Ρε και που να ακουσετε στις κερκιδες τι λεγανε.Κατι παιδια ειχανε μεινει μ@λ@κες με τα Stilo.Οποιος ξαναπει οτι το Stilo δεν στριβει θα φαει πετρα στο σταυρο (Soto).
Printable View
Ρε και που να ακουσετε στις κερκιδες τι λεγανε.Κατι παιδια ειχανε μεινει μ@λ@κες με τα Stilo.Οποιος ξαναπει οτι το Stilo δεν στριβει θα φαει πετρα στο σταυρο (Soto).
Παιδια τι να θυμηθω και τι να γραψω!!!!
Τα παιδια ολα απιστευτα!!!Μητσος,Αρης,Νικος,Σταματης,Γιαννης,Αρθ ουρος,Στελιος,Σωτος,Γιαννης,
Χρηστος(χερας) και αλλοι!!!!
Η Φιλοξενια τους μακραν μπροστα απο καθε αλλον!!!
Φαγαμε καλα αλλα,ηπιαμε πολυ,μαλλον παρα πολυ οχι οχι
μαλλον παρα μα παρα πολυ η μαλλον δεν θυμαμαι τελικα ποσες τεκιλες ηπιαμε!!!!!!!!
Και ναι παιδια!!!Τελικα η ΤΕΚΙΛΑ νικησε!!!!!!!!Το Morgan(προτιμηση Αρη)δυστηχως δεν αντεξε πολυ!!!!
Τι ηθελα να πω του Μητσου πως δεν εχω ξαναπιει τεκιλα και Morgan!
Με εκανε κουρουμπελο!!!
Αυτα για την πιστα!!!
Οχι την Πιστα της Κυριακης αλλα του Σαββατου!!!
Την Κυριακη πολυ χαβαλες!!!
Τα Stilakia να τα βλεπεις στην πιστα να μαγευουν σε καθε αποψη!!!Τα πιο θεαματικα σε ολα!!Ταχυτητα,Στροφες,προσπερασεις,εξοδοι!!!Ολα Μαγικα!!!
Πάρτε και ένα videaki με χρόνο 1'33'13 απο 106 rallye ελαφρώς παραποιημένο απο μαμα:):):)..
Κοιτάξτε τις ιδανικές γραμμές, και την απαλότητα των κινήσεων...
(Πάει τραίνο το rallye, και ο οδηγός του)
http://www.trackday-special.gr/main/...os/1_33_13.wmv
Πολυ Ωραιες Φωτογραφιες Βλεπω Και Διαβαζω Και Τα Ποστ Σας Και Ζηλευω! Μπραβο Παιδια Που Περασατε Καλα! Περιμενω Να Δω Το Βιντεακι Με Ολα Τα Τρελα Σας Να Γουσταρω!
Το εχουμε ξαναπει αλλα δυσκολα το πιστευει κανεις..η πιστα θελει γραμμες κ οχι τοσο αλογα.Δεν ξερω αν ειδατε το C2vts απο το PRC με τι γραμμες εμπαινε.Το παιδι εκανε χρονους χωρις να το σπαει το αυτοκινητο στις αλλαγες.Παράθεση:
Στις εκλήξεις το 1,46 του Cris που είναι απίστευτος χρόνος..Φίλος με leon turbo στα 200ps και ημισλικ λάστιχα γυρνάει στο 1,44...Του το είπα και έπερνε όρκο ότι το αμάξι αποκλείεται να είναι μαμα, ή ο οδηγός χεράς του θανατά...!
Επισης τρελος χρονος πιστευω πως χανεται στα φρενα.
Συζητωντας με παιδια γνωστες των Σερρων μου ειπαν οτι αναλογα με το που θα φρεναρεις επηρεαζεται παρα πολυ η ταχυτητα εξοδου,συνεπως επηρεαζεται κ ο συνολικος χρονος του lap.
