Απάντηση: Χρήσιμα Στατιστικά - 3 ή 5 πόρτες ή multiwagon
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
Μου ειπε ο γιαννης οτι εχει ενα γνωστο του που μπορει να μου την κολλησει.. στην ουσια παω για κολημα..αντε να τελειωνουμε γιατι πολυ κρατησε αυτη η ιστορια.. τωρα με την δουλεια κιολας, θα εχω λεφτα και για ενα προτζεκτ που αν οντως κατσει τοτε θα βγει πολυ ωραιο...
Ξέρεις , θα σου την κόλαγα εγώ , αλλά μετά απο αυτό που έπαθε ο Maik....δεν ξέρω , φοβάμαι....
Και για να μην είμαστε off topic , 5άπορτο με το project made by Angelinho!!...Καλή επιτυχία !!
Το τριπορτο ειναι πιο σπορτ... σιγουρα.. το πενταπορτο εχει χωρους και πορτες που σημαινει οτι δεν βγαινεις και δεν σηκωνεις καθισματα για να κατσει ο πισω...
σε ενα ταξιδι με το 5απορτο πας ανετα.. εχω βαλει εγω 4 ατομα φουλ πορτμπαγκαζ και το ενα υπολοιπωμενο καθισμα βαλισμα και πηγαμε ανετα... 5d stilo δυναμη...
η μουρη του τριπορτου μπροστα μαρεσει περισσοτερο αλλα του πενταπορτου ο ****ς ειναι για εμενα πιο ωραιος...
ΤΕΛΟΣ.. οταν εχεις μπρος πισω ηλεκτρικα παραθυρα και κανεις τους αλλους να νιωθουν καπως και οχι σαν κλουβι οπως σε καθε 3πορτο..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
Το τριπορτο ειναι πιο σπορτ... σιγουρα.. το πενταπορτο εχει χωρους και πορτες που σημαινει οτι δεν βγαινεις και δεν σηκωνεις καθισματα για να κατσει ο πισω...
σε ενα ταξιδι με το 5απορτο πας ανετα.. εχω βαλει εγω 4 ατομα φουλ πορτμπαγκαζ και το ενα υπολοιπωμενο καθισμα βαλισμα και πηγαμε ανετα... 5d stilo δυναμη...
η μουρη του τριπορτου μπροστα μαρεσει περισσοτερο αλλα του πενταπορτου ο ****ς ειναι για εμενα πιο ωραιος...
ΤΕΛΟΣ.. οταν εχεις μπρος πισω ηλεκτρικα παραθυρα και κανεις τους αλλους να νιωθουν καπως και οχι σαν κλουβι οπως σε καθε 3πορτο..
Αντικειμενικά, ...το καθένα έχει τη χάρη του . Και τα δύο όμως είναι STILO , φίλοι καλοί , άμα ξέρεις πως να τούς φερθείς ...Ιταλοί γάρ...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
Να μη μπαίνουν πίσω και μου χαλάνε την άπλα αν δεν τους αρέσει!! Ουστττ!! :bleh: :bleh:
Έπρεπε να είχε βγει και 2θέσιο cabrio
(http://www.fiat-klub.si/forum/viewtopic.php?t=5019)
και θα σου έλεγα εγώ!! :devil:
3θυρο rulz!! (μέχρι να κάνεις οικογένεια...) Άντε Άγγελε... καλά στέφανα!! :hehe:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
3θυρο rulz!! (μέχρι να κάνεις οικογένεια...) Άντε Άγγελε... καλά στέφανα!! :hehe:
χτυπα ξυλο παναθεμα σε!!!! :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Να μη μπαίνουν πίσω και μου χαλάνε την άπλα αν δεν τους αρέσει!! Ουστττ!! :bleh: :bleh:
(
http://www.fiat-klub.si/forum/viewtopic.php?t=5019)
και θα σου έλεγα εγώ!! :devil:
teo δίκιο έχεις και εγώ 3 θυρο ψηφίζω δαγκωτό τα πίσω καθίσματα τα έχω για έκτακτη ανάγκη χιχιχιχι και εννοείτε πως ποτέ δεν σηκώνομε εγώ για να μπει κάποιος πίσω πάντα ο συνοδηγός οπότε πρόβλημα του χαχχχχαχαχαχαχα
Παράθεση:
Να μη μπαίνουν πίσω και μου χαλάνε την άπλα αν δεν τους αρέσει!! Ουστττ!!
