Εγώ μπορώ και τις 2 μέρες, αλλά δεν λέει να τρέξω μόνος μου το Σάββατο...
Printable View
Εγώ μπορώ και τις 2 μέρες, αλλά δεν λέει να τρέξω μόνος μου το Σάββατο...
για τα λαστιχα που μου ζητησες δεν βρηκα τιποτα......ολα τα alfa εχουν αυτην την διασταση και οι περισσοτεροι τα κρατανε για τετοιες περιπτωσεις......εχω μονο 1 ζευγαρι 225/45/17 αν σου μπαινουν τοτε οκ ελα να με βρεις(ανθρακι 146 με lexus φαναρια)
Δεν θα μπορέσω να έρθω την Κυριακή στο Trackday λόγω αρραβώνων... Ας φροντίσουν οι υπεύθυνοι, Άρης-Πέτρος, να δωθεί η συμμετοχή μου σε κάποιον άλλον...
Τζάμπα η προετοιμασία... Μάλλον θα ανέβω στις 8-9/03 που έχει ελεύθερη προπόνηση να ξεδώσω... :S
Τα λέμε...
Παιδιά από εμάς παρασκευή δεν θα ανέβει κανένας? Μόνος μου θα είμαι?!?!?!
Και ο Μπάμπης θα είναι επάνω και το Σάββατο, οπότε δεν θα είσαι μόνος. Αλλά όπως και νά'χει, θα κάνεις προπόνηση για την Κυριακή :) :) :)
Προσοχή μην φας όλο το λάστιχο από το Σάββατο...
Εγώ πάντως είμαι ψιλοέτοιμος. Λάδια-μπουζί είναι καινούρια, έβαλα τους καινούριους αποστάτες πίσω, κανόνισα για λάστιχα, και το μόνο που μένει είναι να καθαρίσω εισαγωγή γιατί πρέπει να έχει μαζέψει αράχνες. Συμμάζεψα λίγο και το χταπόδι που είχε ένα μικρό ράγισμα, και όλα καλά. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ένας ελαφρύς τζόγος στο τιμόνι, και το γεγονός ότι ακόμα δεν έχω κάνει πρόγραμμα και το αμάξι δουλεύει όπως να'ναι. Πάντως ένα MG ZR που είχε όρεξη για παιχνιδάκια εχθές, έκατσε πίσω και ας είχα και 2 άτοα μέσα, ενώ αυτός ήταν άδειος...
Μπάμπη δεν ξέρω αν θα ανέβω το σάββατο. Για αύριο έλεγα μήπως είναι κανένας..
Μου αρέσει πάντως που ακόμα με έχουν στην κατηγορία 1,2!
δεν έχουν βγάλει τα γκρουπ τα παιδιά βρε....