχαμε φάει!!! Φάγαμε και γι' αυτούς που δεν κατάφεραν να έρθουν...
Πάντως, χάσατε οι υπόλοιποι!!!
Ήταν πολύ καλά! Πολύ και καλό φαΐ, ακόμα περισσότερη ρετσινούλα! :wink:
Όπως πολύ σωστά σχολίασε ο karateka, αφού δε μαζεύτηκαν πολλοί για ρετσίνα, την επόμενη φορά πάμε για ούζα, έτσι, να στρώσουμε χαρακτήρα! :wink: :lol: :lol: :lol:
Απ, τα κομμένα θα είναι κι αυτά, έτσι;;; :roll: :wink: :P :lol: :lol: :lol: