εγω απο της 26/09/2002 μεχρι τωρα εχω 21.000χλμ διοτι κυκλοφορω με την μηχανη, αλλα για ενα αυτοκινητο 7 χρονων ειναι λιγα τα 12.000χλμ
Printable View
εγω απο της 26/09/2002 μεχρι τωρα εχω 21.000χλμ διοτι κυκλοφορω με την μηχανη, αλλα για ενα αυτοκινητο 7 χρονων ειναι λιγα τα 12.000χλμ
Οχι και king of the road αλλα πιστευω οτι ειμαι σε καλο δρομο!
Το θεμα δεν ειναι να εισαι σε καλο δρομο αλλα σε σωστο δρομο!!!!
Τελικά τι εγινε ?!
:cool:Καλησπέρα .... τελικά μόλις σήμερα παρέλαβα το Stilo μου γιατί η ελληνική γραφειοκρατία καλά κρατεί!!!!!:mad::mad::mad:
Πρώτες εντυπώσεις .... ΑΡΙΣΤΕΣ ... το αμάξι ΄πάει πολύ καλά .... ανοίγει ωραία,και συμπεριφέρεται πολύ καλά παρόλο που τα λάστιχα είναι από το 02 και έχουν γινει πιο σκληρά από το πλαστικό του τηλεκοντρόλ....Σε 1-2 μέρες θα αλλάξουν και αυτά και περιμένω να κάνω την πρώτη βόλτα μου στην Εθνική ...... θα σας πω και τότε την ανανεωμένη μου άποψη...
Πάντως το εσωτερικό του είναι πολύ όμορφο ποιοτικό και άνετο ... ομολογώ ότι το είχα παρεξηγήσει πολύ το Stilo ....
Ι'll keep in touch :cool::cool:
τελικα μπορει να ξερεις οτι τα λασριχα μπορει να μην σε κρατησουν και σε ενα αποτομο φρεναρισμα απο την στιγμη που ειναι 02!!!!!!!!!!!!
τελικα το εκανες φυλο και φτερο????????????
ειναι καθαρο??????????????/
σε βοηθησε το post που ειχα κανει εδω????
Ελπίζω να σε προσανατόλισαν οι απαντήσεις ΌΛΩΝ των μελών μέσα σε αυτές τις 4 σελίδες...Περιμένουμε νέα..Καλορίζικο και καλοτάξιδο...:)