Απάντηση: Ξύλο απο αστυνομικούς σε 2 Αλβανούς που συνελήφθησαν
Ωραία τα έγραψες... Από την μία έχει παραγίνει η κατάσταση με τους αλλοδαπούς που κλέβουν, βιάζουν, σκοτώνουν κτλ... Από την άλλη που είναι η αστυνομία όταν γίνονται αυτά? Καλά να τον ρίξουμε 2-3 την ώρα που τον πιάνουνε, αλλά αυτό είναι εξεφτελισμός (πλάκα είχε πάντως!!). Δηλαδή νομίζεται ότι αυτοί έτσι θα βάλουν μυαλό? Ή ότι ο συγκεκριμένος μπάτσος δεν θα κάνει τα ίδια με εμένα ή με τον καθένα από εμάς? Ο κάθε αληταράς πάει και γίνεται ασφαλίτης και βγάζει τα αποθυμένα του ανενόχλητος γιατί ξέρει ότι δεν θα τιμωρηθεί...
Πολυ σωστος ο φιλος παντελης...πεστα αγορι μου!!!
Ωραιο το ποστ του Παντελη.Μ'αρεσει που αντιπαραθετει σε ολα τα επιπεδα αποψεις.
Εγω απλα θα ηθελα να σταθω στο "αγκαλιασμα" των μεταναστων επειδη σιγουρα πολλοι λαοι οπως και οι Ελληνες ξερουν τι θα πει ξενιτια και μεταναστευση θελω να τονισω οτι δεν ειναι το ιδιο.Και εξηγω.
Μεταναστευση με τον ορο τον οικονομικο ειναι ατομα τα οποια ερχονται σε μια ξενη χωρα απο την πατριδα τους κ συνεισφερουν στο εργατικο δυναμικο της χωρας.Προσεξτε τη λεξη αυτη.Σημαινει οτι δουλευω με τα ιδια εργατικα δικαιωματα με εναν αυτοχθονα πολιτη της χωρας στην οποια εχω μεταναστευσει βοηθωντας το ΑΕΠ της χωρας αυτης με φορολογηση κανονικη.
Δυστυχως ομως στην Ελλαδα μονο αυτο δε συμβαινει.Εχουν βαφτισει οι εκαστοτε πολιτικοι για ψηφοθηρια το καθε κατακαθι "οικονομικο μεταναστη" και εχουμε γεμισει οπως ειπε ο face με πολυ περισσοτερους αποσους αντεχει η οικονομια μας.
Δηλαδη και οτι ναναι αλβανοι και δεν βοηθανε στην οικονομια και τους ανεχομαστε.3 σε ενα δηλαδη..τετοια προσφορα ουτε το ΜΑΚΡΟ δεν κανει τα χριστουγεννα.Ετσι αποτελεσμα ειναι να πληρωνουμε το καθε ζωο(ναι υπαρχει ταμειο επιδοματων για μεταναστες ανεργους ανω 5ετιας)και να τον ανεχομαστε να πουλαει τρελα και να μας κλεβουν..
Δεν ξερω αν εκαναν καλα που τα εγραψαν σε βιντεο αλλα σιγουρα οι μπατσες ποτε δεν εβλαψαν κανεναν..και στην τελικη κλεφτρονια ειναι,δεν θα τους χαιδευουν.Αφηστε την αστυνομια να κανει την δουλεια της μια φορα.Αν υπαρχει ο εκφοβισμος οτι πεφτει ξυλο να δειτε τι καλα θα χαλαρωσουν οι μεταναστες,ισως μερικοι να τσακιστουν να φυγουν κιολας..
Το στεγνό video πάντως έχω να πώ ότι απομονώνει πολύ την κατάσταση και ίσως χάνεται λίγο το νόημα....
Παράδειγμα, όλοι λέμε όταν αναφερόμασταν στον Δουρή, τι κάλά έκαναν και τον ξυλοφόρτωναν και πολλά άλλα, οι συγκρατούμενοι στις φυλακές..τόσο που δεν άντεξε και αυτοκτόνησε...Και όλοι είπαμε καλα του έκαναν...(Συμφωνώ)..
