Απάντηση: Μυωπία τέλος με εγχείρηση Laser?
well, thats for sure!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lisaNY
Καλημερα!
Θοδωρη,ναι ετσι ειναι. Ο πονος ομως ειναι τρομερος τις πρωτες μερες.
Η αδερφη μου την εκανε την Τεταρτη.Πιστεψε με,δεν ηξερα πως να την ηρεμησω. 2 μερες τωρα δεν μπορει να δει φως,νοιωθει πως εχει "γυαλια" μες τα ματια.Υποφερει.:(
Τα βλεφαρα της ειναι πολυ πρισμενα.
Βεβαια οτι ειχε 11 βαθμους παιζει ρολο / Βαθυτερη τομη / μεγαλυτερος πονος.Χτες η γιατρος ειπε οτι η επουλωση ειναι γρηγορη.Σημερα παμε να βγαλουμε τους προστατευτικους φακους.
Ακομα δεν μπορει να ανοιχει καλα τα ματια.
Ολα αυτα τα λεω για να μην νομισει καποιος οτι καποιες επεμβασεις δεν εχουν πονο.ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ.
Το καλο ειναι οτι ξεμπερδευεις...
Κάναμε την ίδια μέθοδο με την αδελφή σου Λίζα.
Εμένα το πρώτο βράδυ με πόνεσε και μετά αφού κοιμήθηκα όλα ήτανε οκ την επόμενη μέρα.
Η επέμβαση είναι η ίδια πάντως ή πολύ ή λίγο έχεις, αυτή την εντύπωση έχω μιας και η διαφορά είναι στην διόρθωση που θα κάνει το laser.
Πες της να κάνει υπομονή σήμερα που θα βγάλει τους φακούς θα είναι μια χαρά... αξίζει ρε γμτ κάθε πόνο και κάθε τι.... θα δεί κυριολεκτικά την διαφορά...
Μακαρι Θοδωρη!! Γιατι πριν λιγο μιλησαμε ακομα ειναι χαλια../3η μερα σημερα/
Βεβαια θα μου πεις διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο..
οτι το περναει πολυ βαρια ειναι γεγονος.Το απογευμα που θα τους βγαλει θα δουμε..
αξιζει ομως,οπως λες, ξερεις τι ταλαιπωρια ειναι, θολωνουν τα ματια,μολυνσεις..κτλ.τα ξερεις!!
Εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ακομα ειναι,γιατι βλεπει ακομα θολα?(οταν ανοιγει για λιγο τα ματια)..anyways...
ευχαριστω πολυ:)..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lisaNY
Μακαρι Θοδωρη!! Γιατι πριν λιγο μιλησαμε ακομα ειναι χαλια../3η μερα σημερα/
Βεβαια θα μου πεις διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο..
οτι το περναει πολυ βαρια ειναι γεγονος.Το απογευμα που θα τους βγαλει θα δουμε..
αξιζει ομως,οπως λες, ξερεις τι ταλαιπωρια ειναι, θολωνουν τα ματια,μολυνσεις..κτλ.τα ξερεις!!
Εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ακομα ειναι,γιατι βλεπει ακομα θολα?(οταν ανοιγει για λιγο τα ματια)..anyways...
ευχαριστω πολυ:)..
Θολά θα βλέπει για αρκετό καιρό ακόμα...μην ξεχνάς ότι φοράει τους φακούς απο μεσά ακόμα.
Σιγά σιγά όμως θα είναι μια χαρά... (Αυτά είναι τα μειονεκτήματα της PRK έναντι της Lasik...)