σημερα πηγα και πηρα το χαρτι που πιστωποιη οτι τα φιμε μου ειναι οκ απο το μαγαζι που μου τα περασε
αρα ειμαι οκ απο αυτο το θεμα
Printable View
σημερα πηγα και πηρα το χαρτι που πιστωποιη οτι τα φιμε μου ειναι οκ απο το μαγαζι που μου τα περασε
αρα ειμαι οκ απο αυτο το θεμα
Τωρα που το λες και εγω πρεπει να παω να το παρω αυτο το χαρτι...
Σημερα με σταματησαν στη γεφυρα της Θερμης και πηραν τα @@ μου για τα φιμε.Με σταματανε,με κατεβαζουν απο το αμαξι-και καλα για ελεγχο- και ετοιμαζονται να με γραψουν οποτε βγαζω το χαρτι που μου εδωσαν στο μαγαζι και εχει τον αριθμο πιστοποιησης επανω.
Με τα πολλα δε το δεχονται παρολο που κ το δημοσιο ΚΤΕΟ το δεχεται οποτε καλω στο τηλεφωνο τα γραφεια της εταιριας που εχει το χαρτι επανω και μου ζητανε να ρωτησω τον αριθμο του αστυνομικου,την κλησης και του τμηματος στο οποιο ανηκει για να σβηστει η κληση.ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΤΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.
Εκλασαν μεντες τα παιδια μολις ζητηθηκε αριθμος κλησης,αστυνομικου και τμημα κ γυρναει κ μου λεει 'αντε τραβα..."
Γιναμε κ φιλαρακια στο τελος..ακου "αντε τραβα" λες και με ξερει απο χτες ο ταγαροβλαχος...
ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΤΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.
ΖΗΤΑΤΕ
1)ΑΡΙΘΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ
2)ΑΡΙΘΜΟ-ΚΩΔΙΚΟ ΚΛΗΣΗΣ ΤΟ ΓΡΑΦΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ
3)ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ
Απο το 2004 υπαρχει νομοθεσια που εγκρινει την χρηση αντηλιακων μεμβρανων χωρις να καθοριζει τον βαθμο σκουροτητας.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ μονο η χρηση των καθρεφτων δηλαδη οι μεμβρανες που καθρεφτιζεσαι εντελως και οι ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ επισης.
ναι αλλα εγινε τροποποιηση στον νομο του 2004 με τον καινουργιο κ.ο.κ. απλως ψαρεψε ο αλλος διοτι ειναι λιγο ασαφες να καταλαβεις τη εννοει ο νομος. Υποτιθεται μονο τα πισω τζαμια επιτρεπεται το φιμε.
Συγνώμη ρε παιδιά! Υπάρχουν αυτοκίνητα μάρκες (αν θέλετε λέω αλλά όλοι τις ξέρετε) που έχουν από το εργοστάσιο ΜΑΥΡΑ τζάμια! Εκεί δηλαδή τι παίζει! ? Επειδή τα έχουν φραγκάτοι δεν μετράει ο ΚΟΚ? Θέλω να με γράψουν ρε και θα τους παω φωτό στο δικαστήριο να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι! ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
Δεν έχουν μπροστά φιμέ τα εργοστασιακά. Αν έχουν γράφεται στην άδεια οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα...