Ελα, μπραβο !
Καλη μας ορεξη :132 (εληψει smile για φαγητο , καλο ειναι και μονο ποτο)
Printable View
Ελα, μπραβο !
Καλη μας ορεξη :132 (εληψει smile για φαγητο , καλο ειναι και μονο ποτο)
Sporas μου χρωστας το ενα μπιφτεκι ε?:P
Καλα αφου το εφαγες οταν τα εψηνες
Ελα παρε τωρα και
το επιδορπιο :195
(εικονικη πραγματικοτητα...ειναι να παθαινεις πλακα... γι αυτο βαλε την ψηστρα σημερα )
ένα εύκολο από μένα!
Έχουμε τρεις λάμπες σε ένα δωμάτιο και τρεις διακόπτες έξω από το δωμάτιο. Κάθε διακόπτης αντιστοιχεί σε μια και μόνο μια λάμπα.
Πώς μπορούμε να βρούμε τις αντιστοιχίες διακοπτών-λάμπες (δηλαδή ποιος διακόπτης αντιστοιχεί στην κάθε λάμπα ) αν έχουμε το δικαίωμα να μπούμε στο δωμάτιο με τις λάμπες μόνο μια φορά;
Ανάβουμε την πρώτη και την δευτερη. Μετά απο 5 λεπτά σβήνουμε την δευτερη. Μπαίνουμε στο δωμάτιο. Αυτή που ανάβει είναι η πρώτη, η σβήστή και ζεστή είναι η δευτερή και η σβηστή και κρύα είναι η τρίτη..... :152
ΑΧΑ Παλιό αλλά καλό!!!! :wink:
Λοιπόν, δώστε βάση....
Έχω 10 γόπες(αποτσίγαρα), τρείς γόπες φτιάχνουν ένα τσιγάρο. Πώς θα καπνίσω 5 τσιγάρα? Ε? Εδώ σας θέλω.
αυτό το τελευταίο ... η γόπα να γίνετε ολόκληρο τσιγάρο δεν το έπιασα για εξήγησε λίγο (έχω μια υποψία ότι μπερδεύτηκες λίγο στην διατύπωση ??? η μου φαίνεται??)
Μάλλον προσπαθείς να με μπερδέψω.... Λάθος μου, κάνω edit.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nenya
3 γόπες τις κολλάς μαζί και φτιάχνεις ένα ολόκληρο τσιγάρο.
που τις βρήκες?
θα κανεις 4 μεγάλα και το πέμπτο θα είναι λίγο μικρότερο
Θα παρει στη αρχη τρεις.Καπνιζοντας, του μενει μια , δεν την πετα αλλα παιρνει αλλες δυο απο αυτες που εχει. Καπνιζει.Του μενει μια παλι ,μετα το ιδιο και αλλη μια φορα το ιδιο
Χρησιμοποιοησε (απο αυτες που ειχε) 3+2+2+2=9
Του μενει , μια απο το καπνισμα, και μια που ειχε . Παιρνει και αλλη μια απο ενα αλλο τασακι (δανεικη)και ετσι κανει και το πεμπτο του τσιγαρο
Αυτη που θα περισσεψει την ξαναβαζει εκει απο οπου την πηρε,πισω.
Τωρα ,το τι θα καταλαβει και το ποση βρωμια θα ρουφιξει ,αυτο ειναι δικη του ιστορια...
τι λες; mike