Αλλα για φανταστείτε να τα βλέπαμε σε ένα ξερό video ΧΩΡΙΣ να έχει προηγηθεί ενημέρωση για το τί είχε κάνει...Ρητορική ερώτηση..
Δεν θα λέγαμε "τον καημένο τι του κάνουν?"Φαντάζομαι ότι πρέπει να ήταν πολύ ωμά πράγματα...που λογικά δεν πρέπει να είχαν και καμία σχέση με τις σφαλιάρες που βλέπουμε σε αυτό το video....
Το ξύλο σοκάρει, και δημιουργεί τάσεις λύπης εκει που ίσως να μήν χρειάζονται...Για ακόμα μία φορά τα media αναγκάζουν σε απόριψη πράξεων κάτω απο το δίχτυ του ανθρωπισμού...Λογικά έχουν δίκιο όσοι λένε ότι δεν είναι σωστό..Αλλα έχω την εντύπωση ότι οι πιό πολλοί μέσα μας λένε "ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ", απλά κανένας δεν έχει το θάρος να το πεί δημόσια γιατί τα media θα τον φάνε λάχανο....
Και εγώ αν δώ κανα αναρχοφασίστα (έτσι είναι η σωστή ορολογία), να μου σπάει και να μου καεί το αμάξι, και του σπάσω το κεφάλι και τα πόδια, και κάποιος το τραβήξει σε video που νομίζετε ότι θα καταλήξω...???
ΑΠλά σκεφτείτε το....
θα συμφωνησω απολυτα με τον παντελη με την αψογη και τελεια αναλυση του!!!!!!!!
δυστηχως οι μπατσοι οι ιδιοι χρηματιζονται απο τους ιδιους τους αλβανους ειτε με λεφτα ειτε με υλικα πραγματα!!!!!!!!!
και το ξερω πολυ καλα αυτο απο συναδελφο αλβανο που τυχαινει να εχω στην δουλεια!!!!!!!!!
Βρε ριχτε τους ξυλο ρεεεεεεεε!!!
παιδια να σας πω κατι?ολοι δεν τους θελουμε και ολοι απο πισω τους τρεχουμε!!
Λετε:βγαζουν λεφτα μαυρα.περνουν σπιτια κλπ
απανταω:τοτε γιατι σε ολες τις εργασιες τις οικοδομης προτηματε αλβανους.γιατι επερνουν λιγοτερα??και τι σας φτιαχνουν?μηπως τιποτα????
εγω ενιωσα ρατσισμο στην κυπρο και ξερω πως ειναι,,δεν ειναι ολοι ιδιοι οι ανθρωποι
αλλα σε κλεφτες.αναρχηκους και ολους τους μ@λ@κες που καταστρεφουν οτι εσυ πηρες με κοπο ΚΑΛΑ ΤΟΥς ΚΑΝΟΥΝ τι θελουν δηλαδη να πιανουν τον κλεφτη και να του μιλανε και στον πλυθηντικο???μηπως πρεπει να κανουν μυνηση στον μπατσο για και για εξυβρηση???ΡΕ ΕΧΟΥ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΙΩΣ δεν τους βαραγε γιατι του κ@υλwσε κλεψαν μια γυναικα τι επρεπε να τους κανει να τους βαζει να πεζουν playstation .ρε καλα τα εκανε τα κ@ρι()λια!!εγω θα τα σκοτωτα εχω ειδη 1 δικαστηριο για ξυλοδαρμο αλλο ενα δεν θα με χαλαγε..
ο θεος συνχωρει...ο Ηρακλης ΟΧΙ
Ολοι δικιο εχετε παιδια ολες οι αποψεις ειναι σωστες και ο stilo-hraklis,paidaros,donmksense,s5zax,magelanos,tangoc ash για διαβαστε ομως δυο-τρεις φορες το ποστ του Face γιατι εχει παρα πολυ ζουμι σε αυτα που λεει.
Τελικά υπάρχει πολύ "ποιότητα" σε αυτό το forum !!!!