Παιδια ειναι ιεροσυλια αυτο που θα πω....μου αρεσει καλυτερα σε αυτο το το χρωμα απο οτι κοκκινο....
Printable View
Παιδια ειναι ιεροσυλια αυτο που θα πω....μου αρεσει καλυτερα σε αυτο το το χρωμα απο οτι κοκκινο....
Ναι είναι φανταστικο αυτό το χρώμα. Το έχω δει σε Fiat Coupe στην Κέρκυρα και έπαθα πλάκα.
Εχω βρει μια τετοια απο εξω και εχω καει λιγο...!!!!!!!
τετοιο χρωμα.....
πάντως αφού (αν τελικά πάνε όλα καλά) πάρω το 1.8 παιδιά σκέφτομαι σοβαρά να του βάλω ένα σηματάκι 1.2 πίσω για να σπάσω ακόμα περισσότερο τα νεύρα σε μερικούς golfόβιους... :mrgreen:
παντως 2 κοκκινες GTA μια 156 και μια 147 ειχα δει και εγω τις προαλλες στην παραλιακη κατεβαινοντας την Αγιου Δημητριου,τις ακολουθουσα μεσα στην κινηση μεχρι τον πειραια οπου και στην ευθεια του ΣΕΦ τις εχασα!!!
παιδια ηταν τελειο....ειχα μπροστα μου για εμενα το τελειοτερο αυτοκινητο...το αυτοκινητο που θα ηθελα να αποκτησω!!!
Δηλωνω φανατικος Αλφιστι!!!
MAFIA οτι και να ναι αρκει να έχει σταυρο και φίδι ε ;) και γω μαζι σου!
Εμεις ημασταν με ενα υπαλληλο της εταιριας....εγω ημουν εννοειται μεσα στην 156.....στον κηφισο που εστριψα ηδα χαλαρα 235 χωρις κοπο...
Alfista :wink:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MAFIA
Βάλε και εμένα μέσα Σάκη.
Χα χα σιγά μην μηνώ εγώ απέξω με άλφα ξεκίνησα με άλφα μια μέρα θα πεθάνω…είναι σαν το αίμα μου κόκκινο τις φωτιάς GTA. :twisted: :)