Μια εικονα χιλιες λεξεις..
http://briefcase.pathfinder.gr/download/555645
Πιστεύω ότι τα Morgan που ήπιε το προηγούμενο βράδυ μαζί με το 10λεπτο ύπνο που έκανε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του λίγο πριν αμολήσει το θηρίο στην πίστα:whip: λειτούγησαν καταλυτικά!:smoke:Παράθεση:
Καλά Άρη εσύ με το λαστικάκι που είχες πώς έκανες 1:53 είναι απορείας άξιο..
Τώρα σχετικά με το ΣΚ στα βόρεια έχω να σχολιάσω τα εξής:
1. Η παρέα ήταν άψογη από το ξεκίνημα του ταξιδιού και οφείλω να ομολογήσω ότι Soul στην αρχή και Face στη συνέχεια (μετά των γυναικών τους) ήταν ένας συνδυασμός που έκανε τη διαδρομή αξέχαστη!
2. Μας έμεινε βέβαια αξέχαστη η φιλοξενία των φίλων μας στη Θεσσαλονίκη που έκαναν ότι ήταν δυνατό για να μη μας λείψει τίποτα (ειδικά η Tequila που έρρεε άφθονη!:giveup1: /Κάπου στα 10 σφηνάκια σταμάτησα να μετράω!). Παιδιά ευχαριστούμε ειλικιρινά πάρα πολύ κι ευχόμαστε να ανταποδώσουμε τα διπλάσια (σφηνάκια!) είτε βόρεια είτε νότια!
3. Last but not least...Στο TrackDay τα Stilo μας σε συνδυασμό με τους οδηγούς έδωσαν τα ρέστα τους...Οι χρονοι που καταγραφηκαν τα λενε ολα... Δεν ξενερώνουμε ποτέ Stilo-οδηγέ!!!! Τελικά ξέρετε τί κατάλαβα??
Έχουμε και γ@μw τα αυτοκίνητα!!
Αντε, και εις άλλα με υγεία!!:happy2:
απορείας άξιο..??????
ο Arf τα εσπαζε!!!!!!
και εγω που μηλησα με 1 ατομο που ασχολειτε με τετοια και του ειπα το πως οδηγουσα και τις γραμες που πατουσα κοντεψε να με δειρει!
απο αυτα που μου ειπε σιγουρα εχο αλλο 1.5 με 2 δευτερολεπτα την επομενη φορα!
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΡΘΟΥΡΟΣ(ο οποιος με εκανε να χεστω για ενα λεπτο αλλα ηταν τσακαλι και το εσωσε!)
τωρα οποιος θελει ΠΑΡΑΔΗΔΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
χι χι χι χι χι χι χι ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ Ε!!!!!!
Αμα σε πιασω εσενα που μιλας για χεσιμο θα σε μαυρισω στις φαπες χαχαχαχα!:):)
Εκει που τα ειδα ολα εγω ηταν με την καμερα μεσα στο αμαξι του Σωτηρη που ειχα τον Αρθουρο δεξια κ πηγες να βγεις κ συ αριστερα..sawndwich μας κανατε!!!!!!!:cool:
Παντως εγω κ το "ταπεινο" μου 14αρι θα ανεβουμε κ στο Trackday-Special.Ψηνεται κανεις να ερθει παρεα?
Οτι Και Να Κανεις Δεν Με Παινεις!!!!
Οτι Και Να Κανεις Δεν 8α Προλαβεις Να Με Δεις!
Εβη - 7502 Ειναι Η Πινακιδα Μου!
Να Την Θυμασαι Γιατι Δεν Θα Προλαβεις Να Την Δεις!
Χι Χι Χι!
Magelanos Εγω Περιμενα Απο Πισω Ρε Συ Αφου Τα Ειπαμε!
Το Βιντεακι Δεν Κατεβαινει Ολο!μονο Κατι Δευτερολεπτα Μπορεσα Και Κατεβασα!