Απάντηση: Πίνακας Ποινών Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Δεν βρηκα που αλλου να κανω την ερωτηση... τους ποντους μας που μπορουμε να τους μαθουμε ποσοι μαζευτηκαν;;; :o
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Απλα περιεγραψα μια πολυ ηλιθια σκηνη που μου συνεβη προσωπικα πριν καιρο μια μερα με τον πατερα μου καθως δοκιμαζαμε καποιες αλαλγες στο punto για να τονισω την ασχετοσυνη της τροχαιας.Οπως και στον crass που τον σταματησε και καλα σε 'κατοικημενη" περιοχη(τοσο ηξερε ο ανθρωπος να κρινει,τοσο του κοβει0 ετσι ειχαν την αξιωση να με σταματησουν και μενα μεσα σε λιγοτερο απο 400μετρα ασχετως αν σκοτωνοταν ποσοι ανθρωποι γιαυτο και δε σταματησα μεχρι που με πηραν κηνυγι για λιγο μεχρι το Mεσημερι.Μετα παραιτηθηκε το οργανο της ταξης..δεν ειχε και τα καταλληλα αντανακλαστικα εξαλλου να με φτασει:)
Σορρυ αν ειμαι offtopic ας το σβησει ο admin
γιατί δεν σε έσβησε ο admin???? :) xaxaxaxa
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DontMKsense
Για ποιά ταινία μιλάμε :P :P :P :P :P
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Ρε το 2005 είχαμε σαν φόρουμ περισσότερο χιούμορ !
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Η καλυτερη λυση crass ειναι φιμε ζελατινα στην πινακιδα.Πριν ενα χρονο μου κανει νοημα μπλοκο στην γεφυρα του Ρυσιου να σταματησω.Οι ανεγκεφαλοι ειχαν την απαιτηση να κοψω απο 220 με το Gt και να σταματησω σε λιγοτερο απο 400 μετρα οποτε και γω συνεχιζω απτοητος ουτε καν εκοψα.Ε ξεκινανε να με κυνηγησουν αλλα οι ανθρωποι ειναι το ελαχιστο που μπορω να πω "κουλοι".Και Octavia turbo να εχεις πρεπει να ξερεις και να μην φοβασαι να το πατησεις.Με πλησιαζει προφυλακτηρα και τοτε ειναι που γελασε και ο καθε πικραμενος..νομιζε οτι μπορουσε να πιασει punto gt σε σφηνες στο δρομο χαλκιδικης με την 'αρκουδα" του και με το εμφραγμα λογω ηλικιας να τον περιμενει..ελεος..
έτσι είναι φίλε...
Τώρα με τα Opel που να τα κάνεις αυτά...! :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Δεν βρηκα που αλλου να κανω την ερωτηση... τους ποντους μας που μπορουμε να τους μαθουμε ποσοι μαζευτηκαν;;; :o
Mike, έχεις "bonus"???
:)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
mitsos
Mike, έχεις "bonus"???
:)
Θες μερικα να εχεις;; Τζαμπα ποσα θες... παρτα ολα αμα θες :p
Εχω χαθει στο μετρημα...
Πηγαινεις με το διπλωμα σου σε ενα αστυνομικο τμημα,χτυπανε τα νουμερα του διπλωματος κ βγαζει την καρτελα σου Μιχαλη.
και σβυνονται στα επαγγελματικα στα 2 χροια και στα ερασιτεχνικα σε 4 χρονια