:rant2::sorry::wall:
Δεν με βλέπω να έρχομαι γιατί ναι μεν είμαι καλύτερα αλλά όχι καλά!!! Γ@μώ την αρρώστια μου!
Printable View
Ρε δουλευομαστε, εδω? Πηγα στις 7 και περιμενα ως τις 7:45 και δεν φανηκε κανεις! Πεστε δεν θα παμε, να μην τρεχουμε ως εκει επανω. :mad: :mad: :mad:
Οντως εχεις δικιο Ορεστη,πιστευα οτι θα προλαβω να περασω αλλα δεν τα υπολογισα σωστα,κοκκινη καρτα σε μενα που ειχα βαλει το ονομα μου...
......λιγο υπομονη να περασουν οι γιορτες, να τελειωσει και η ανακαινηση στο Galazio να βρεθουμε παλι εκει που βολευει ολους σχεδον σαν τοποθεσια...
Εγω (χωρις να θελω να απολογηθω) εμεινα καποια στιγμη στην κουβεντα που ειχατε πει να παμε 20.00 για να μην ανεβουν καποια παιδια με την ψυχη στο στομα... ετσι εφτασα ~20.20... μονο ενα μαυρο Stilo ειδα αλλα μαλλον δεν ανηκε στο Club... Και εφυγα...
IONIO το μαυρο STILO αν ηταν παρκαρισμενο μεσα ηταν το δικο μου εγω πηγα εκει στις 19.00 δεν ειδα κανεναν εκτος απο ενα γαλαζιο STILO που ηταν παρκαρισμενο και αυτο μεσα με 17΄ ΖΑΝΤΕΣ φυσικα δεν ξερω αν ηταν στο CLUB και εκατσα μεσα με την παρεα που ειχα ερθει για καφε και εφυγα απο εκει 22.00.
Δεν ειδα καποιο Μπλε.. Ειδα ενα Μαυρο ειδα λιγο σκονισμενο με 17αρες Abarth Ζαντες και καλλυμα στις πινακιδες.Ακριβως οπως μπαινεις στο parking του Zeppelin στα αριστερα... Αλλα δεν ηξερα αν ηταν του Club...
IONIO το δικο μου ηταν φυσικα δεν ηταν λιγο σκονισμενο αλλα πολυ πηγε σημερα για πλυσιμο
Τελικα πηγε κανενας στην συναντηση????????
Απ'ότι φαίνεται όλοι αλλά όλοι σε διαφορετικές ώρες και όσοι συναντηθήκατε νομίζατε ότι δεν ήταν στο κλάμπ! χεχεχε! :)