Εγώ πριν 4-5 χρόνια το θεωρούσα σχεδόν προσβολή να μου πλύνουν το αμάξι,τώρα μόνο μου το πλένουν.(αδυσώπιτος ο χρόνος)
Printable View
Εγώ πριν 4-5 χρόνια το θεωρούσα σχεδόν προσβολή να μου πλύνουν το αμάξι,τώρα μόνο μου το πλένουν.(αδυσώπιτος ο χρόνος)
Καλα.. μην πας μακρια..
αν σκεφτεις οτι τα περισσοτερα κατεστραμενα πλαστικα (και διαφορες αλλες μικρο ζημιες), εχουν γινει απο κατι "πύραυλους" που τα πλενουν..
Hese mesa!!
Ασε που ποτε δεν ειναι καλα καθαρισμενο..μισες δουλειες
Γνωμη μου, αν μπορεις, μονος σου!
Παιδιά όταν κάνεις βιολογικό καθαρισμό σου βγάζουν και τα καθίσματα?
Διάβασα στο βιβλίο ότι καλό είναι να απενεργοποιείς τους αερόσακους.
Προχθές το έχω πάρει ( μεταχειρισμένο ) οπότε δείξτε κατανόηση....
γεια σου φιλε μου δεν σου βγαζουν τα καθισματα αλλα τα καλυμματα αν εχεις και κα8αριζουν ολο το αμαξι ακομι και τιν ταπετσαρια του ουρανου....πραγματικα αξιζει τα λεφτα του αλλα οχι και για συνεχεια....μια φορα τον χρονο 8α ελεγα και πολυ
Το πήρα μεταχειρισμένο και θέλω να του κάνω ένα καλό καθάρισμα γι' αυτό ρωτάω. Αυτές τις ημέρες διαβάζω τα posts που υπάρχουν αλλά είναι πολλές οι πληροφορίες και χάνομαι.
Kαλοτάξιδο!!!!cris
Ευχαριστώ tzagarakis : )
μην αγχωνεσι εμεις εδω ειμαστε....εγω θα σου συνιστουσα να κανεις παντως ενα....
ΠΡΟΣΟΧΗ:ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΜΠΛΟ...............
ΣΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ STILO ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ......................