(
http://www.fiat-klub.si/forum/viewtopic.php?t=5019)
και θα σου έλεγα εγώ!!
3θυρο rulz!! (μέχρι να κάνεις οικογένεια...) Άντε Άγγελε... καλά στέφανα!!
Πες τα TEO,πες τα... +1000!!!
Παράθεση:
ποτέ δεν σηκώνομε εγώ για να μπει κάποιος πίσω πάντα ο συνοδηγός
DHMHTRH εγώ αυτό δεν το επιτρέπω...Τι, να μπαίνουν από την μεριά του συνοδηγού για να λερώσουν περισσότερα μέρη του αυτοκινήτου...άσε δεν χρειάζεται :slap: ...καλύτερα να σηκωθώ...:happy2:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
Πες τα TEO,πες τα... +1000!!!
DHMHTRH εγώ αυτό δεν το επιτρέπω...Τι, να μπαίνουν από την μεριά του συνοδηγού για να λερώσουν περισσότερα μέρη του αυτοκινήτου...άσε δεν χρειάζεται :slap: ...καλύτερα να σηκωθώ...:happy2:
Φαντάσου να βρέχει καταρακτωδώς....Μάγκες μου τη πο....σατε.... / 5πορτο , για να μη σηκωθείτε ποτέ... , χεχεχε , κορόιδο νομίζετε είμαι που έχω πεντάπορτο ;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
Φαντάσου να βρέχει καταρακτωδώς....Μάγκες μου τη πο....σατε.... / 5πορτο , για να μη σηκωθείτε ποτέ... , χεχεχε , κορόιδο νομίζετε είμαι που έχω πεντάπορτο ;
Κακίαααααααααααα......πα πα πα!!!
Jason τα διαβάζω και γελάω μόνος μου(χαχαχαχαχαχα) μάλλον γιατί πριν 4 ώρες τελείωσα το 5ωρο πλύσιμο της ΑΒΑRTHάρας...να φανταστείς έκανα τους γονείς μου να πάνε με άλλο αυτοκίνητο στο χωριό...όσο για όταν βρέχει,λυπάμαι αλλά τα παπούτσια στο χέρι.
Υ.Γ.:την ώρα που καθάριζα το αυτοκίνητο διάβαζα και ένα "ευχολόγιο" για τους υπαλλήλους του πλυντηρίου που πηγαίνει ο πατέρας μου!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
Κι εσύ 5πορτο πουλάκι μου ε??... Καλά να πάθεις! :bleh::bleh: Χαχαχαχα!!
Εγώ δεν θα σηκωθώ ποτέ όπως είπε κι ο Δημήτρης! Να λοιπόν γιατί λέγεται... 3πορτο!!
Αν βρέχει καταρρακτωδώς, να μπουν απ το πορτ μπαγκαζ (θα έχουν και υπόστεγο μέχρι να μπουν μιας και ανοίγει προς τα πάνω!) :devil: :rofl:
Άγγελε τι αγχώνεσαι?? Οι πολύτεκνοι έχουν και προνόμια! Βιάσου!! :hehe::hehe:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
Υ.Γ.:την ώρα που καθάριζα το αυτοκίνητο διάβαζα και ένα "ευχολόγιο" για τους υπαλλήλους του πλυντηρίου που πηγαίνει ο πατέρας μου!
Σε νιώθω απόλυτα... Μια φορά έτυχε να μην προλαβαίνω και να το πλύνω σε πλυντήριο... Ακόμα και να μη βλέπεται, καλύτερα να περιμένω να το πλύνω εγώ παρά να το ξαναπάω στους απατεώνες!!