Απάντηση: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2006-2007 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
αλεξη φιλε μου αν το να σε λενε βουλγαρο και να βριζουν την μακεδονια ειναι πικαρισμα,εγω πραγματικα λυπαμαι και με προσβαλουν σαν ελληνα και μακεδονα!!!!
για φετος το αξιζε πιστευω η ΑΕΚ!!!!οσο για τα προηγουμενα που λες,ο παναθηναικος,η αεκ και ο παοκ αξιζαν να τα παρουν!!!!απλα πες μου οποτε επαιζε κρισιμο αγωνα ο ολυμπιακος,ο διαιτητης να ειτανε φιλοολυμπιακακιας και ενω υπαρχει ενας ακρως δικαιος και σοβαρος διαιτητης οπως ο κυρρος βασσαρας,ο ολυμπιακος να ζητουσε την εξαιρεση του και να μην τον σφυριζει!!!!!
γιατι αραγε?????????
Δεν συμμετέχω άλλο...
ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
bel
Δεν συμμετέχω άλλο...
γιατι φιλε μου αλεξη αλλα λογια να αγαπιομαστε??????
εχεις παει ποτε σε αγωνα να τα ακους απο χιλιαδες οποδους και να το νιωθεις στο πετσι σου και να τρελενεσε????????
να θελεις να ανεβεις ενα σκαλοπατι παραπανω οταν το αξιζεις και να μην σε αφηνουν???????????
ΥΓ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
bel
Δεν συμμετέχω άλλο...
Δε βγαινει ακρη Αλεξη...
Φιλε Γιαννη δε θα τσακωθω για τις ομαδες και καθε πολιτικη ή μη εννοια η οποια θες εσυ να παρεξηγιεσαι μονιμως....
...και μη ξεχνας οτι και εγω απο Μακεδονια ειμαι και ολο μου το σοϊ σχεδον ειναι Βορρεια... οποτε μη το συνεχιζεις το θεμα._
Αυτα και ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cubano_KG
ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΟΥΥΥΥΥΥ
Εχουμε να μαζεψουμε κουτσα αλογα παλι.(βλεπε Βικτορ πχ.)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
petros
Ρε εσεις χαλαρωστε.
Ρε Γιαννη ηρεμησε ρε φιλε.
Χαβαλε ειπαμε να κανουμε οχι να μαλωσουμε για τις ****ομαδες.
Μηπως θα μας δωσουνε αυτες να φαμε?.....
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup:
Εγώ ξέρω ότι οι μισοί στην Ελλάδα είναι Ολυμπιακοί και οι άλλοι μισοί Αντι-Ολυμπιακοί....
Όλοι τα έχουν με τον Ολυμπιακό....και πρωταθλήματα που δεν έπερνε επι 10 χρόνια ο Ολυμπιακός, ακόμα και τότε, μαζί του ασχολιόντουσαν όλοι.
Εαν είναι κάλπικα κτλ δεν το ξέρω γιατί σίγουρα το ποδόσφαιρό έχει βρωμιά, αλλά δεν είναι ωραίο πράγμα η ζήλεια....γιατί ζήλεια είναι αυτό που έχουν όλοι οι μη Όλυμπιακοί....ζηλεύουν τον Ολυμπιακό....
Ας κάνει κάνα αστείο ο Ολυμπιακός και να αποχωρήσει ένα χρόνο απο τα γήπεδα σε όλα τα αθλήματα και να δείτε που θα πάνε τα πάντα...ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Εγώ ξέρω ότι οι μισοί στην Ελλάδα είναι Ολυμπιακοί και οι άλλοι μισοί Αντι-Ολυμπιακοί....
Όλοι τα έχουν με τον Ολυμπιακό....και πρωταθλήματα που δεν έπερνε επι 10 χρόνια ο Ολυμπιακός, ακόμα και τότε, μαζί του ασχολιόντουσαν όλοι.
Εαν είναι κάλπικα κτλ δεν το ξέρω γιατί σίγουρα το ποδόσφαιρό έχει βρωμιά, αλλά δεν είναι ωραίο πράγμα η ζήλεια....γιατί ζήλεια είναι αυτό που έχουν όλοι οι μη Όλυμπιακοί....ζηλεύουν τον Ολυμπιακό....
Ας κάνει κάνα αστείο ο Ολυμπιακός και να αποχωρήσει ένα χρόνο απο τα γήπεδα σε όλα τα αθλήματα και να δείτε που θα πάνε τα πάντα...ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ!!!
ολα θα πανε μια χαρα και θα ισως να ανεβει περισσοτερο ποιοτηκα μιας και θα ειναι πιο δικαιο και ανταγωνιστικο!!!
Συμφωνώ με τον παίδαρο...
πω πω φαια ουσια που καταναλωθηκε...γουσταρω..:D:D
Nικηηη Ολεεεε, ο Νικάρα ολεεεεε, α εθνική θέλω να σε δώ, και θα τρελαθωωωωω...
Και αν δεν σε δωωωωωω, στα @@ μου τα δυοοοοοοοοο...
Λοιπόν για χαλαρωστε λίγο.....Είναι γεγονός ότι 10/11 δεν είναι και λίγο πράγμα, όσο και απαξία να τρώνε απο διάφορες αντιλήψεις...Και αυτά περί Βούλγαρων που λένε γιάφορα βλαμμένα που ούτε που καταλαβαίνουν τι λένε, τι θεωρείτε πιό σημαντικό να σας βρίζουν την μάνα ή να σας αποκαλούν Βούλγαρους?...Εμένα πάντως θα με πείραζε το 2, που το λένε όλοι για όλους..