συμφωνω και εγω!!!!!!!!!!!!
ολοι το παιζουμε κοτες δημοσιακαι μολις πιανουμετο τιμονι,τα ξεχναμε ολα!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Και απο αυτους που σκοτωθηκαν κανενας δεν πηγαινε πανω απο τις δυνατοτητες του, ολοι στα όρια του αυτοκινητου πηγαιναν.Παράθεση:
Το θέμα είναι ότι όταν θέλουμε να τρέξουμε ποτέ να μην πηγαίνουμε πάνω από το 60% των δυνατοτήτων μας και του αυτοκινήτου μας....Γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...
Οπως και να το κάνουμε πολλοι υπερεκτημάνε τις δυνατότητες τους και πιστεύουν οτι δεν θα συμβει ποτέ το κακό σε αυτους, μεχρι που γινεται.
ΔΕΝ θελω να κινδυνευω ουτε εγω ουτε η οικογένεια μου γιατι μερικοι νομίζουν οτι "ζωγραφιζουν στο τιμονι".
Αν καποιος ξέρει τα όρια του τοτε ας πάει στα λιμανάκια η σε όποιο μερος μαζευονται ολοι οι κ@υλιαρ*δες, που ξέρουν τους κυνδυνους αλλα το ρισκάρουν.
http://www.greektube.org/index.php?o...=2067&Itemid=2
"Σε σειρά των τηλεοπτικών διαφημίσεων στην Αυστραλία, εμφανίζονται γυναίκες να κουνούν το μικρό δάκτυλο του χεριού τους, χειρονομία η οποία συμβολίζει το μικρό πέος, καθώς οι άνδρες οδηγοί περνούν από μπροστά τους με υπερβολική ταχύτητα. " -> http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...oid=2039766057
Παντως επιστημονικά απο ψυχολογικής αποψης αυτο ειναι σωστο, κάποιος που προσπαθεί να εντυπωσιάσει με την οδηγηση, τοτε μάλλον σε κάποιο αλλο τομέα δεν τα πάει καλα, και το νιώθει :P
Εκ των πραγμάτων αν φύγεις από τον δρόμο έχεις περάσει κατά πολύυυυυυ τις δυνατότητες σου...end of story...
Λάθος, ούτε εκεί...η πίστα είναι το καλύτερο περιβάλλον να φτάσεις στο 90% των ορίων σου ή ακόμα και να τα ξεπεράσεις αν δεν σου καίγεται καρφί για το αν θα φέρεις τούμπες...(πράγμα πολύ εύκολο ακόμα και σε πίστα)...
Θα μου πείτε αν γίνουν πίστες δεν θα τρέχουνε/με στους δρόμους...?
Η απάντηση είναι όχι...αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις πού είναι τα όρια σου, θα καταλάβεις ότι στον δρόμο μπορείς να πας μόνο σβέλτα και όχι με την ταυτότητα δαγκωμένη. Επίσης θα αρχίσεις να κατανοείς την συμπεριφορά του αυτοκινήτου σου στο όριο που μπορεί να βοηθήσει σε μία ενδεχόμενη άσχημη στιγμή....
Και αν κάποιος πηγαίνει σβέλτα αρκετά εντός των ορίων του, δεν πειράζει κανέναν εφόσον μένει στα διακριτά όρια της δική του λωρίδας......;)
μην πας μακρια!!!!!!!!!!!!!!!
εθνικη οδο θεσ/νικης-αθηνων με ευθειες περιπου πανω κατω 100 με 120 χιλιομετρων σε εχει οριο τα 120χλμ!!!!!
τι λετε ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
στον μαλιακο που το λενε φονικο πεταλο,οσες φορες εχω περασει με πανω απο το οριο παω μια χαρα χωρις να προκαλω ή ενοχλω κανενας γιατι αν ξερετε τα ορια ταχυτητας ειναι με νομο του 1950!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχει μια ευθεια μετρημενη περιπου 10 χιλιομετρα που σε εχει οριο τα 50!!!!!χιλιομετρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παμε καλα???????????
ολοκληρη εγνατια οδο με ατελειωτες ευθειες και σε εχει οριο 130 που μπορουσε καλιστα να ειναι παραπανω!!!!!!!!!!!!!!
και μην ξεχνατε κατι που ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!1
ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ!!!!!!!!!!!!!!1
τωρα γιατι ειναι δεν ξερω,ισως οτι οι ρυθμοι εκει κατω ειναι υπερβολικα γρηγοροι,ισως το αγχος δεν ξερω!!!!!!!!!!!!!!
ειχα περπατησει την εθνικη κορινθου-πατρων και τρομαξα να κρατησω το αμαξι στον δρομο!!!!!!!!!!!!!!!
και ολοι πηγαινανε νομιζεις και ηταν πιστα φορμουλας 1!!!!!
για χαλαρωστε λιγο εκει κατω με την οδηγηση και αν δεν πιστευει καποιος τον προκαλω να ερθει προς τα βορεια και να το διαπιστωσει μονος του!!!!!!!!!!!!
Ειναι οντως λιγο επικίνδυνοι αλλα κυριως εκνευριστικοι, οταν αναψει το πρασινο και εισαι μπροστα απο κάποιον θα σε κορναρει πριν το δεις, πω τσαντιζομαι απίστευτα οταν γινεται αυτο μονο στην αθηνα μου συμβαινει. (αν εχω εναν μονο πισω σταματαω καμια 10 δευτερολεπτα και τον ρωταω τι τρεχει ετσι για σπασιμο :P :P :P :P)Παράθεση:
ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!1
ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ!!!!!!!!!!!!!!
χμμ σχετικο κ αυτο αν αναλογιστεις οτι το αμαξι θα μπορουσαμε να το παρομοιασουμε με μια ωραια γκομενα φαντασου ας πουμε μια μερα αγριο sex για αρκετες ωρες..θα εχεις δυναμη μετα να κανεις κιαλλο?ετσι καπως κ η πιστα,πας ξεδινεις κ εισαι coool μετα..
Αποψεις ειναι αυτα..
Οπως κ να εχει παντως πιστευω οτι γενικα η πιστα βοηθαει οπως ειπε κ ο Μουτρος(face) να μαθεις πολλα περισσοτερα για σενα κ το αμαξι σου οποτε κ παλι σβελτα να πηγαινεις στο δημοσιο δρομο σιγουρα εχεις μια Α πειρα πως θα συμπεριφερθει το αμαξι σε μια "ατυχη" στιγμη.
Οταν όλοι πηγαίνουν σαν ανθρωποι δεν υπαρχει ο παραγοντας τυχη μεσα παιδια, η μονη ατυχια που μπορει να συμβει ειναι να πεσεις πανω σε ενα γιδι που τρεχει σαν χαζος
Κατι κουλο τρεχει μαλλον...γιατι το ιδιο λενε και για τους θεσσαλονικεις...οτι ειναι οι πιο απροσεχτοι οδηγοι...
Και κατι τελευταιο...πως γινεται ολοι να ξερουμε να οδηγαμε,να ειμαστε οι super οδηγοι δεν το καταλαβαινω...Το οτι πιασαμε στα χερια μας ενα τιμονι δεν σημαινει οτι αυτοματαως μαθαμε να οδηγαμε...ποσο μαλλον εδω στην ελλαδα!