Εγώ αυτό που είδα στην έκθεση και με χάλασε στο GTC (πείτε με πάράξενο αλλά...) είναι στην έκδοση με την πανοραμική οροφή, ενώ είναι πανέμορφο!!! αυτός ο καθρέφτης πάνω στο τζάμι με έσφαξε!!!! το σιχάθηκα!!! σίγουρα θα έπαιρνα το "normal"
Printable View
Εγώ αυτό που είδα στην έκθεση και με χάλασε στο GTC (πείτε με πάράξενο αλλά...) είναι στην έκδοση με την πανοραμική οροφή, ενώ είναι πανέμορφο!!! αυτός ο καθρέφτης πάνω στο τζάμι με έσφαξε!!!! το σιχάθηκα!!! σίγουρα θα έπαιρνα το "normal"
opel με ποσο χαχχχαχαχ
STILO με τρελα αλλα αυτην ερωτηση αμα την καναμε στο club του opel πιστευω οτι θα ηταν αλλο το ποσοστο!!!
κοιτα φιλε εγω την εβαλα την ερωτηση για να συγκρινο τα διο αμαξια με αντικιμενικοτητα..αν εβαζα στιλο vs αλφα 147 εγω θα προτιμουσα την αλφα..χεχχεεχ
ok, το gtc μπορεί να είναι γρήγορο, δε λέω... αλλά αν θα άλλαζα το stilo, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, θα περίμενα το Bravo, με τα 150. και δε με πειράζει καθόλου που είναι 5θ. όπως είπε και ο Παντελής μεγαλώνουμε και γινόμαστε και περισσότεροι!!! μέχρι τότε όμως stilo, δαγκωτό...!
Παιδια εγω παντως το STILO θα το αλλαζα μονο για μια ALFA-ROMEO (προτιμαω την SPIDER δεν θα ελεγα ομως οχι και σε μια 147 ή ακομα καλυτερα 149)
εγω παλι το αλαζω μονο με ενα S2000!!!!!!
και παλι με μιση καρδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αν επαιζε χρημα δεν θα το πουλουσα ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ!!!!!!!!!!!
το BRAVO θα βγει και σε 2πορτο αλλα σε καμπριο καταστασεις!!!!!!!!!!!
ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥ FΙΑΤ_ΑΚΙΔΕΣ ΑΝΑΜΙΝΑΤΕ!!!!!!!!!
Ρε παιδια για μενα ειναι πανω κατω τα ιδια,σε επιδοσεισ stilo ,αλλα ομορφια ειναι ενα πολυ σπορ αμαξι το gtc, κ σε ποιοτητα παρα πολυ καλο, η πορτα στιβαρη κ βαρια ,τα καθησματα sport, ο λεβγιες μικρος κ ομορφος ,οπωσ κ το τιμονι κ σε ποιοτητα πολυ προσεγμενο, το stilo εχει ποιο καλο κινητηρα κ σε ομορφια εξωτερικη ειναι λιγο ποιο ομορφο,αλλα ολα τα αλλα gtc.
Agree...!Παράθεση:
Ρε παιδια για μενα ειναι πανω κατω τα ιδια,σε επιδοσεισ stilo ,αλλα ομορφια ειναι ενα πολυ σπορ αμαξι το gtc, κ σε ποιοτητα παρα πολυ καλο, η πορτα στιβαρη κ βαρια ,τα καθησματα sport, ο λεβγιες μικρος κ ομορφος ,οπωσ κ το τιμονι κ σε ποιοτητα πολυ προσεγμενο, το stilo εχει ποιο καλο κινητηρα κ σε ομορφια εξωτερικη ειναι λιγο ποιο ομορφο,αλλα ολα τα αλλα gtc.
Αλλο εκνευριστικο στο GTC ειναι οτι δεν εχει ουτε ενα καφε να ακουμπισεις και σκληρο το τιμονι μεσα στην πολη, το επιπεδο πατηματως ομως ειναι αλλο